Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir.
Benim şantiyeden aldığım bilgiye göre de toplam 122 loca olacak.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
stadın bir an önce yapılıyor olması güzel...Artık bitsinde yeni stadımızda oynayalım...
Yapılan eleştirileride anlamakta güçlük çekiyorum...
devlet bi bize yapmıyoki bu statları sus payı olsun ? kaldıki stadı aldı diye susucak taraftar var mı ?? konuşan bir yönetimimiz zaten yok o yüzden değişicek bişi olmicak...
laf kalabalığı yapıp bu stadda çalınıcak şampiyonluklarımız vs.vs. laflarına gidiliyor avni akerde kalırsak şampiyonluğumuzun çalınmayacağına dair garantimiz var mı ?? şampiyonluklarımızın çalınmasıyla stad arasında ben pek bağlantı göremiyorum anlayamıyorum...görüp anlayan biri varsa açıklarsa memnun olurum...
şekil ve içdizayn konusundada bir bilgim olmadığı için bişi diyemiyorum ama benim için bu stadın asıl önemi klübe katacağı ekonomik katkı benim açımdan gerisi boş....düzgün taraftar grubumuz varda güzel ambiyansı hakediyorlar sanki...En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 15:10.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* 130 loca sayisi cok iyi
* 41.461 kapasite degismeyecekmis bu da iyi
* localar 3 tarafa yayilacakmis ( onceki projeyi bile net olarak goremedik buna nasil gormeden iyi diyecez mechuuul )
onu bunu gecinde birisi cikmis Turk dili kurumu falan demis gelse demis elestirilere baksa bunlar elestiri bile olmaz falan demis.. ben bu kafayi cok iyi biliyorum. o sahsa soruyorum kendisi ne gibi seyleri elestirebilmis hayatinda. mesela ulkesinde olan bitenleri ne derece elestirebiliyor ? x partisine oy vermeyen vatan hainidir diyen bir baskanin takimini tuttugunu soylesem bu sahsa buna nasil bir elestiri getirir acabaaaa....
ulan 1600 sayfa oldu bir tane elle tutulur birsey yok.. iki uc tane proje kagidi tutturmuslar gosteriyorlar kardesim biz mimarmiyiz ne anlariz metresinden olcusunden cizgisinden.. al bak bejiktasin stadina.. daha temel atilmadan belliydi ne olacagi aynisini yapiyorlar. kimse loca artsin azalsin demedi. Zira bursanin stadi da ayni sekil..
ama bize gelince hergun proje degisiyor.. niye biliyormusunuz ? cunku hergun rant artiyor.. birileri daha fazla yemenin daha fazla cubbbaaaa yapmanin derdinde.. hergun hesap kitap ne kadar gotururuz ayaklari... yalanmi bunlar ? boyle bir baskandan hersey beklenir.. takimi ustune gecirmese yeridir..
Vallahi Billahi yeni stadin boyle bir baskana denk gelmesine herseyden daha cok uzuluyorum...
akpye zamanında oy veren biri olarak son yapılanlardan sonra hiç bir partiye oy vermedi. dış kaplamanın iç kısmının duvarla ve ya camla kapatılması gerektiğini hatta en öenmli şeyin o olduğunu kapatılmazsa asla maç izlenemeyeceğini belirttim bir kaç defa erol beye ilettim. loca sayısının az olduğunu baştan beri söyledim ve elimden geldiğince erol beye yazdım cevap aldım. elimden geldiğince eksik kısımları dile getirdim.
loca sayısının artmasını ranta bağlayan insan kusura bakmasın muhattap bile alınmaz. sırf bana laf dediğin için yazıyorum.
başkanın baştan beri karşısında olduğumu asla trabzonsporun büyüklüğüne yakışmayacağını söyledim ve haklıda çıktım. muharrem beye akp adamı diyenler şimdi bin pişman buna karşı haklı oluşuma da seviniyorum.
senin projeni devlet yapıyor toki yapıyor. bjk tamamen sponsor desteğiyle yapıyor. yani sponsor ne derse o. tabi ki reklam yapıp tanıtılacak. şuan akyazı stadı resmiyette senin bile değil. konya bursa statları da belediyeye ait. kulüplerle iş birliğine en yakın kurumlar belediyelerdir. dolayısıyla onlarda bazı isteklerini yerine getirtebiliyor.
ben gerçekler üzerinden konuşurum. senin gibi tamamen ne dediğini bilmeyen ona göre davranmayan kişilerden olmadım olmam. sırf kötülemek için yazılmış mesajları görüyorum. arasında gerçekten eleştirmek eksiklerini dile getirmek isteyen insanlar çok az..
Yorum
-
Arkadaşlar yanlış bilenimiz olabilir,
bilmeden fikir yürütenimiz olabilir,
yine de yol arkadaşı olduğumuzu unutmadan,
aynı sevdanın peşinde olduğumuzu unutmadan,
saygı, sevgi ve kardeşlik kuralları çevresinde tartışmalıyız.
Biz bile birbirimize saldırırsak dışarıdaki aç kurtlara gün doğar sadece.
Bu konuda itina göstermenizi temenni ediyorum.
Sevgiler, saygılar."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum