TOKİ 42 bin kişilik stat yapacak NOT: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ’nin Kayserispor ve Galatasaray’a yaptığı gibi Trabzon’a da 42 bin kişilik stat yapacağının ve stadın temellerinin 2011 yılının ilk çeyreğinde atılacağının sözünü verdi.
Hürriyet / Radyospor.com
'9'
fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
NOT: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ’nin Kayserispor ve Galatasaray’a yaptığı gibi Trabzon’a da 42 bin kişilik stat yapacağının ve stadın temellerinin 2011 yılının ilk çeyreğinde atılacağının sözünü verdi.
2011 yerel seçimlerinden 2-3 önce de temel atma töreni yapılır. Temel atıldıktan sonra, bir sonraki genel seçimlere kadar da gözle görünür bir şey göremeyiz. Genel seçimlere 2-3 ay kala da yapımı hızlandırılır falan filan. Bu stad işinden dolayı birileri çok oy kazanır Trabzon da.
Bana da inanın..3 yıl sonra temel atılacak bir Çarşıbaşı Arena yaptıracağım...İlk olarak her türlü şans oyunlarında kaynak arayışında bulunacağım..Kazanacağımız paralarla o çok özlem duyulan stadı Çarşıbaşına yaptıracağız...Zemin de uygun..Tetkikler olumlu yönde...İnanın bana, 10 yıl sürse inanının, 100 yıl sürse de...Minnettar olun sözlerime..Her verdiğim söze tav olun...İnanın, zafer inananlarındır...
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Bana da inanın..3 yıl sonra temel atılacak bir Çarşıbaşı Arena yaptıracağım...İlk olarak her türlü şans oyunlarında kaynak arayışında bulunacağım..Kazanacağımız paralarla o çok özlem duyulan stadı Çarşıbaşına yaptıracağız...Zemin de uygun..Tetkikler olumlu yönde...İnanın bana, 10 yıl sürse inanının, 100 yıl sürse de...Minnettar olun sözlerime..Her verdiğim söze tav olun...İnanın, zafer inananlarındır...
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
...senin bu zırvalarınla,devletimin verdiği sözü aynı kefeye mi koyuyorsun...yapacam diyenlerin daha önce yaptıkları eserler bolca var,senin var mı daha önce yaptığın stada benzer bişey ????...varsa sana da inanırım...gecikmiş olsa da yapılması düşünülen proje avrupa da eşine az rastlanır bir proje...evet elbette zafer inanalarındır
sözü veren devlet değil servet bey hükümet
yaşınız kemale ermiş ama kavramları doğru kullanmayı beceremiyorsunuz anlaşılan ya da kullanmak işinize gelmiyor bilemeyeceğim
lafla peynir gemisi yürüseydi şu an marsta yaşıyordu insanlık
inanan inanır inanmayan inanmaz kimseyi ilgilendirmez
bir şey gerçek olamayacak kadar güzel gözüküyorsa gerçek olamayacağındandır diye bir deyiş vardır
o projeji gerçekleştirecek parayı bu hükümet Trabzon'umuza yatırmaz
yapsa yapsa toki başkanının da söylediği gibi 30000 kişilik bir stad yapar projeyi yaptık derler
2011 oyunları için Trabzon'a yapılması gereken tesislerin kaç tanesi tamamlanmış kaç tanesi iptal edilmiş bir araştırın belki sonra anlarsınız Akyazı'nın gerçekleşme ihtimalini
...senin bu zırvalarınla,devletimin verdiği sözü aynı kefeye mi koyuyorsun...yapacam diyenlerin daha önce yaptıkları eserler bolca var,senin var mı daha önce yaptığın stada benzer bişey ????...varsa sana da inanırım...gecikmiş olsa da yapılması düşünülen proje avrupa da eşine az rastlanır bir proje...evet elbette zafer inanalarındır
Evde var bir maket...Gerekirse resmini de koyarım..İstenirse Çarşıbaşı sahilinde gidip resim de çekilirim...Düzenli olarak her ay başı söz veririm, tarih veririm..Verdiğim tarihler geçer gider, zafer inananların olur...
Söylediklerime ilave ediyorum, şehre gelecek topçuların çocuklarının okuması için yaklaşık 22 dilde eğitim veren okullar yaptıracağım...
Söylemeden duramayacam Avrupa'da eşine az rastlanması umrumda değil...Söz veriyorsan yapacaksın..Yapmıyorsan senin sözünün benim verdiğim sözden bir üstünlüğü kalmaz...
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Yorum