Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Araştırmama rağmen, ''inşaat realizasyonu % 25 seviyesine gelmeden bilgi paylaşımı yapılmıyor'' şeklinde bir kanun, sirküler ya da benzer bir madde bulamadım. Bir link varsa paylaşmanız mümkün mü acaba? Lütfen altında bir şey aramayın, gerçekten öğrenmek için soruyorum.
    Sadece Toki nin yaptıgı projelere bakmanız yeterlidir,

en basta sadece bir maketi yapılır, bu piyasaya lanse edilir, ama sonrasında ilk gösterilen ile biten hal arasındaki farkların maximum olabilecegi düsüncesi ile bu sekilde uygun görmüslerdir,

bu stat gercekten cok özel bir durumda olacak, Bursa, BJK TT arena vb.... bunların su ile alakası yok, bunların inşaası icin Fore Kazık gibi bir dertleri yok... Burası Trabzon, Düz, insaata uygun yer cok kısıtlı... ki tam olarak bir Komplex yapılabilmesi icin bu seiklde uygun görülmüş. Nette Bazı Prof hocaların bu santiye ile ilgili yazıları dahil olmak üzere, hic kimse arastırmadan bilgi edinmek icin ugrasmadan birseyleri yazıp cizme derdinde...

dedigim gibi ben elimden geldigince sizi kafanızdaki soru isaretlerinden kurtarmayı deneyecegim... diyebilecegim veya suan icin elimden gelen de ancak bu kadar olur.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şunu anlamıyorum: Daha proje belli olmadan, daha %25'i tamamlanmadan...

Peki ne zaman eleştirilecek? Bittikten sonra mı? Ortada olanı eleştiriyoruz işte. Gösterilen çizimleri, toplayabildiğimiz bilgileri eleştiriyoruz. Ne isteniyor anlamıyorum. Susalım mı? O zaman its2late olmaz mı?
      eleştirin ama, yanlıs bilgi ile degil, kastedilen de bu... tartısılan ve sizin görselde kullandıgınız fotografların bile bir cogu eski projeden alma...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok, konulan kamera çalınıyormuş, öyle dediler. Yanılmıyorsam 3 defa üst üste çalınmış. Yetkili biri gelip öyle yazmıştı. Sonradan vinç üzerine ya da karşı tepede bir yere konulabilir mi bilemiyorum.
        bu bile gercekle cok uzak birsey, Konya stadında canlı yayın mevcut suanda, Toki yapımı, Sarıdagların üstlendigi bir proje...

sadece zamanının gelmesi gerekiyor...

Yorum

• Bilgilendir bizi şefim o zaman.Doğru bilgiye açız.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu stat projesinde tek övdüğümüz stadı yapan firmanın yetkilisi de gelip bizlere atarlandı ya tamamdır artık
            lafımın nereye gittigi tamamen size kalmıs bir durum... sizin buraya yazdıklarınızın ne benimle nede burda calısan herhangibiri ile ilgisi olmadıgının da farkındayım.... sadece yanlıs bilgi kirliliği ile elestiri yapılması ilginç...

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu bile gercekle cok uzak birsey, Konya stadında canlı yayın mevcut suanda, Toki yapımı, Sarıdagların üstlendigi bir proje...

sadece zamanının gelmesi gerekiyor...
              Yanılmıyorsam yine şirketten bir yetkili gelip burda o bilgiyi vermişti. Yalan söylediyse bilemiyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eleştirin ama, yanlıs bilgi ile degil, kastedilen de bu... tartısılan ve sizin görselde kullandıgınız fotografların bile bir cogu eski projeden alma...
                Arkadasim yine ayni noktaya geliyoruz. Taraftar bilgiden mahrum birakildigi icin demekki yanlis kaynaklari degerlendiriyo. Erdogan bile acilista stadyumun kac kisilik oldugunu soyleyemedi. Sizin eski projeleri baz alarak haber yapanlari uyarmaniz lazim.
                Lutfen kabul edin bu projenin hukumet ayaginda profesyonellik yok.
                Rant var
                Secim kaygisi var
                Oy pesinde kosmak var
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 17:17.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Tribun saha mesafeleri kac metre mesela ortada dolanan bir suru rakam var tribun egimleri ne mesela.

Yorum

• En azindan saglikli ve dogru bilgiler alacagiz

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnsanlar bilgilendirilmezse elde edebildikleri bilgilerle eleştirirler. Doğru bilgilendirilirse sorun kalmaz. Kaldı ki çizimleri, maketleri de biz yapmıyoruz. Bunları kamuoyuna sunuyorlar. Biz de sunulanı eleştiriyoruz. Ulaştığımız yetkililerden gelen bilgilere göre eleştiriyoruz. Bilgilendirin, ona göre olumlu veya olumsuz eleştirimizi yapalım, herkesin hakkını verelim. Ayrıca önceki çizimler, maketler yasak değildi, şimdi ki mi yasak o kısmıda anlayamadım. Teşekkürler
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bilgi edinme yasası uyarınca başvursak yasak yanıtı mı alacağız bunu da samimiyetle sormak istiyorum

Yorum

• Adam bilgi vermeden gitti ya la.Biri bizi kekliyor mu nedir.
                          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 17:32.

Yorum

• Beşiktaş, konya, bursa stadlarının yapımına, projelerdeki kurumsal ve profesyonel yaklaşıma baktığımızda, taraftarı olduğumuz ve bu ülkenin en büyük takımlarından birine yapılması planlanan stadın, sanki o takımın taraftarlarını yıllardır oyalar ve gerekli değeri vermeksizin, projede diğer saydığım stadlardaki gibi biz taraftarlara sunulmuş tatmin edici bir bilgilendirilmenin yapılmaması bu işin ve bu camianın büyüklüğüne hiç yakışmıyor. sayın şantiye şefi.

Yorum

• İsmail bey foruma gelidiğin için teşekkür ederim. Arkadaşlar benim şantiyede konuştuğum görevli ismail beydi doğru bilgileri vereceğinden şüpheniz olmasın.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam bilgi vermeden gitti ya la.Biri bizi kekliyor mu nedir.
                                Ne bilgisi arıyorsun abi, ben de bilmiyorum dedi ya arkadaş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X