Bekir, çok teşekkürler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasi tribunlerinden birinin tek katli, digerinin cift katli oldugu modern bir stadyum var mi dunyada ? bunu cidden merak ettigim gibi soruyorum.
Yorum
-
3 yıl önce bas bas bağırdım, statın projesi henüz çizilmeden önceydi. İş işten geçmeden acele edelim dedim..juventusun statını örnek alalım demiştim.. En çok ta bmn yönetiminin gerekli görsellerle birlikte kulüp yönetimiyle temas kurmasını istemiştim. Maalesef kimse oralı olmadı. O zamanlar heyecanımızda vardı bu konuyla ilgli...En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 14:52.
Yorum
-
yol inşaatı daha hızlı ilerlediğini daha önce de söylemiştim yolu yapan firma başka bir firma ve tüneller vs sonradan eklendi projeye. buna rağmen 2 tüneli giriş ve çıkışları aynı anda hızlı bir şekilde yapılıyor. beşirli tarafına yine ek dolgu yapılıyor. ne kadar olacağını bilmiyorum ama baya bir kısım dolduruldu. akyazı trabzona çok şey katacak büyük bir proje gerçekten..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasi tribunlerinden birinin tek katli, digerinin cift katli oldugu modern bir stadyum var mi dunyada ? bunu cidden merak ettigim gibi soruyorum.
Yorum
-
Yorum