Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Temel atma töreni"

Adı var. Millenium gibi... Gün, dünün aynısı. Sadece bir şey değişecekmiş gibi hissettiriyor adama.

Yarın da yavaş yavaş kazık çakmaya devam edecekler halbuki. Sadece siyasiler şovunu yapmış olacak.

Çok hoş!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı arkadaşlar diyor ki ''Seçim Malzemesi'' yapılıyor Akyazı Stadyumu...
      Arkadaşlar biraz akli düşünmeye davet ediyorum sizi...

Bu gibi bir projelerden hükümetler tabi ki faydalanmak isteyecekler, tabi ki oy çıkartmaya çalışacaklar.
      Burada bir gariplik yok...
      Veryansın etmenize şaşıyorum, hayret ediyorum.
      Siyasetin ve siyasetçinin doğasında bu var. O nedenle olmadık şeyler için feryat etmeye lüzum yok...

Kaldı kimse oylarınızı zorla almıyor dimi?
      Herkes gönül rızasına göre oy veriyor.
      Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum... N

Beğenmediğiniz partiye oy vermezsiniz, her şey bu kadar basit.
      Neden başkalarının kullanacağı oydan bir kaygı duyuyorsunuz.

Hükümetler gelip geçicidir,
      A Partisi, B Partisi, C Partisi ne farkeder?
      Kim işini iyi yapıyorsa halk ona oy veriyor.

Halkın tercihine saygı duymak lazım...
      Aynen kardesim kina geldi bunlarin bu muhabbetinden , ya en iyisi siz iyi bi parti ismi soyleyinde soLe stadi istediginiz sekilde vede an acil zamanda yapacak oyumu yeminle ona verecem
      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı arkadaşlar diyor ki ''Seçim Malzemesi'' yapılıyor Akyazı Stadyumu...
        Arkadaşlar biraz akli düşünmeye davet ediyorum sizi...

Bu gibi bir projelerden hükümetler tabi ki faydalanmak isteyecekler, tabi ki oy çıkartmaya çalışacaklar.
        Burada bir gariplik yok...
        Veryansın etmenize şaşıyorum, hayret ediyorum.
        Siyasetin ve siyasetçinin doğasında bu var. O nedenle olmadık şeyler için feryat etmeye lüzum yok...

Kaldı kimse oylarınızı zorla almıyor dimi?
        Herkes gönül rızasına göre oy veriyor.
        Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum...

Beğenmediğiniz partiye oy vermezsiniz, her şey bu kadar basit.
        Neden başkalarının kullanacağı oydan bir kaygı duyuyorsunuz.

Hükümetler gelip geçicidir,
        A Partisi, B Partisi, C Partisi ne farkeder?
        Kim işini iyi yapıyorsa halk ona oy veriyor.

Halkın tercihine saygı duymak lazım...
        İşlerini müthiş yapıyorlar gerçekten. Akyazı'yı 10. yılında "temel atma töreni" aşamasına getiriyorlar. Şike yapan için kişi ve kurumları ayırmayı icad ediyorlar, yasa değiştiriyorlar. Fakir, az nüfuslu ve aşırı göç veren bir şehrin sağına soluna AVM dikiyorlar. Bakan oğulları kulübe transfer yapıyor, milletvekilleri kombineleri alıp taraftar gruplarına dağıtıyor. Bir tanesi çıkıp şike hakkında konuşamıyor (Koray Aydın hariç).

Halkın tercihi kusursuz! Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet büyük!
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• şu takımın forumunda nasıl hala mevcut hükümeti savunuyor insanlar anlamak mümkün değil
          aklın sınırlarını zorluyor bazı takımdaşlar
          ülkede mevcut hükümet döneminde en çok haksızlığa uğramış il ve spor klübü olmamıza rağmen savunuluyor bir de
          Allah akıl fikir versin ne diyelim

Yorum

• Halkın tercihi şikecileri koruyacak, kollayacak, onlar için yasa değiştirecek ama halkın tercihi diye saygı göstermek gerekecek.
            İroni değilse hiç komik değil.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Her siyasetci yapmış olduğu projenin kaymağını yemek isteyecektir. Bunun hükümetide muhalefetide x siyasi görüşüde böyledir. ve bu tip şeyler doğaldır.
              Lakin hükümetin akyazı projesinden yiyeceği kaymak bence yoktur. 7-8 senedir hala daha bir temel atılamadıysa, bundan övünç değil utanç duymaları gerekmektedir...

Misal ODTÜ de bir gece de iş makinalarını kamyonlarını yığdılar neredeyse bir gece de bitireceklerdi...Burası da istenseydi orası gibi yada Karadeniz Sahil Yolu gibi bitirilirdi. Bilmediğimiz duymadığımız şeylerde bu vakte kadar dönmüş olabilir...

Ama geçde olsa inşAllah bitecek...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• başbakan trabzondan çıkmaz oldu....8 yılda temel atma aşamasına gelmekte büyük marifet hüloğğğ

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  son resimler bunlar arkadaşlar.....

2 tane beton tesisi kurulmuş......

çok yoğun bir çalışma yoktu ayrıca beşirli tarafından girişte bir şeyler yapılıyor....tam olarak ne yapılıyor anlayamadım.....
                  sağol arkadaşım sen olmasan milletin bir şeyden haberi yok

Yorum

• Başbakan, grup toplantısında haftasonu temel atma töreninin yapılacağını söyledi.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başbakan, grup toplantısında haftasonu temel atma töreninin yapılacağını söyledi.
                      Evet ilk defa..Başbakan Trabzon Akyazı'daki stadyum yapımının çok geç kaldığını ilk kez itiraf etti...bu hafta temelini atacağız dedi.

Yorum

• Bizden sonra stadum yapmaya kalkıp stadyumlarını bitirenleri tek tek yazmaya gerek yok şimdi.

Trabzon'u hangi proje ile nasıl oyalayacaklarını iyi biliyorlar, güzel de başardılar 6 yıldır.
                        En son Tayfun tarafından düzenlendi; 19.11.2013, 13:44.
                        .

Yorum

• Atacağı temel sağladığı adalet gibi olmasın da...
                          Bordomavi.net

Yorum

• Hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşlerini müthiş yapıyorlar gerçekten. Akyazı'yı 10. yılında "temel atma töreni" aşamasına getiriyorlar. Şike yapan için kişi ve kurumları ayırmayı icad ediyorlar, yasa değiştiriyorlar. Fakir, az nüfuslu ve aşırı göç veren bir şehrin sağına soluna AVM dikiyorlar. Bakan oğulları kulübe transfer yapıyor, milletvekilleri kombineleri alıp taraftar gruplarına dağıtıyor. Bir tanesi çıkıp şike hakkında konuşamıyor (Koray Aydın hariç).

Halkın tercihi kusursuz! Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet büyük!
                              Şamil Tayyar'ı es gecmiyelim.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• evet rakamların bir önemi yok ancak forum yöneticisi dahil 6 yılı 10 yıl yapanlar var. neyse o değil de bugüne kadar gecikmiş tamam anlarım da bari düzgün bir stad yapılsa yani stad belli de şu çatı için bir şeyler yapılsa. burda beğenmedik diyenler gidip yönetimle konuşsa. birlik olup başbakana söylense. evet çok uçuk fikirler bunlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X