Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kale arkasindaki locadan kim yer alirki?

bende kalp var kardeş kale arkasında loca varmı.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Localar nerede tam olarak?
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunlar esnek konular yapılabilir. Bizim elimizdeki görüntüler resimler kabaca sunulmuş görüntüler. Bursa da yapılan stadyumun ışıklandırmasını gördün mü bilmiyorum oda membran ama ışıklandırmayla bence süper bir iş yapmışlar. Bizimde inşaat ilerledikçe yapılacak işlerin detayı çıkacaktır. Maliyeti konusunda araştırma yaparım bilgiler bulduğumda yazarım.
        Eyw. sağol...

Her şeyi devletten beklememek gerek stadı sağlam ve güzel yapsınlarsa dış görünüm için biz rutüş atarız...Yeterki kompleksi eksiksiz ve düzgün yapsınlar..

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Localar nerede tam olarak?
          Localar protokol tribününde toplandı Geri kalan kısımlar tribün.

Yorum

• Distan bakildiginda Merdivenler görülüyor projede...Ama bazilarina görede görülmeyecek deniliyor...

Bu konuda bir bilgi var mi?

Bu konuyu özellikle sordum ve bazı duyumlara göre dış kaplamanın şekln değiştirildiği ve stadın tamamen kapatılacağı söyleniyor ancak kesinlikle bu bilgi maalesef yalanlandı. Tribünün altı kısımları dışardan bakıldığında projede olduğu gibi gözükecek
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• "Bu fotoğrafta ise kırmızı daire içine alınan kısım takımların sahaya çıkacağı tünel. 15 basamaklı bir merdiven ile sahaya çıkacak olan takımların yedek kulübeleri, tribünün içine gömme olarak yapılacak bölümlerde yer alacak. "

burda yedek kulübeleri gömme olacaktan kasıt ingiliz statları gibi mi olacak acaba.. güzel olur aslında ama buna bizim ligde izin verilir mi ki

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Distan bakildiginda Merdivenler görülüyor projede...Ama bazilarina görede görülmeyecek deniliyor...

Bu konuda bir bilgi var mi?

Bu konuyu özellikle sordum ve bazı duyumlara göre dış kaplamanın şekln değiştirildiği ve stadın tamamen kapatılacağı söyleniyor ancak kesinlikle bu bilgi maalesef yalanlandı. Tribünün altı kısımları dışardan bakıldığında projede olduğu gibi gözükecek
                Yani üzeri yamayla kapanmış prefabrik tribün görüntüsü stresinden tam olarak kurtulmadık he?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Baturael bir soru soracağım bu bilgiye ulaşabilirmisin. Tribünler kaç derecelik bir eğime sahip olacak bu yöndeki sorun muhakkak olmuştur mühendis arkadaşa cevabı ne oldu?

Birde kapasite konusu 39.000 -42.000 çıkarıldığı yönünde bir bilgi var kapasite konusu da tam açıklanmış değil?

Adamlar projeye koltukları yerleştirmişler bile. 40.061 bana verilen rakam bu. Diğer rakamlar geçeği yansıtmıyor. Ancak şuana kadar yapılan bazı güncelleme ve değişiklikleri düşünürsek, önümüzdeki süreçte kapasitenin birkaç bin aşağı-yukarı oynayabileceğini de göz ardı etmemek lazım. Gerçi aşağı çekeceklerini de sanmıyorum. 40bin üzeri olacaktır...

Eğim konusuna gelince o kadar çok şey konuştuk ki derece olarak bu bilgiyi atlamışım. Ancak sohbetimizin bir yerinde eğimin İngiliz stadyumları gibi bir hava vereceğini söyledi. Ben de o şekilde belirttim zaten ama derece olarak da o bilgiyi alıp iletirim. Bunu da notlarıma aldım
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Bu fotoğrafta ise kırmızı daire içine alınan kısım takımların sahaya çıkacağı tünel. 15 basamaklı bir merdiven ile sahaya çıkacak olan takımların yedek kulübeleri, tribünün içine gömme olarak yapılacak bölümlerde yer alacak. "

burda yedek kulübeleri gömme olacaktan kasıt ingiliz statları gibi mi olacak acaba.. güzel olur aslında ama buna bizim ligde izin verilir mi ki
                    Yok öyle değil ahokan253, gömme kulübeden kastı şu .
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 01:12.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mutlaka...

Ben isim hakkı anlaşmasının bu işbilmezlerin yapmasını istemiyorum.

Şuan klubün mali yönden kurtuluşu 2 şeye bağlı.Biri bu stadın isim hakkı,biride şike davasını bitirdikten sonra fenere açacağımız tazminat davaları,belki bide sermaye arttırımı yapılabilir...Şuan için bize en yakın ve en yararlı seçenek stadın isim hakkı.

Bazı arkadaşlar stadın dış görünüşüne çok önem veriyor çadır madır diyorlar onları anlıyorum ama benim için gösteriş hiç önemli değil.Bu Stad'ın klüp açısından önemi dış görünümünden çok ama çok daha önemli..

Nou camp,Santiago bernabau,iduna park vs. dünyadaki büyük klüplerin stadlarına sağdan soldan yukarıdan alttan istediğiniz yerden bakın çok bişiye benziyormu bişiyi temsil ediyormu ?? Önemli olan stad kapasitesi ve etrafında yapılıcak olan kompleksin içeriği.
                      şüphesiz ki haklısın haklısın ama şehri temsil etsin istiyorum stad dünyanın belki de konumu en güzel olan stadına sahip olucaz o yüzden dış tasarım karadeniz manzarasıyla birlikte ahenk oluştursun istiyorum bilmiyorum belki de romantik düşünüyorumdur

Yorum

• Stadın içinde store,müze olacak mı?

Yorum

• Müteahhit firma proje ile ilgili hiçbir teknik çizim veya bizim anlayacağımız bir görsel sunmuyor.acaba neden aklıma takılıyor.binbir tilki geziyor kafamda.bu konuda birşeyler yapmamız lazım.

fırtına ihtilal efsane
                          İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın içinde store,müze olacak mı?
                            store değil tsclup mutlaka yapılır.
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baturael bir soru soracağım bu bilgiye ulaşabilirmisin. Tribünler kaç derecelik bir eğime sahip olacak bu yöndeki sorun muhakkak olmuştur mühendis arkadaşa cevabı ne oldu?

Birde kapasite konusu 39.000 -42.000 çıkarıldığı yönünde bir bilgi var kapasite konusu da tam açıklanmış değil?

Adamlar projeye koltukları yerleştirmişler bile. 40.061 bana verilen rakam bu. Diğer rakamlar geçeği yansıtmıyor. Ancak şuana kadar yapılan bazı güncelleme ve değişiklikleri düşünürsek, önümüzdeki süreçte kapasitenin birkaç bin aşağı-yukarı oynayabileceğini de göz ardı etmemek lazım. Gerçi aşağı çekeceklerini de sanmıyorum. 40bin üzeri olacaktır...

Eğim konusuna gelince o kadar çok şey konuştuk ki derece olarak bu bilgiyi atlamışım. Ancak sohbetimizin bir yerinde eğimin İngiliz stadyumları gibi bir hava vereceğini söyledi. Ben de o şekilde belirttim zaten ama derece olarak da o bilgiyi alıp iletirim. Bunu da notlarıma aldım
                              alt tribün eğimi 20 derece civarı. buda normal tt arena gibi yani..

Yorum

• bütün localari agaoglu satin alacakmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X