Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Bu projeyi yapan adamlar Trabzon'da kac tane tenis kortu,kac tane kapalı spor kompleksi var biliyorlar mı.

Yorum

• bu arada adana ya yapılacak stad ihalesi cıktı.
      http://www.youtube.com/watch?v=vTgflpsELHg DAYATMA PROJE İSTEMİYORUZ.!!!!

Yorum

• AKYAZI’NIN SON HALİTrabzon’da 7 yıl önce eski başkan Nuri Albayrak tarafından ortaya atılan Akyazı projesinde ilk aşama tamamlandı. 14 Şubat tarihini de yapılan ön yeterlilik ihalesine 16 firma katılırken TOKİ ihale için başvuran firmalar arasındaki değer

resimdeki stadyum baska sanki ? Telefondan baktigim icin bana mi baska gelior yoksa ?
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Daha önce bu projede gelir getirici bazı unsurların olacağı söylenmişti, Otel, Kongre Merkezi v.b., Şimdi bakıyoruz hiçbiri yok. Bilgisi olan var mı ? Bir de tahmini loca sayısı nedir ?

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bu stada bu kadar küfür edenler bunun sebeplerini maddeler halinde açıklamalı.

Stadyuma dışarıdan baktığımızda bu kadar kötü bir görüntü olmadığını düşünüyorum.

Bana soracak olursanız ben de Juventus'un stadyumu gibi olsun isterim, tribünler dimdik, kale arkaları tek parça olsun isterim. Ama bu stadyumda bu kadar kötü olan nedir?

Ben bakıyorum bakıyorum çözemiyorum. "İyidir, güzeldir" demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama bu kadar kötü olan şeyi de göremiyorum.

Bence yapılacak olan stadyumda en kötü olan şey, locaların bir tarafın atmosferini tamamen silip süpürmesidir, orayı sessiz bölge haline getirmesidir.

Taraftara sorulmaması, yeni proje yaptırılmaması, birkaç proje içerisinden en iyisinin seçilecek olmaması ve hiç kimseden fikir alınmadan bu yapılacak denmesi zaten başlı başına kötü bir durum.

Tekrar söylüyorum, diğer etkenlerde hemfikiriz, sadece bu stadyumun kötü yönlerini merak ediyorum. Bunları ayırarak konuyu ele aldığımızda, bu stadyumu bu kadar kötü yapan nedir, maddeler halinde sıralanırsa sevinirim. Mainz'in reddettiği bir proje diye bu kadar tepki gösteriliyorsa, bu anlamsız bir durum bana göre.

Amacım olayın netleşmesi. Şimdiden teşekkürler.
            Netleştirmeye benden başla Çağatay,

Ankete beğenmedim oyu verdim ama beğenmeyenlerin şahin kanadından yani çadır diyenlerden değilim de güvercin kanadındanım onu öncelikle belirtiyim

En birinci beğenmeme sebebimi aynen kararttığım yerde sen yazmışsın,
            e abi orda haklısın ama stadın ne suçu var beğenmediğin yerini söyle dersen,
            taraftara sorulmadığı için ön yargılı bakıyorum,2-3 şık sunup şataflansaydık çok daha ala olurdu.
            İkinci beğenmeme sebebim dış görünümü,çatı geometri ders kitabı gibi,yada çadır gibi
            Üçüncüsüne loca diyeceğim ama bana göre kafaya takacak bir şey değil çünkü modern stadlar aşağı yukarı aynı,hiç olmasa ama oluyor ve büyütülecek bişi değil bence.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 49 loca
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.haber61.net/akyazi-projes...ti-139805h.htm

resimdeki stadyum baska sanki ? Telefondan baktigim icin bana mi baska gelior yoksa ?
                Gümrükcüoglu; ”Trabzonspor özlenen şampiyonluğa yeni stadyumunda kavuşacaktır. Yeni stadyum 2015-2016 sezonunda taraftarımıza kupa ile hediye edilecektir” dedi.

Allah sizi bildigi gibi yapsin... özlenen sampiyonlukmus

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  49 loca
                  Hamburgun 50 mis...bayern munihin bile 103...

Cok fazla abartilacak bir konu degil yani...loca lar kac para oluor ? Cok yuksek oluor bildigim kadariyla yani 49 kisiyi bile zor buluruz sanki..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    49 loca
                    Şimdiki ile kıyaslandığında fena değilmiş ama TT Arena daki 157 loca ile kıyaslandığında ?

Yorum

• dolgunun yarısı ne oldu hiç soran yok heralde oraya trabzonporla ilgili hiçbirşey yapmayacaklar

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.haber61.net/akyazi-projes...ti-139805h.htm

Samet aynı galiba,
                        tel den öyle görmüş olabilirsin ama şuna dikkat et stad sağ alttaki değil başkanın elinin ucunda,sen sağ alttakine baktın oval görünüyor başka bişi zannettin galiba ama stad dediğim yerde,bıdığın elinin ucunda
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdiki ile kıyaslandığında fena değilmiş ama TT Arena daki 157 loca ile kıyaslandığında ?
                          O stat 55.000 kişilk 157 loca 40000 kişilik stada koyarsan kale arkalarına da apartman dikmek durumunda kalırsın.

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galatasaray o kadar locayı rahatlıkla satar ama sen satamazsın, o yüzden 50 rakamı bizim için ideal.

Yorum

• Her bir locayı Trabzonsporlu iş adamında 10 yıllığına 1 milyon dolardan satacaksın, of paraya bak )
                              Hayale de bak, çok para çıkarya bizim işadamlarından...

Yorum

• Ben gs'nin 186 locasıyla karşılaştırmayı daha uygun görüyorum. Yoksa Kayserispor'un stadında da 52 loca var...

Biz nasıl doldururuzun hesabında olmalıyız. Nasıl idare ederizin değil. Bu bir defa yapılacak. Büyüyen bir yapıdan mı söz ediyoruz yoksa küçülen yapıdan mı? Trabzonspor potansiyeli yüksek bir camia. Büyümesi beklenen bir camia

Sizin başarılı bir yönetiminiz, sahada da başarılı takımınız olsun bu stad da yetmez bu diyorum ama anlaşılmıyor

Bu arada sağ alttaki bina ne binası?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X