Bu projeyi yapan adamlar Trabzon'da kac tane tenis kortu,kac tane kapalı spor kompleksi var biliyorlar mı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu arada adana ya yapılacak stad ihalesi cıktı.
http://www.youtube.com/watch?v=vTgflpsELHg DAYATMA PROJE İSTEMİYORUZ.!!!!
Yorum
-
AKYAZI’NIN SON HALİTrabzon’da 7 yıl önce eski başkan Nuri Albayrak tarafından ortaya atılan Akyazı projesinde ilk aşama tamamlandı. 14 Şubat tarihini de yapılan ön yeterlilik ihalesine 16 firma katılırken TOKİ ihale için başvuran firmalar arasındaki değer
resimdeki stadyum baska sanki ? Telefondan baktigim icin bana mi baska gelior yoksa ?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu stada bu kadar küfür edenler bunun sebeplerini maddeler halinde açıklamalı.
Stadyuma dışarıdan baktığımızda bu kadar kötü bir görüntü olmadığını düşünüyorum.
Bana soracak olursanız ben de Juventus'un stadyumu gibi olsun isterim, tribünler dimdik, kale arkaları tek parça olsun isterim. Ama bu stadyumda bu kadar kötü olan nedir?
Ben bakıyorum bakıyorum çözemiyorum. "İyidir, güzeldir" demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama bu kadar kötü olan şeyi de göremiyorum.
Bence yapılacak olan stadyumda en kötü olan şey, locaların bir tarafın atmosferini tamamen silip süpürmesidir, orayı sessiz bölge haline getirmesidir.
Taraftara sorulmaması, yeni proje yaptırılmaması, birkaç proje içerisinden en iyisinin seçilecek olmaması ve hiç kimseden fikir alınmadan bu yapılacak denmesi zaten başlı başına kötü bir durum.
Tekrar söylüyorum, diğer etkenlerde hemfikiriz, sadece bu stadyumun kötü yönlerini merak ediyorum. Bunları ayırarak konuyu ele aldığımızda, bu stadyumu bu kadar kötü yapan nedir, maddeler halinde sıralanırsa sevinirim. Mainz'in reddettiği bir proje diye bu kadar tepki gösteriliyorsa, bu anlamsız bir durum bana göre.
Amacım olayın netleşmesi. Şimdiden teşekkürler.Netleştirmeye benden başla Çağatay,
Ankete beğenmedim oyu verdim ama beğenmeyenlerin şahin kanadından yani çadır diyenlerden değilim de güvercin kanadındanım onu öncelikle belirtiyim
En birinci beğenmeme sebebimi aynen kararttığım yerde sen yazmışsın,
e abi orda haklısın ama stadın ne suçu var beğenmediğin yerini söyle dersen,
taraftara sorulmadığı için ön yargılı bakıyorum,2-3 şık sunup şataflansaydık çok daha ala olurdu.
İkinci beğenmeme sebebim dış görünümü,çatı geometri ders kitabı gibi,yada çadır gibi
Üçüncüsüne loca diyeceğim ama bana göre kafaya takacak bir şey değil çünkü modern stadlar aşağı yukarı aynı,hiç olmasa ama oluyor ve büyütülecek bişi değil bence.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
49 locaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haber61.net/akyazi-projes...ti-139805h.htm
resimdeki stadyum baska sanki ? Telefondan baktigim icin bana mi baska gelior yoksa ?
Allah sizi bildigi gibi yapsin... özlenen sampiyonlukmus
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle49 loca
Cok fazla abartilacak bir konu degil yani...loca lar kac para oluor ? Cok yuksek oluor bildigim kadariyla yani 49 kisiyi bile zor buluruz sanki.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle49 loca
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haber61.net/akyazi-projes...ti-139805h.htm
resimdeki stadyum baska sanki ? Telefondan baktigim icin bana mi baska gelior yoksa ?
tel den öyle görmüş olabilirsin ama şuna dikkat et stad sağ alttaki değil başkanın elinin ucunda,sen sağ alttakine baktın oval görünüyor başka bişi zannettin galiba ama stad dediğim yerde,bıdığın elinin ucundaŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiki ile kıyaslandığında fena değilmiş ama TT Arena daki 157 loca ile kıyaslandığında ?
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiki ile kıyaslandığında fena değilmiş ama TT Arena daki 157 loca ile kıyaslandığında ?
Yorum
-
Ben gs'nin 186 locasıyla karşılaştırmayı daha uygun görüyorum. Yoksa Kayserispor'un stadında da 52 loca var...
Biz nasıl doldururuzun hesabında olmalıyız. Nasıl idare ederizin değil. Bu bir defa yapılacak. Büyüyen bir yapıdan mı söz ediyoruz yoksa küçülen yapıdan mı? Trabzonspor potansiyeli yüksek bir camia. Büyümesi beklenen bir camia
Sizin başarılı bir yönetiminiz, sahada da başarılı takımınız olsun bu stad da yetmez bu diyorum ama anlaşılmıyor
Bu arada sağ alttaki bina ne binası?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum