Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın projesi ne durumda deyişiklik yapılacakmı projede temel atma töreninde birileri bunu babakana söylemeli.
    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Eğer Trabzonspor kullanım hakkı olan o alanı devlete devretmemiş, kendi yapabilmiş olsaydı birçok gelir getirici tesis kuracaktı. Limanı, AVM'si, oteli vs. Böyle olunca ne olacaktı? Trabzon'a rakip. Trabzon'a rakip olması Trabzon'un, Trabzon'da yatırımı bulunanların ve milletvekillerinin işine gelir miydi? Neden senelerce bu proje imkansız dendi de şimdi imkanlı hale geldi?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çatı ve dış kaplama Mersin Ucube stadı gibi olmasın,
        diğer her şeyine razıyız,hatta çok menmunuz diyelim,
        hatta oylarımızı da vereceğiz

tek istediğimiz şey dış kaplama ve çatı düzeltilsin stad stada benzesin.
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 09:46.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dolgu alanının balcikla limandan çıkan balcikla doldurulmasindan dolayı fore kazık sayısının 10000 adete çıkarildigi söylendi. Bilgisi olan var mi bu konuda. Amacım ortalığı karıştırmak degil bilgi edinmek sadece😊

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• inşallah 2015 de biter,göreceğiz..ama çok zor....
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalaka konusmus yine

Yorum

Hala daha yaranamıyor şu adam,
                  bizim 61 i bile düşünüyor siz hala sallıyorsunuz adama,
                  ben hiç kimseye oy atmayacağım dedim ama şu jestleri gördükçe aklım karışıyor.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sizin gibi 30 40 bin kişi daha varmıdır niğde de varsa bu jestlerin kralını yaparım ben beni niğdeden bağımsız vekil seçersiniz heralde ?

Bu jesti yapan sayın bana bir sorun bizde öğrenelim 2010-2011 şampiyonu kimmiş

Yorum

bişey derdim de neyse ...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        harbi ha çok güldüm. Gerçi bizimkiler "ooooo 61 dedi" der unutur her şeyi.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş asla ama asla feneriumu arkana alma

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ironi yapiyosun insallah

Yorum

• hiçbir partiden yana değilim ama bunların alayı lavuk Numan Kurtulmuş dışında, diğer partiler de farklı değil, böyle halka böyle siyasetçi, Allah bunları seçenleri, destekleyenler, oyunlarına gelenleri gafletlerinden uyandırsın.

Yorum

Kapasite zaten 41.513 daha ondan haberi yok artistlik yapıyor.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X