ben adamın yerinde olsaydım bir daha foruma uğramazdım
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Kardeşim, CIA binası, Beyaz Saray filan bile bu kadar gizemli sis perdelerinin ardına saklanmamıştır herhalde... Bu nedir yahu, altı üstü bir stat yapılacak, o bilgi yasak, bu bilgiyi henüz veremiyoruz, diğer bilgi eski, şurası yenilendi...
Açık ve net soruyorum, bilen birisi cevaplasın:
1-) Stat kaç kişilik?
2-) Tribün eğimi kaç derece?
3-) Saha-tribün uzaklığı kaç metre?
4-) Yapının % 25'i bitmeden bilgilendirme yapılamayacağı nerede yazıyor?
Bak, bugün basına düşen ''Türkiye'nin en donanımlı stadı Bursa Timsah Arena''daki gibi drenaj ve ısıtma sistemini, çatıda biriken suların bile değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini, yangın koruma tesisatlarını, ticari alanlardaki ısıtma-soğutma sistemlerini, stadın kendi elektriğini üretip üretmeyeceğini, tek ekrandan her birimin kontrol edileceği bir akıllı bina sisteminin olup olmadığını filan sormuyoruz... Dört tane basit soru soruyoruz... Bu kadar da salak yerine koymayın bizleri... Hikaye de anlatmayın... 8 senedir doyduk hikayeye... Lütfen...
yanlış bilmiyorsam konya-bursa stad inşaatlarında kamera var bir metro inşaatında kamera var istanbulda bunların konulması için kriter prosedör nedir ?
Kardeşim, CIA binası, Beyaz Saray filan bile bu kadar gizemli sis perdelerinin ardına saklanmamıştır herhalde... Bu nedir yahu, altı üstü bir stat yapılacak, o bilgi yasak, bu bilgiyi henüz veremiyoruz, diğer bilgi eski, şurası yenilendi...
Açık ve net soruyorum, bilen birisi cevaplasın:
1-) Stat kaç kişilik?
2-) Tribün eğimi kaç derece?
3-) Saha-tribün uzaklığı kaç metre?
4-) Yapının % 25'i bitmeden bilgilendirme yapılamayacağı nerede yazıyor?
Bak, bugün basına düşen ''Türkiye'nin en donanımlı stadı Bursa Timsah Arena''daki gibi drenaj ve ısıtma sistemini, çatıda biriken suların bile değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini, yangın koruma tesisatlarını, ticari alanlardaki ısıtma-soğutma sistemlerini, stadın kendi elektriğini üretip üretmeyeceğini, tek ekrandan her birimin kontrol edileceği bir akıllı bina sisteminin olup olmadığını filan sormuyoruz... Dört tane basit soru soruyoruz... Bu kadar da salak yerine koymayın bizleri... Hikaye de anlatmayın... 8 senedir doyduk hikayeye... Lütfen...
Arkadaşlar yüklenici firma ile ne sıkıntınız var anlamadım, sanki bu projeyi onlar hazırladı, sanki taraftarın görüşünü almaya tenezzül etmeyen yöneticiler onlar. Adamlar işi almışlar, çatır çatır da yapıyorlar görüyorsunuz.
yanlış bilmiyorsam konya-bursa stad inşaatlarında kamera var bir metro inşaatında kamera var istanbulda bunların konulması için kriter prosedör nedir ?
Arkadaşlar yüklenici firma ile ne sıkıntınız var anlamadım, sanki bu projeyi onlar hazırladı, sanki taraftarın görüşünü almaya tenezzül etmeyen yöneticiler onlar. Adamlar işi almışlar, çatır çatır da yapıyorlar görüyorsunuz.
Bi sıkıntımız yok hocam, teşekkür ediyoruz kendilerine, oldukça hızlı çalışıyorlar.
Hocam bizim yuklenici firma ile sikintimiz yok
Sadece buraya gelen gorevli arkadas bizim yaptigimiz elestirilerin gereksiz oldugunu; kulladigimiz bilgilerin yanlis oldugunu soyledi.
Bizde diyoruz ki o zaman neden dogru bilgiler paylasilmiyor?
Neden taraftara danisilmiyor?
Neden toki projeyi kafasina gore kirpip biciyor?
Yav ulkenin basbakani bile stadin kapasitesini dogru bilmiyoken neden arastiran, sorusturan, elestiren taraftar suclu oluyor?
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
lafımın nereye gittigi tamamen size kalmıs bir durum... sizin buraya yazdıklarınızın ne benimle nede burda calısan herhangibiri ile ilgisi olmadıgının da farkındayım.... sadece yanlıs bilgi kirliliği ile elestiri yapılması ilginç...
Hocam tamam da millet zaten bilgilendirilmemekten muzdarip. Bilgi verilmediği için edinmeye çalıştığımız bilgiler tartışılıyor burada. Kalkıpta birileri bizi bilgilendirse o zaman dediğinize eyvallah ta yetkili bir kimse bizleri aydınlatacak bir açıklama yapmıyor ki.
Mesela şu kamera konusunda dahi bile firma yetkililerinizden birisinin vermiş olduğu bilgiyi siz doğrulamıyorsunuz Varın bizleri halini düşünün şimdi.
Bir sürü sorumuz var bir türlü cevap alamadığımız maalesef. Neden bilgilendirilmiyoruz anlamıyoruz.
+ Rüzgar durumu hesaba katılıyor mu?
+ Komik gelecek ama stat kapasitesi ?
+ Yağmur bölgesiyiz bununla ilgili drenajıydı felan ne gibi şeyler yapılacak?
+ Akustikle ilgili hiç bir çalışma, hesap, kitap var mı?
+ Tribünlerle saha arası kaç metre?
+ Stadın biçimi
+ Tribün altları açıkta kalacak mı?
+ Ne gibi özellikleri olacak stadımızın ve daha bir sürü soru...?
Cafeler vs. deniyordu...?
Sizin bilginiz varsa lütfen siz bilgilendirin bizi.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum