Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne bilgisi arıyorsun abi, ben de bilmiyorum dedi ya arkadaş
    Onu çatı için demedi mi yahu.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Aga bide bu kamerayı oradan gelip kim çalacak ya.Polisim inşaattan hırsızlık çok olur ama şehir içinde bulunan inşaatlardan demir, su saati, elektrik saati falan çalınır genelde. Şehrin dışında olan deniz kenarında bir stad inşaatından kim gelip kamera çalacak. Mantık sınırları içerisinde değil gerçi ülkemin hırsızı mantık sınırlarını parçalamasıyla meşhurdur

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam tamam da millet zaten bilgilendirilmemekten muzdarip. Bilgi verilmediği için edinmeye çalıştığımız bilgiler tartışılıyor burada. Kalkıpta birileri bizi bilgilendirse o zaman dediğinize eyvallah ta yetkili bir kimse bizleri aydınlatacak bir açıklama yapmıyor ki.

Mesela şu kamera konusunda dahi bile firma yetkililerinizden birisinin vermiş olduğu bilgiyi siz doğrulamıyorsunuz Varın bizleri halini düşünün şimdi.

Bir sürü sorumuz var bir türlü cevap alamadığımız maalesef. Neden bilgilendirilmiyoruz anlamıyoruz.

+ Rüzgar durumu hesaba katılıyor mu?
        + Komik gelecek ama stat kapasitesi ?
        + Yağmur bölgesiyiz bununla ilgili drenajıydı felan ne gibi şeyler yapılacak?
        + Akustikle ilgili hiç bir çalışma, hesap, kitap var mı?
        + Tribünlerle saha arası kaç metre?
        + Stadın biçimi
        + Tribün altları açıkta kalacak mı?
        + Ne gibi özellikleri olacak stadımızın ve daha bir sürü soru...?

Cafeler vs. deniyordu...?

Sizin bilginiz varsa lütfen siz bilgilendirin bizi.
        Bunlar gereksiz sorular. Sonu 61 ile biten bir kapasitesi olacak. İyi bir stat olacak. Bu bilgi neyimize yetmiyor? Sanki babamızın malı... Stat işte, çıkıp maç seyreder, sonra eve gidersin... Mısır ekmeği yersin. Yatar uyursun.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aga bide bu kamerayı oradan gelip kim çalacak ya.Polisim inşaattan hırsızlık çok olur ama şehir içinde bulunan inşaatlardan demir, su saati, elektrik saati falan çalınır genelde. Şehrin dışında olan deniz kenarında bir stad inşaatından kim gelip kamera çalacak. Mantık sınırları içerisinde değil gerçi ülkemin hırsızı mantık sınırlarını parçalamasıyla meşhurdur

Yüksek bir direğe kurarsın kamerayı , Direğe tırmanacak hali yok adamın. Ha direkle birlikte çalarsa da helal olsun.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadasim bos konusmalar diyosun da o sozde bos konusanlarin %60'i zaten dis kaplama hakkinda konusuyo
            O zaman simdi sende bos konusuyosun.
            Dikkat cekmek icin daha fazla tavsiye ver. Boyle fazla dikkat cekmiyosun cunku
            Benim ''Boş Konuşmalar'' olarak ''Stadyumun Dış Cephesi'' ile ilgili sohbetleri işaret ettiğimi nereden çıkardınız Anıl Bey?

Burada stadyum üzerine olmayan kısır çekişmeler yapıldı, yapılıyor.

Benim işaret ettiğim şey budur.

''Dış Kaplama'' hakkında fikir yürütenlere ''Boş Konuşuyorsun'' demek tek kelime ile saygısızlık olur. Bu stadyum üzerine fikir yoran herkes değerlidir.

Gereksiz çekişmeler, stadyum üzerinden farklı mecralara kaymaktır ''Boş'' konuşmak...

Bir de ''İlgi Çekmek'' gibi ilginç bir ifade kullanmışsınız hakkımda. Nasıl bir bağlantı kurdunuz merak ettim doğrusu...

Bu başlığa ''Stadyum'' hakkında bilgi almak için giriyorum.

Birileri ile laf yarıştırmak için değil...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yüksek bir direğe kurarsın kamerayı , Direğe tırmanacak hali yok adamın. Ha direkle birlikte çalarsa da helal olsun.
              Kardeşim bu memlekette köprü çalındı, sınır yok.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi’nde geçen yıl şiddetli yağış sırasında taşan derenin ıslah çalışmaları nedeniyle sökülüp yeniden kurulmak için kenara konulan 20...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onu çatı için demedi mi yahu.
                Abartarak söyledim abi

Ama en merak ettiğimiz konu da çatı değil mi zaten? Yere kadar inecek mi? Merdiven altları görünecek mi? Tavşan kulakları çıktı, hangi şapkadan çıktı bunlar?

Bu konu hakkında kesinleşmiş bişey yoksa geriye kalan bilgiler de ne kadar kesindir şüpheliyim.

Yapılsın görelim çocuklar

Yorum

• Yapılsın, beğenmezsek yıkar bi daha yaptırırız... Panik yok.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapılsın, beğenmezsek yıkar bi daha yaptırırız... Panik yok.
                    Emice yikmadan bir daha yaptiralim bir hafta onda bir hafta bunda oynariz hem localarin sayisida artmis olur...
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Biz ne bişeyi yıkabiliriz ne de yaptırabiliriz. Onlar yıkar yaparsa başka...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen alınma hocam, gülen arkadaşlarda açıkta bişey mi görmüş neye gülecek anlamadım?
                        Neye gülecekler biliyor musun?

Hani Aziz Yıldırım bize bu operasyonu o zaman Gladyo yaptı diye bir açıklaması vardı ya, işte aynı şekilde stadyum üzerinden değişik bağlantılar kuran arkadaşlar vardı burada da. Onlara gülebilirler...

Mesela ben de açıkta kalan merdiven altlarına gülüyorum.

Başlıkta materyal çok!

Yorum

• Yeni resimler de görünen tribünler dik şekilde olduğu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni resimler de görünen tribünler dik şekilde olduğu.
                            Yeni resimler dediğin hangi resimler Fatih? Paylaş da sayfa renklensin biraz bari

Yorum

• şu stat bitse de rahat bir maç izlesek ya. kale arkası bileti bulamıyoruz maçlara. beleşe dağıtıyor saygı değer! yöneticilerimiz.

Yorum

• En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 18:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X