Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Albayraklar'ın ilk 10'a dahi giremediği bu yüzden 11 firmanın ihaleye çağrılacağı söylentileri var burnuma pis kokular geliyor.
    Sanki listeyi hazırlayan bağımsız bir kuruluş istedikten sonra albayraklar listeye birinci sıradan girer

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz gerçekçi olmak gerek, 61bin kişilik bir stadı dolduramazsınız.
      Kapasitesi 40bin olup tam dolmuş stat daha iyidir.
      Bencede... 31967 bile olabilirdi... (Maksat hep dolu olsun) Kale Arkalari Bursa' da yapilan Stad gibi olmali bencede... Bizimde daha Cehennemsi bir Hava yaratabilmemiz icin dogru Cati sart...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanki listeyi hazırlayan bağımsız bir kuruluş istedikten sonra albayraklar listeye birinci sıradan girer
        İlk 10'a girememişse bağımsız karar verenler de var demektir ama sonradan müdahale edenler de var maalesef.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bencede... 31967 bile olabilirdi... (Maksat hep dolu olsun) Kale Arkalari Bursa' da yapilan Stad gibi olmali bencede... Bizimde daha Cehennemsi bir Hava yaratabilmemiz icin dogru Cati sart...
          1967 olsun hep dolu olsun hatta 61 kişilik olsun ben dolacağını garanti ediyorum.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• projeji tev alır büyük firma.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şu localar konusunda düşünüyorum bir kaç gündür ... benzer diye moskovanın stadını gorduk ama galıba alakası yok..
              Moskovanınkı trıbunun dısına cıkıntı oluyor ama bızde yok bızım kı gomulu içeriye 2 kat loca varsa dümdüz ise alttaki loca heryerı tam goremez bence locanın önünde merdivenler var .. traf sisteminde

aşağı yukarı böyle olacağını düşünüyorum tabi locaların önünde iki veya 3 sıra olur

Yorum

• Arena'nın 40.000 kişilik hali yeter de artar bile...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  23 Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri İnşaatı İşi 08.04.2013 14:40

kaynak : http://www.toki.gov.tr/
                  Hayırlısıyla şu tarih gele de ihalemiz bi olaydı,ilk kazma vurulup ilk harç atılaydı,
                  çala çala bi havaya girerdi.Stad için artık çok geç neyse o olacak gibi de bari alt takımlarımız için şöyle yakışanından 2-3 (tribünlü) saha daha yapılsa,10 bin kapasiteye yakın şekilli bir kapalı spor salonu yapılaydı iyiydi.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Değerli arkadaşlar !!!
                    Tribunlerin en alt koltuk sırasını saha zemininden 2-3 metre yüksekten başlarsa, ilerde buraya 2 sıra koltuk eklenerek, hem stad kapasitesi arttırılmış olur, hemde tribumlerin sahaya mesafesi 2 - metre yaklaştırılmış olur
                    Ne dersiniz acaba mevcut projenin inşaat aşamasında böyle bir karadenizli uyanıklığı yapamazmıyız.

Yorum

• Bu arada AHMET AKSU isimli arkadaş!

ellerine sağlık çok güzel olmuş,
                      Yeni yapacağın iç dizaynı merakla bekliyoruz.
                      Ben yerinde olsam iktisatı bırakıp hemen, Mimarlık bölümüne başlardım.
                      Kendine yazık ediyorsun...

Yorum

• En son alper* tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 10:39.

Yorum

• Timsah Arena'da tribün-saha mesafesi sadece 6 metre. Bizim yörük çadırında 10 metre. Bari pist koysalarmış araya, hafta içi, go-kart pisti olarak kira geliri yaratılırdı.

Yorum

• Tribünler dik ve sahaya yakın olmalı...

Yorum

• O localar o şekilde olduğu sürece ne sahaya yakınlığın bir önemi var , ne de tribün dikliğin.. Ne yapsak o görüntüyü kurtarmaz. Yeni jenerasyon statlar içinde en kötüsüne sahip olacağız. Bir gram heycanım yok.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alper bu stad da çift katlı loca var,bizimkisi bununla aynı olacak galiba.
                                Pek fazla stad görmediğim için bu videoya baktım ama gine de çözemedim,
                                o görünen çift kat localardan başka mesela kale arkalarında ve basının olacağı yani çift katlının tam karşısındaki tribünde de loca olacak mı.
                                Sağ kale arkasında yok sol kale arkasında var gibi.
                                Hayırlısıyla bu gizem son bulsa da hükümet sırrı gibi saklanan stadımızı dünya gözüyle bi göreydik.
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 13:39.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X