Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilmiyorum paylaşan oldumu sabah haberleri izlerken denk gelmiştim;

http://tvarsivi.com/player.php?y=20&...-28%2007:53:00

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum paylaşan oldumu sabah haberleri izlerken denk gelmiştim;

sağolasın renktaş

Yorum

• Aralık sonu itibari ile 2 kat çıkmış olacağız diyor baş sorumlu. Kaç kat olacaktı bu proje zemin kaçıncı katta olacaktı.

Yorum

Aralık sonu itibari ile 2 kat çıkmış olacağız diyor baş sorumlu. Kaç kat olacaktı bu proje zemin kaçıncı katta olacaktı.
          5 kat olacak
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• ihonun bugun yaptığı bi açıklama var avni aker den vazgeçmeyiz değerlerimizi yaşatmamız lazım aynı fikirdeyim. ama isim hakkını satabiliriz gs modeli gibi

Yorum

• Her ne isim olursa olsun başında Hüseyin Avni Aker olmalıdır.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Aralık ayı sonu itibariyle 2.katı çıkmış olacağız diyor proje sorumlusu.Şaka gibi vallahi...

Eğer söylediği doğru çıksın 5 tane fakiri doyuracağım sevabına...
                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Sehrin icinde avni aker, bu aksam uefa maci var ve tribunlerde buyuk bosluklar..
                  Bu macin akyazida oynandigini dusunelim..40 bin kisilik stadda..
                  Sanirim stad sehrin icinden cikinca bir kisim taraftarda maca gitme istegi depresecek..
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her ne isim olursa olsun başında Hüseyin Avni Aker olmalıdır.
                    Buna izin vereceklerini sanmiyorum ama avni aker ismi olmadan stad ruhunu kaybeder bence de.
                    Hele gs nin dustugu hataya gozgore gore dusmeye ne denir bilemem..
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sehrin icinde avni aker, bu aksam uefa maci var ve tribunlerde buyuk bosluklar..
                      Bu macin akyazida oynandigini dusunelim..40 bin kisilik stadda..
                      Sanirim stad sehrin icinden cikinca bir kisim taraftarda maca gitme istegi depresecek..
                      kesinlikle doğru, şu bir gerçek takımımız üst klasmanda,Trabzon seyircisi küme düşmüştür, ancak yönetim neden bu maçın biletlerini lig maçlarının iki katına çıkarttı anlayamadım, sanki hasılatla borçlar ödenecek.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her ne isim olursa olsun başında Hüseyin Avni Aker olmalıdır.
                        Aynen bencede.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu basligin hali ne böyle? Stadda istiyoruz adalette.. yeni stad olmadan hicbiyere varamayiz.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

Bilmiyorum paylaşan oldumu sabah haberleri izlerken denk gelmiştim;

Tskler...

Bakalim dedigi gibi olacak mi...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ben bu videoyu izleyemiyorum sonuna kadar. Ne diyor? Elle tutulur bişeyden bahsediyor mu?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anıl sen galiba Türkiye'ye 10 yıldır hiç uğramadın.İstanbul'dan kapıkuleye kadar tır kuyrukları var sence bunlar ne taşıyor? .ülkeni bu kadar küçük görme.
                                Pascalli bugunku macta 50 lira yuzunden maci tribunden izleyemeyen vatandasin halini sözde istanbuldan kapikuleye kadar kuyruk olan tirlar uzerinden anlatirmisin bir de?
                                Harbi bunlar ne taşiyor?
                                Ben ülkemi küçük görmüyorum.
                                Küçük gördüklerim bu ülkeyi yöneten zavallilardir...
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 00:06.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X