stadın projesi ne durumda deyişiklik yapılacakmı projede temel atma töreninde birileri bunu babakana söylemeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eğer Trabzonspor kullanım hakkı olan o alanı devlete devretmemiş, kendi yapabilmiş olsaydı birçok gelir getirici tesis kuracaktı. Limanı, AVM'si, oteli vs. Böyle olunca ne olacaktı? Trabzon'a rakip. Trabzon'a rakip olması Trabzon'un, Trabzon'da yatırımı bulunanların ve milletvekillerinin işine gelir miydi? Neden senelerce bu proje imkansız dendi de şimdi imkanlı hale geldi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Çatı ve dış kaplama Mersin Ucube stadı gibi olmasın,
diğer her şeyine razıyız,hatta çok menmunuz diyelim,
hatta oylarımızı da vereceğiz
tek istediğimiz şey dış kaplama ve çatı düzeltilsin stad stada benzesin.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 09:46.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Dolgu alanının balcikla limandan çıkan balcikla doldurulmasindan dolayı fore kazık sayısının 10000 adete çıkarildigi söylendi. Bilgisi olan var mi bu konuda. Amacım ortalığı karıştırmak degil bilgi edinmek sadece😊
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim 61 i bile düşünüyor siz hala sallıyorsunuz adama,
ben hiç kimseye oy atmayacağım dedim ama şu jestleri gördükçe aklım karışıyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala daha yaranamıyor şu adam,
ben hiç kimseye oy atmayacağım dedim ama şu jestleri gördükçe aklım karışıyor.
Bu jesti yapan sayın bana bir sorun bizde öğrenelim 2010-2011 şampiyonu kimmiş
Yorum
-
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey derdim de neyse ...harbi ha çok güldüm. Gerçi bizimkiler "ooooo 61 dedi" der unutur her şeyi.
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey derdim de neyse ...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala daha yaranamıyor şu adam,
ben hiç kimseye oy atmayacağım dedim ama şu jestleri gördükçe aklım karışıyor.
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
Yorum