Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim eleştirimiz zaten orda çalışan ve emeğini ortaya koyan insanlarımıza değil. İlginize teşekkürler

42 bin de dolar ama bilinçlenme olmadan olmaz
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bize daha teknik bilgileri, ne zaman verebilirsiniz? yani demenize göre sizin bile son halinden haberiniz yok. bir de şunu merak ediyorum diğer membranlı statlarda genelde tribün altları camla veya başka malzemelerle kapatıldıktan sonra membran çekiliyor mersin stadı da böyleydi yeni yapılan diğer statlarda da böyle bu. o bölge için sorun oluşturmaz mı rüzgarı bol olan bir yerden bahsediyoruz sonuçta..

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk mesajım Sarıdaglar Inş. Akyazı stadı Santiye sefiyim. aynı zamanda instagram daki Passed_Minute isimli kullanıcı...
        Forumda yazılan son 50 sayfayı dün gece okudum... cidden o kadar gereksiz, bos ve havadan konusmalar tartısmalar icindesiniz ki... surda yazılan memran muhabbetleri, catı muhabbetleri... Merak iyidir, Sorgulamak iyidir, eleştirmek iyidir ama burda ki elestirilerin bir cogu bu iş ve meslek grubundan olmayan kişilerce yapılmakta... yani evde eşinize yada annenize , anne yemege salcasını su sırada koy, sunu söyle yap demek gibi birsey...

boş konuşmalar diyorum (bu yanlıs anlasılmasın) Henüz benim elime gecmiş olan onaylı bir Mimari proje yokken bu tartısma tamamen havada. Catı celik sistem, (yoksa sadece celik tasısın diye 24 tane 150cm lik kolon dikmezdik) Localar tek bir yerde, onlar icin ekstra bir kat düsünülmüş, Stat tahmin ettiginizden daha dik, bu arada Legia nın stadı ile de bir benzerlik yok stadımızın.

Ve Asıl olan olay, Dünyada deniz dolgu üzerine (tamamı denizde) inşaa edilen en büyük ve yegane stat olacak bu stat, kapasitesi Localarda 1-2 degilde 7-9 kisi oldugunda ve siz degerli Trabzonspor taraftarları stadı tam olarak doldurdugunda 42.000 kisinin üzerinde olacak... Dün instagramda mactan bir kare yollayıp paylasmıstım, bu stat bu kadar zor dolarken ben günde 18 saat calısıp normalden erken bitirecem diye 42.000 kişilik bir stat yapacam diye neden ugrasıyorum, suanda statta fore kazık ekipleri, idari ve teknik ekip, usta, usta bası ve kalfalar olarak 450 kisi calısıyor, ki bundan 15 gün önce bu rakam 200lerdeydi,

neden basında burası ile ilgili haber yok sorusunun cevabı TOKİ nin prosedürleri, iş ilerlemesi belirli bir noktaya gelene dek yazılı ve görsel basında görüntü yayınlamak yasak.

yolun kenarından gecen arkadaslar hicbirsey yapılmıyor türünde birseyler yazmıslar, yapıp topraga gömüyoruz... 4.40m kot yükseltmesi yapıldı cünkü, yapıp yapıp toprak altı yapıyoruz. tek diyecegim mart 15 olmadan dısarıdan baktıgınızda yol kenarından bile cok rahat görebileceginiz bir yapı ( ki tüm yapının sadece %15 lik kısmı insaa edilmekte suanda) olacaktır.

ben hemen hemen hergün ya video yada fotograf atarak size bu inaaatla ilgili fikir vermeye calısıyorum.

her sordugunuza olmaz belki ama cidden önemli olabilecek sorularınıza da burdan bir sekilde cevap vermeye calısırım vaktim oldukça...
        Ismail bey, buraya girip bazi seyleri aydinlattiginiz icin tesekkur ederim. Ben bu projeye pozitif bakan birisiyim fakat arkadaslarin kuskularinida anlamak lazim. Sen(TOKI) Trabzonsporumuza bir stat yapiyorsun, yani milyonlarca taraftari olan bir camia ve hicbir net bir bilgi yok. Haliyle spekulasyonlar olacak ve kabul edelimki belkide insanoglunun hic degismiyecek bir huyudur bu spekulasyon uzerinde tartismalar hatta kavgalar yapmak.

Dediginiz gibi gereksiz ve bos konusmalar cok ama burada TOKI bence buyuk hata yapiyor. Bukadar kisiyi ilgilendiren bir konuda daha cok bilgi verilmesi lazimdi. Sonucta sizin kabahatiniz yok ama insanlar on planda kim varsa onu goruyor.

Bilgilendirmelerinize bu platformdada arada bir yapabilirseniz memnun olurum kendi adima.

Kolay gelsin, ALLAH yardimciniz olsun!
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

ilk mesajım Sarıdaglar Inş. Akyazı stadı Santiye sefiyim. aynı zamanda instagram daki Passed_Minute isimli kullanıcı...
          Forumda yazılan son 50 sayfayı dün gece okudum... cidden o kadar gereksiz, bos ve havadan konusmalar tartısmalar icindesiniz ki... surda yazılan memran muhabbetleri, catı muhabbetleri... Merak iyidir, Sorgulamak iyidir, eleştirmek iyidir ama burda ki elestirilerin bir cogu bu iş ve meslek grubundan olmayan kişilerce yapılmakta... yani evde eşinize yada annenize , anne yemege salcasını su sırada koy, sunu söyle yap demek gibi birsey...

boş konuşmalar diyorum (bu yanlıs anlasılmasın) Henüz benim elime gecmiş olan onaylı bir Mimari proje yokken bu tartısma tamamen havada. Catı celik sistem, (yoksa sadece celik tasısın diye 24 tane 150cm lik kolon dikmezdik) Localar tek bir yerde, onlar icin ekstra bir kat düsünülmüş, Stat tahmin ettiginizden daha dik, bu arada Legia nın stadı ile de bir benzerlik yok stadımızın.

Ve Asıl olan olay, Dünyada deniz dolgu üzerine (tamamı denizde) inşaa edilen en büyük ve yegane stat olacak bu stat, kapasitesi Localarda 1-2 degilde 7-9 kisi oldugunda ve siz degerli Trabzonspor taraftarları stadı tam olarak doldurdugunda 42.000 kisinin üzerinde olacak... Dün instagramda mactan bir kare yollayıp paylasmıstım, bu stat bu kadar zor dolarken ben günde 18 saat calısıp normalden erken bitirecem diye 42.000 kişilik bir stat yapacam diye neden ugrasıyorum, suanda statta fore kazık ekipleri, idari ve teknik ekip, usta, usta bası ve kalfalar olarak 450 kisi calısıyor, ki bundan 15 gün önce bu rakam 200lerdeydi,

neden basında burası ile ilgili haber yok sorusunun cevabı TOKİ nin prosedürleri, iş ilerlemesi belirli bir noktaya gelene dek yazılı ve görsel basında görüntü yayınlamak yasak.

yolun kenarından gecen arkadaslar hicbirsey yapılmıyor türünde birseyler yazmıslar, yapıp topraga gömüyoruz... 4.40m kot yükseltmesi yapıldı cünkü, yapıp yapıp toprak altı yapıyoruz. tek diyecegim mart 15 olmadan dısarıdan baktıgınızda yol kenarından bile cok rahat görebileceginiz bir yapı ( ki tüm yapının sadece %15 lik kısmı insaa edilmekte suanda) olacaktır.

ben hemen hemen hergün ya video yada fotograf atarak size bu inaaatla ilgili fikir vermeye calısıyorum.

her sordugunuza olmaz belki ama cidden önemli olabilecek sorularınıza da burdan bir sekilde cevap vermeye calısırım vaktim oldukça...
          Öncelikle ilginiz ve inceliğiniz için teşekkürler.

Taraftarın bu konudaki hassasiyetinin sebebi de bu işin bir kez yapılacak olması. Gerçekten de bir kez yapıldı mı daha dönüşü olmayan bir husus.

Haa derseniz ki şüpheler yersiz, bu şekilde açıkladığınız vakit soru işareti de kalmayacaktır.

Zaman zaman bekliyoruz.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şu an yapılmakta olan bjk,bursa ve konya stadyumlarının maketleri,tanıtımları,detayları vs inşaat başlamadan yada başlandıktan kısa süre sonra yayınlanmışken neden bizim projenin bir tanıtımı vs yok sevgili İsmail Bey ? Net koltuk sayısı neden kesin değil ? Tribün dış kaplaması neden farklı renkte ve modelde;kiminde kırmızı-beyaz kiminde gri, kiminde açık kiminde kapalı? Hep sorular sorular sorular ??????
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Bizim stadi insa edenlerle, emek verenlere nerede sözümüz olmus anlamadim.

Sonucta Toki, elinize bir proje vermis, siz de onu yapiyorsunuz. Baska bir sey vermis olsa idi onu yapacaktiniz. Derdimiz projenin bütününe olan begeni ve diger illere yapila stadlarla karsilastirdigimizda ortaya cikan sonucla alakali.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu an yapılmakta olan bjk,bursa ve konya stadyumlarının maketleri,tanıtımları,detayları vs inşaat başlamadan yada başlandıktan kısa süre sonra yayınlanmışken neden bizim projenin bir tanıtımı vs yok sevgili İsmail Bey ? Net koltuk sayısı neden kesin değil ? Tribün dış kaplaması neden farklı renkte ve modelde;kiminde kırmızı-beyaz kiminde gri, kiminde açık kiminde kapalı? Hep sorular sorular sorular ??????
                bu sorduğun soruların bir kısmına yetkili biri olmama rağmen cevap verebilirim.

bizim stadı toki yapıyor diğer saydıklarını ya belediye ya da sponsor destekli yapıyorlar. dolayısıyla tokinin belli bir süre beklemesi gibi dertleri yok paylaşabiliyorlar.

koltuk sayısı son koltuk takılıncaya kadar değişir değişecektir. bunda seçilen koltuğun ebatları nasıl yerleştirileceği rol oynar ki şuan kesin olarak söylenen hiç bir rakam gerçeği yansıtmamaktadır sadece semboldür.

dış kaplamanın maketlerde veya görsellerde farklı renk olması bir şey ifade etmez membran beyazdır ve ancak ışıklandırma yapılırsa farklı renklere bürünebilir. daha doğrusu farklı membran rengi vardır ancak bizde beyaz kullanılacaktır.

Yorum

• aga yapın gitsin birşey nasılsa dolmuyor stad ve nasılsa kayserispor'u zor yeniyoruz. kayseri'ye stad yapıldı da ne oldu kayseri gene kemal sunal filmindeki kayseri. sahaya yakın birşey yapılsın gerisinin hiç önemi yok nasılsa dolmayacak. stadın dışıymış mışıymış oda önemli değil ttarena sıvasız duruyor ama en etkili stad.
                  En son Vkgz tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 12:41.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Eski başakn Sadri Şener in çok sevdiğim bir lafı vardır İsmail Bey.

Trabzon insanı eleştirmek için dünyaya gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendi begenileri üzerinden hodri meydan diyenlerinde ikna edilmesi de imkansiz maalesef ..
                      İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada, Akyazı'nın ''membran'' dış kaplamasına itiraz ettiğimi, ''membran'la'' ilgili tek olumsuz söz ettiğimi belgeleyip buraya koyabilecek forum üyesinin tüm hakaretlerine boyun eğeceğimi alenen beyan ediyorum. Stat adı altında yapılan ve gerçekte ne olduğunu kimsenin bilmediği yapı ile ilgili eleştirilerimin hangi noktada toplandığını anlayamayan, okumaktan aciz, ya da okuduğunu anlamaktan aciz kişilere hodri meydan diyorum...
                      Garip olan ne biliyor musunuz... Bizim gibi düşünenler, bir futbol kenti olan Trabzon'a belki 60-70 yıl hizmet edecek bir yapının, el altından, hiç bir fikir sorulmadan, hiç bir bilgi verilmeden yapılmasına itiraz ediyor. Bazıları da, bizim itirazımıza itiraz ediyorlar... Biz olaylarla uğraşıyoruz, birileri insanlarla... Yazık...

Sorgulamaya, irdelemeye devam... Dayatmalar bozar bizi...
                      Akyazı Arena, ya da adı her ne olacaksa, Avni Aker'den yüz kat daha modern bir stat olacaktır, bu doğru... Ancak, onlarca milyon dolarlık bir projenin içeriğinde ne olduğu halen belli değilse, bu ne sizin, ne de benim suçum... Bunu eleştirmek gibi bir hakkım olduğunu düşünüyorum. Amacımız yıkmak dökmek değil... Soruyorum; bırakın diğer özelliklerini, Akyazı'nın kaç kişilik olacağını net olarak bilen var mı bu forumda? Tribün-saha mesafesini net olarak bilen var mı? Size yemin ediyorum, yapan mühendis bile net olarak bilmiyor. Böyle bir ''ben yaptım oldu'' dayatmasına karşı iki çift laf söylemeye hakkı olsun insanların...

Bu taraftar, kale arkaları tek kat olsun dedi... Hadi ordan, size ne dediler... Boş verelim diğer şeyleri... Bu ülkenin dört bir yanında insanlar topu mayıs kabağı zannederken, Trabzon şehrinin amatör takımları, malum İstanbul takımlarını evinde yenip dönüyordu... Siyaseten oy ise dertleri, alasını aldılar... Daha ne istiyorlardı insanların fikrini sormak için... Çok mu zordu?

Yoksa, derdimiz sen-ben kavgası değil ki... Hayatımın hiç bir alanında dayatmaları kabul etmedim. Umurumda değil de diyebilirdim... Bana ne ki, ben orada yaşamıyorum diyebilirdim... Demiyorum, suç oluyor... Bursa gibi futbol derinliği 20 seneye ulaşmamış bir kentte, taraftarın onay vermediği hiç bir uygulamayı yapamadılar. Bunu yazıyorum, adam bana git başka takımı tut diyor... Yahu kardeşim bu kadar mı yabancılaştık birbirimize...
                      Belki de dış kaplama öyle olmayacak, belki de merdiven altları görünmeyecek... Kimse bilmiyor ki ne olacağını... Problemin büyüğü bu zaten... Bu duruma itiraz etme hakkımız yok mu? Neden ötekileştirliyoruz itiraz edince? Anlamak mümkün değil...
                      Yorumsuz... Israrla, ''kendi beğenileri üzerinden hodri meydan'' sözüne ithafen... Umarım yeterince nettir.
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 13:05.

Yorum

• İyi de şantiye şefi niye üzerine alınmış eleştirileri eleştiriler Toki'ye.Bir de bu stat dolmayacaksa ben niye çalışıyorum demis iyi niyetli bir temenni olarak gormeye calisiyorum yoksa babasinin hayrina calismiyor.Biraz teknik bilgi verirse seviniriz ama atarlanmayi tercih etmiş.
                        En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 13:06.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu arada şantiye şefi arkadaşa teşekkür ediyorum da, neden savunma yapma ihtiyacı duymuş anlamadım. Benim gibi bir salak bile yazmış, ''projeyi yapan mühendisin bile ne olduğunu bilmediğini''... Eleştirilerin hiç bir yerinde, yüklenici firmaya yönelik bir şey de görmedim, okumadım.

Yorum

İsmail Bey, boş konuşmalar konusundaki görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum.
                            Ve o tarz konuşmaları pek önemsememenizi tavsiye ederim.
                            Nitekim kısır çekişmeler yaşanıyor gördüğünüz üzere...

Benim size soracağım husus şu:

Stadyumun dış kaplaması 4 bir köşeden de zemine kadar inecek mi?
                            Yani o merdivenlerin dışardan açık şekilde görülmesi hiç hoş olmuyor.
                            Bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim.

Bursaspor stadyumunun dış cephesi cam kaplama yapıldı. (Görmüşsünüzdür.)
                            Bu tarz bir şey yapılamaz mı?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada şantiye şefi arkadaşa teşekkür ediyorum da, neden savunma yapma ihtiyacı duymuş anlamadım. Benim gibi bir salak bile yazmış, ''projeyi yapan mühendisin bile ne olduğunu bilmediğini''... Eleştirilerin hiç bir yerinde, yüklenici firmaya yönelik bir şey de görmedim, okumadım.
                              Son 50 sayfayı okumuş ama üstünkörü okumuş demek.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsmail Bey, boş konuşmalar konusundaki görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum.
                                Ve o tarz konuşmaları pek önemsememenizi tavsiye ederim.
                                Nitekim kısır çekişmeler yaşanıyor gördüğünüz üzere...

Benim size soracağım husus şu:

Stadyumun dış kaplaması 4 bir köşeden de zemine kadar inecek mi?
                                Yani o merdivenlerin dışardan açık şekilde görülmesi hiç hoş olmuyor.
                                Bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim.

Bursaspor stadyumunun dış cephesi cam kaplama yapıldı. (Görmüşsünüzdür.)
                                Bu tarz bir şey yapılamaz mı?
                                Arkadasim bos konusmalar diyosun da o sozde bos konusanlarin %60'i zaten dis kaplama hakkinda konusuyo
                                O zaman simdi sende bos konusuyosun.
                                Dikkat cekmek icin daha fazla tavsiye ver. Boyle fazla dikkat cekmiyosun cunku
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X