Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu işte transfer çıkmazına döndü

Yorum

• TOKİ 42 bin kişilik stat yapacak
      NOT: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ’nin Kayserispor ve Galatasaray’a yaptığı gibi Trabzon’a da 42 bin kişilik stat yapacağının ve stadın temellerinin 2011 yılının ilk çeyreğinde atılacağının sözünü verdi.

Hürriyet / Radyospor.com
      '9'
      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..evet var,ben inanıyorum...10 sene de sürse inanacağım...zafer inananlarındır...
        Neye inananların?

Yorum

• 2015'e kadar güzel bir stad yapsinlar yahu, artik zamani geldi, geciyor bile.

Yahu bir takim icin, bir Lig icin Stad en önemli seylerden biri.

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TOKİ 42 bin kişilik stat yapacak

NOT: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ’nin Kayserispor ve Galatasaray’a yaptığı gibi Trabzon’a da 42 bin kişilik stat yapacağının ve stadın temellerinin 2011 yılının ilk çeyreğinde atılacağının sözünü verdi.

Kaynak: Hürriyet
            söz verildiyse o iş olmaz.
            u will need justice at the end..

Yorum

• stad hayal,stad yalanı il 2 seçim daha alırlar.
              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• 2011 yerel seçimlerinden 2-3 önce de temel atma töreni yapılır. Temel atıldıktan sonra, bir sonraki genel seçimlere kadar da gözle görünür bir şey göremeyiz. Genel seçimlere 2-3 ay kala da yapımı hızlandırılır falan filan. Bu stad işinden dolayı birileri çok oy kazanır Trabzon da.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bana da inanın..3 yıl sonra temel atılacak bir Çarşıbaşı Arena yaptıracağım...İlk olarak her türlü şans oyunlarında kaynak arayışında bulunacağım..Kazanacağımız paralarla o çok özlem duyulan stadı Çarşıbaşına yaptıracağız...Zemin de uygun..Tetkikler olumlu yönde...İnanın bana, 10 yıl sürse inanının, 100 yıl sürse de...Minnettar olun sözlerime..Her verdiğim söze tav olun...İnanın, zafer inananlarındır...
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2015'e kadar güzel bir stad yapsinlar yahu, artik zamani geldi, geciyor bile.

Yahu bir takim icin, bir Lig icin Stad en önemli seylerden biri.
                    hani 1 ay içinde atılacaktı
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana da inanın..3 yıl sonra temel atılacak bir Çarşıbaşı Arena yaptıracağım...İlk olarak her türlü şans oyunlarında kaynak arayışında bulunacağım..Kazanacağımız paralarla o çok özlem duyulan stadı Çarşıbaşına yaptıracağız...Zemin de uygun..Tetkikler olumlu yönde...İnanın bana, 10 yıl sürse inanının, 100 yıl sürse de...Minnettar olun sözlerime..Her verdiğim söze tav olun...İnanın, zafer inananlarındır...
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yalan inanmayın yapılır yapılmaz değil ama çok uzun sürer.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana da inanın..3 yıl sonra temel atılacak bir Çarşıbaşı Arena yaptıracağım...İlk olarak her türlü şans oyunlarında kaynak arayışında bulunacağım..Kazanacağımız paralarla o çok özlem duyulan stadı Çarşıbaşına yaptıracağız...Zemin de uygun..Tetkikler olumlu yönde...İnanın bana, 10 yıl sürse inanının, 100 yıl sürse de...Minnettar olun sözlerime..Her verdiğim söze tav olun...İnanın, zafer inananlarındır...
                          ...senin bu zırvalarınla,devletimin verdiği sözü aynı kefeye mi koyuyorsun...yapacam diyenlerin daha önce yaptıkları eserler bolca var,senin var mı daha önce yaptığın stada benzer bişey ????...varsa sana da inanırım...gecikmiş olsa da yapılması düşünülen proje avrupa da eşine az rastlanır bir proje...evet elbette zafer inanalarındır

Yorum

• sözü veren devlet değil servet bey hükümet
                            yaşınız kemale ermiş ama kavramları doğru kullanmayı beceremiyorsunuz anlaşılan ya da kullanmak işinize gelmiyor bilemeyeceğim
                            lafla peynir gemisi yürüseydi şu an marsta yaşıyordu insanlık
                            inanan inanır inanmayan inanmaz kimseyi ilgilendirmez
                            bir şey gerçek olamayacak kadar güzel gözüküyorsa gerçek olamayacağındandır diye bir deyiş vardır
                            o projeji gerçekleştirecek parayı bu hükümet Trabzon'umuza yatırmaz
                            yapsa yapsa toki başkanının da söylediği gibi 30000 kişilik bir stad yapar projeyi yaptık derler
                            2011 oyunları için Trabzon'a yapılması gereken tesislerin kaç tanesi tamamlanmış kaç tanesi iptal edilmiş bir araştırın belki sonra anlarsınız Akyazı'nın gerçekleşme ihtimalini

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...senin bu zırvalarınla,devletimin verdiği sözü aynı kefeye mi koyuyorsun...yapacam diyenlerin daha önce yaptıkları eserler bolca var,senin var mı daha önce yaptığın stada benzer bişey ????...varsa sana da inanırım...gecikmiş olsa da yapılması düşünülen proje avrupa da eşine az rastlanır bir proje...evet elbette zafer inanalarındır
                              Evde var bir maket...Gerekirse resmini de koyarım..İstenirse Çarşıbaşı sahilinde gidip resim de çekilirim...Düzenli olarak her ay başı söz veririm, tarih veririm..Verdiğim tarihler geçer gider, zafer inananların olur...

Söylediklerime ilave ediyorum, şehre gelecek topçuların çocuklarının okuması için yaklaşık 22 dilde eğitim veren okullar yaptıracağım...

Söylemeden duramayacam Avrupa'da eşine az rastlanması umrumda değil...Söz veriyorsan yapacaksın..Yapmıyorsan senin sözünün benim verdiğim sözden bir üstünlüğü kalmaz...
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• yaw hala başlamadılarmı dalgıçlar çalışıyordu hani kazıklar çakılmak üzereydi ....

ARTIK KİMSE İNANMIYOR ZATİ başbakan akyazı deyip oy isterse sonucu agır olur şehirde
                                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X