Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir, çok teşekkürler.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kale arkasi tribunlerinden birinin tek katli, digerinin cift katli oldugu modern bir stadyum var mi dunyada ? bunu cidden merak ettigim gibi soruyorum.
      Signal iduna park var.

Yorum

• 3 yıl önce bas bas bağırdım, statın projesi henüz çizilmeden önceydi. İş işten geçmeden acele edelim dedim..juventusun statını örnek alalım demiştim.. En çok ta bmn yönetiminin gerekli görsellerle birlikte kulüp yönetimiyle temas kurmasını istemiştim. Maalesef kimse oralı olmadı. O zamanlar heyecanımızda vardı bu konuyla ilgli...
        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 14:52.

Yorum

• Eyvallah dostlar.

Yorum

• f1bekir çok teşekkürler

Yorum

• yol inşaatı daha hızlı ilerlediğini daha önce de söylemiştim yolu yapan firma başka bir firma ve tüneller vs sonradan eklendi projeye. buna rağmen 2 tüneli giriş ve çıkışları aynı anda hızlı bir şekilde yapılıyor. beşirli tarafına yine ek dolgu yapılıyor. ne kadar olacağını bilmiyorum ama baya bir kısım dolduruldu. akyazı trabzona çok şey katacak büyük bir proje gerçekten..

Yorum

• Çok teşekkürler Bekir kardeşim.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Resimler için teşekkürler. Trabzon dışında yaşayanlar için önemli bu resimler ellerin dert görmesin..

Yorum

• f1 bekir eyvallah kardeşim
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• teşekkürler hobidaş bekir
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kale arkasi tribunlerinden birinin tek katli, digerinin cift katli oldugu modern bir stadyum var mi dunyada ? bunu cidden merak ettigim gibi soruyorum.
                        Bursa Timsah Arena...

Yorum

• Arka tarafta demir örülen kısım sanırım toprak altında kalmayacak Vip trübünü -1.kattan başlayacak.

BMN|KOCAELİ

Yorum

• resımler ıcın tsk ler ....
                            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Resimleri çeken arkaşımıza teşekkürler Trabzon dışındaki bizleride görsel olarak bilgi sahibi etti çalışmların nasıl ilerlediği ile ilgili.

Yorum

• Eren Uğur Ayar O demir örülen kısım bodrum katına kalacak bizim stadyum 6 katlı olacak. Şu anda yapılan zemin betonu, zaten bu aşamadan sonra inşaat dahada hızlanacaktır .
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 23:29.

Yorum

Yükleniyor...
                                X