Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kapasite zaten 41.513 daha ondan haberi yok artistlik yapıyor.
    Şu Suat Kılıç foruma gelse felaket madara olur...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hava alani genisletilecek diye duymustum.
      Ordu - Giresun'da havalimanı açıldıktan sonra Trabzon Havalimanı tadilat için bir süre kapatılacak diye bir şey duydum... Doğruluk payı var mı acaba?
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• 4-1461 olsun

Yorum

• 61 olunca tüm eksiklikler, kusurlar ve haksızlıklar örtülüyorsa zahmet edilmesin 61 kişilik yapılsın
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sadece 61 olsun. Gereksiz milletvekillerini vs içeri kitleyip üstünü de branda ile kapatırsak sorun kalmaz bence.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Kedi canını senin!
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• En son ibrahimx tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 13:44.

Yorum

• Sanıyorsam bu forumda bu stadyum işi bitene kadar eskiyi konuşma geleneği aynen devam edecek.
                    Şu an çalışmaların önünden her geçtiğimde ayrı ayrı memnuniyet duyuyorum. Dolgu işi ihale süreci içerisinde bitirildiğine göre (Durdurulan ve dolgu alanı büyütülmesi ile eklenen süreleri de saymamız gerekir.). Stadyum ve kompleksinin inşaatı da ihale sürecinde bitirilir dileğini taşıyorum.

Bu stadyum dolgu yapılmadan H.Avni Aker in yerine de yapılsa bir çok itiraz gündeme gelecekti. Şehrin 5 km güneyi de yapılsa şikayet eden olacaktı. Önemli olan işin şu anda nasıl yürüdüğüdür. Hala ihale edilmesini beklediğimiz diğer yarısı var dolgunun. Trabzon şehri adına garajların oradan kalkmasını benim kadar isteyen bir çok Trabzon'lu vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla dolgu ile kastedilen şey bir şehir planlamasıdır.

Bu forumda bu dolgu sittin sene bitmez, bitse yolları sittin seneye yapılır, dolgu bitse stadyum sittin seneye biter ile ilgili 500 mesaj bulabilirim. Ama yolda dolgu da Stadyum da bitirilme yolunda ilerliyor.

Nereden baktığınıza bağlı. Karadeniz e dolgu yapalım hadi yapalım, demekle mi olur, projelendirilip, fizibilite raporları hazırlanıp, kıyı şeritleri ile ilgili kanunu değiştirip meclisten geçirip, ihaleye çıkartıp yapmakla mı olur?

Teknik bir işi bu kadarda basite indirgemeyelim lütfen. Bize tek verdikleri "kazık" demeniz bile binlerce kazık üzerine konulacak bu mühendislik işine saygısızlık gibi geliyor.

Bir düşünün Zigana Yeni tüneli neden başlanamıyor? Kop, Borçka, Bayburt tünelleri bu bölgede başlanmışken neden Zigana başlanamıyor. Söyleyeyim, fizibilite çalışmaları bitirilemiyor çünkü. Tünelin gidebileceği güzergahın belirlenmesi için çalışılıyor. Dolayısıyla bir işi yaparken ön hazırlıkların bitmesi için sürenin yeterince verilmesi gerekmektedir. Ön hazırlığı aceleye getirilen, bir işin sağlıksız olacağını takdir edersiniz.
                    Yalnız sıkıntı şurada başlıyor, halka göre şu anda Zigana tüneli için hiç bir şey yapılmıyor!!! çünkü görmüyorlar, bilmiyorlar, bilmeleri de gerekmiyor zaten.
                    Biz oldu mu! olsun! hemen olsun! bizim olsun! diyen bir güruhuz. bu topluluk içerinde her hafta Zigana'dan gidip gelen birisi olarak bende varım diyorum, ama bazen de beklemeyi bilmek lazım.
                    Taraftara stadyum yapacağız denmeseydi, kimse bu kadar sövmeyecekti. Sövenler zaten oy vermeyenler ki en doğal hakkınız. Takdir edenler ise oy verenler ki bu da onların en doğal hakkı, Trabzon'da hiç kimse stadyum üzerinden bu partiye oy vermez, vermedi de. Bu parti Stadyum meselesi çıkana kadar 2 genel 2 yerel seçimden 1. çıkmış bir parti, neden stadyum gibi dar ölçekli bir hizmeti oy için bu kadar süründürsün. Siyaset ile ilgili yeterli derecede yazışma okuduğumu düşünüyorum. Saygı ve Sevgi çerçevesinden çıkmamamız dileğiyle.
                    Trabzonspor için ne gerekirse üzerimize düşeni yapan taraftarlar olarak, şehrimizin takımı için en iyisini istediğimiz konusunda herkes hem fikirdir herhalde, bu yüzden bu forumu takip ediyoruz haliyle.

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanıyorsam bu forumda bu stadyum işi bitene kadar eskiyi konuşma geleneği aynen devam edecek.
                      Şu an çalışmaların önünden her geçtiğimde ayrı ayrı memnuniyet duyuyorum. Dolgu işi ihale süreci içerisinde bitirildiğine göre (Durdurulan ve dolgu alanı büyütülmesi ile eklenen süreleri de saymamız gerekir.). Stadyum ve kompleksinin inşaatı da ihale sürecinde bitirilir dileğini taşıyorum.

Bu stadyum dolgu yapılmadan H.Avni Aker in yerine de yapılsa bir çok itiraz gündeme gelecekti. Şehrin 5 km güneyi de yapılsa şikayet eden olacaktı. Önemli olan işin şu anda nasıl yürüdüğüdür. Hala ihale edilmesini beklediğimiz diğer yarısı var dolgunun. Trabzon şehri adına garajların oradan kalkmasını benim kadar isteyen bir çok Trabzon'lu vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla dolgu ile kastedilen şey bir şehir planlamasıdır.

Bu forumda bu dolgu sittin sene bitmez, bitse yolları sittin seneye yapılır, dolgu bitse stadyum sittin seneye biter ile ilgili 500 mesaj bulabilirim. Ama yolda dolgu da Stadyum da bitirilme yolunda ilerliyor.

Nereden baktığınıza bağlı. Karadeniz e dolgu yapalım hadi yapalım, demekle mi olur, projelendirilip, fizibilite raporları hazırlanıp, kıyı şeritleri ile ilgili kanunu değiştirip meclisten geçirip, ihaleye çıkartıp yapmakla mı olur?

Teknik bir işi bu kadarda basite indirgemeyelim lütfen. Bize tek verdikleri "kazık" demeniz bile binlerce kazık üzerine konulacak bu mühendislik işine saygısızlık gibi geliyor.

Bir düşünün Zigana Yeni tüneli neden başlanamıyor? Kop, Borçka, Bayburt tünelleri bu bölgede başlanmışken neden Zigana başlanamıyor. Söyleyeyim, fizibilite çalışmaları bitirilemiyor çünkü. Tünelin gidebileceği güzergahın belirlenmesi için çalışılıyor. Dolayısıyla bir işi yaparken ön hazırlıkların bitmesi için sürenin yeterince verilmesi gerekmektedir. Ön hazırlığı aceleye getirilen, bir işin sağlıksız olacağını takdir edersiniz.
                      Yalnız sıkıntı şurada başlıyor, halka göre şu anda Zigana tüneli için hiç bir şey yapılmıyor!!! çünkü görmüyorlar, bilmiyorlar, bilmeleri de gerekmiyor zaten.
                      Biz oldu mu! olsun! hemen olsun! bizim olsun! diyen bir güruhuz. bu topluluk içerinde her hafta Zigana'dan gidip gelen birisi olarak bende varım diyorum, ama bazen de beklemeyi bilmek lazım.
                      Taraftara stadyum yapacağız denmeseydi, kimse bu kadar sövmeyecekti. Sövenler zaten oy vermeyenler ki en doğal hakkınız. Takdir edenler ise oy verenler ki bu da onların en doğal hakkı, Trabzon'da hiç kimse stadyum üzerinden bu partiye oy vermez, vermedi de. Bu parti Stadyum meselesi çıkana kadar 2 genel 2 yerel seçimden 1. çıkmış bir parti, neden stadyum gibi dar ölçekli bir hizmeti oy için bu kadar süründürsün. Siyaset ile ilgili yeterli derecede yazışma okuduğumu düşünüyorum. Saygı ve Sevgi çerçevesinden çıkmamamız dileğiyle.
                      Trabzonspor için ne gerekirse üzerimize düşeni yapan taraftarlar olarak, şehrimizin takımı için en iyisini istediğimiz konusunda herkes hem fikirdir herhalde, bu yüzden bu forumu takip ediyoruz haliyle.

Özellikle de kalın yazılı kısmı bazı arkadaşlarımız anlamak istemiyor...

Yorum

Bu adam kadar yalaka ve fırsatçı bir insan bir daha zor gelir dünyaya...
                        Bu adama ne kızıyorsam aşağıdaki yorumu yazabilen zihniyete de o kadar kızıyorum...

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçbir partiden yana değilim ama bunların alayı lavuk Numan Kurtulmuş dışında, diğer partiler de farklı değil, böyle halka böyle siyasetçi, Allah bunları seçenleri, destekleyenler, oyunlarına gelenleri gafletlerinden uyandırsın.

Yorum

• 7 yılını bitirip 8. yılına adım atmış stadyum inşaatı ve memnuniyet.

Bir ara Trabzon halkı için bir genelleme yaparak "memnuniyetsizler" gibi bir ifade kullanmıştım. Allah belamı verdi resmen...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala daha yaranamıyor şu adam,
                            bizim 61 i bile düşünüyor siz hala sallıyorsunuz adama,
                            ben hiç kimseye oy atmayacağım dedim ama şu jestleri gördükçe aklım karışıyor.
                            bu jest değil olsa olsa tribüne oynamak olur. Bizim 61 tutkumuzu kullanıyor aklınca. Bizden sonra ihaleye çıkan stadlar yapıldı. Biz hala bekliyoruz. Siz neredesiniz hala ?
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Günlük bir doz juventus stadınıda aldık, dağılın hadi bakalım. Arkadaş hergün şu stadın resmini paylaşmanın anlamı nedir ?
                              Hala çözebilmiş değilim

Neden her gün bu resimleri paylaşırlar anlamak imkansız...

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanıyorsam bu forumda bu stadyum işi bitene kadar eskiyi konuşma geleneği aynen devam edecek.

her kelimesine katılıyorum ve tebrik ediorum şuyazına

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X