Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu konuda dahil olmak üzere bunca insanın Trabzonspora olan sevgisi açık ve net istismar ediliyor Bazıları tarafından...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konuda dahil olmak üzere bunca insanın Trabzonspora olan sevgisi açık ve net istismar ediliyor Bazıları tarafından...
      Faruk Özak başta olmak üzere hepsini Allaha havale ediyorum bunlar nasıl müslüman arkadaş anlamadım bu kadar insanın duygularıyla dalga geçip istismar edip oy toplamak için aç köpek gibi her türlü yalanı söyleyen bu insanları Allaha havale ediyorum...

Yorum

• Arkadaslar gerek yok satda! Biz 19 bini dolduramiyoruz takim Sampiyonluga giderken!
        Bende istiyorum ama bu yönetim hic birsey yapamas!!!!

Yorum

• açıkcası ben istiyorum ya... 6 puanı avni akerde kaybetmiş bir takımın taraftarı olarak avni akeri artık sevmiyorum

Yorum

• şampiyon olmamıza izin verilmedikten sonra yeni stadın bir anlamı var mı? Yapmasınlar daha iyi....

Yorum

• Bu stadı alsın başlarına çalsınlar. Çocuğa şeker mi veriyorsunuz ?

Eyy gidi Yavuz Selim, eyy gidi Avni Aker. Sizin tozunuzuza çamurunuza kurban olurum !
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• stad ne kadar büyük olursa o kadar dışarıya korku salarız.düşünün istanbul medyası tüm türkiyeyi 3 kulüp taraftarı yapmak için uğraşıyor özellikle gençleri ve çocukları.bunlara önlem almak açın tek şart stad.stadın 5 bin kişilik bölümünü lise ve orta okulda okuyan çocukalara bedava yaparız.(trabzon ve çevre illerden okulları organize ederek) birde bilet fiyatlarını ucuz tutarız sürümden kazanmak için.sadece bu seneyi düşünmeyelim.umutsuz olmayalım savaşımız devam ediyor bu kirli ellere .erken havlu atmak yok.
                En son aaahmet61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 14:58. Sebep: editt..

Yorum

• Alın stadınızı başınıza çalın.Şampiyonluğumuzu çalın stat verin.Yürüyün gidin be.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• stat yapacagız dıye trabzon sokaklarında bir yanda akyazının fotografı dıger yanda başbakanın fotografını koymak istismar değil de nedir ?

akyazıya başından beri karşıyım her defasında da bunu dile getiririm cunku avni akerin yerinde kısım kısım yapılabilecek bir stadyumu yıllara yıllar katarak bir seçim malzemesi yapmak ve rant ugruna insanları sırada bekletır gıbı ısı sarmala cevirdiler !

ayrıca sunu gayet acık soyluyorum ki ; trabzona stat ayrıcalık değil trabzon kentının hakkıdır !

kimse bu stadyum uzerınden siyaset yapmasın artık ve de bunu gundeme bile getirmesin !
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• benim kadar yeni stad isteyen yoktur. amaaa artık istemiyorummmmmmm istemiyorummmmm alın kafanıza çalın yeni stadı. o doldurdugunuz yeride yeniden eski haline döndürün.. denizimizi geri verinnnnnnnnnnnnnnnn !!!! çekin elinizi trabzonumdannnnnn !!!!!
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Bu milleti stadla kandıramazsınız...

Yorum

• :hırr
                          ben bu stadi istiyorum. kim ne derse desin. oturup aglayacak halim de hic yok.
                          renkdaslar, bas egmeye gerek yok, dimdik durun. ts ye ancak bu yakisir.
                          elbet adalet birgün yerini bulacak.
                          „Choose a lazy person to do a hard job.
                          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                          BILL GATES

Yorum

• merak etmeyin yakında oy için bir temel atarlar,bizim farkımız trabzonspor lu olmak artık yemeyiz bu boş lafları.
                            TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alın stadınızı başınıza çalın.Şampiyonluğumuzu çalın stat verin.Yürüyün gidin be.
                              Aynen öyle Şenol abi.
                              Bebeğin ağzından biberon'u alıp da oyuncak verir gibi dalga geçiyorlar.
                              Malum zat Pazar günü gelecek buyrun bakın yüzü burada talimatı verdim stada başladık İNŞALLAH yakında sizin olacak stadınız diyecek.
                              Millette gidip o cinconlu ****yi alkışlayacak sonra da seçecek.
                              Hey allah'ım yaa.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Belli kişiler gene başlamış stad istemiyoruz naralarına.Eğer stad şampiyonluk alındığı için teselli ikramiyesi içinse bende istemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X