Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben endişelerim şöyle:

Localar sanki şeref tribününde toplanmış gibi. Hatta orasının dizaynı sanki kaptan köşkünü andırıyor. O dizayna ne ihtiyaç vardı, bence çirkin gözüküyor.
    Localar tek tribünde toplanacaksa ve bol düşünülmüşse ki bence de sayısı çok olmalı, tribünün ortasından geçip böleceğine, en azından Güney Amerika stadlarında olduğu gibi tribünün üstünden başlasa daha iyi olmaz mı?
    Kış günleri için nasıl bir ısıtma sistemi düşünüyorlar?
    Yeni bir stad olduğu için ne tür bir yenilikçi anlayışla karşılaşacağız? Ne tür yeni sistemler kullanılacak?
    Tribünlerin açıları dik, aynı zamanda seyir açısı geniş olabilir mi?
    Akustik için nasıl bir çalışma yapıldı?
    Kale arkalarına özel bir dizayn olsa daha iyi olmaz mı? Tek kat gibi?
    Dış ve iç görünümü estetik bir stad, ama aynı zamanda bir arena istiyoruz. Yani zarafeti, asilliği sert mizacıyla birleştiebilecek bir stad

Juventus stadından feyz alınması düşünülemez mi?
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.01.2013, 15:28.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      juventus stadi tam bize uygun bir stad.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben endişelerim şöyle:

Localar sanki şeref tribününde toplanmış gibi. Hatta orasının dizaynı sanki kaptan köşkünü andırıyor. O dizayna ne ihtiyaç vardı, bence çirkin gözüküyor.
        Localar tek tribünde toplanacaksa ve bol düşünülmüşse ki bence de sayısı çok olmalı, tribünün ortasından geçip böleceğine, en azından Güney Amerika stadlarında olduğu gibi tribünün üstünden başlasa daha iyi olmaz mı?
        Kış günleri için nasıl bir ısıtma sistemi düşünüyorlar?
        Yeni bir stad olduğu için ne tür bir yenilikçi anlayışla karşılaşacağız? Ne tür yeni sistemler kullanılacak?
        Tribünlerin açıları dik, aynı zamanda seyir açısı geniş olabilir mi?
        Akustik için nasıl bir çalışma yapıldı?
        Kale arkalarına özel bir dizayn olsa daha iyi olmaz mı? Tek kat gibi?
        Dış ve iç görünümü estetik bir stad, ama aynı zamanda bir arena istiyoruz. Yani zarafeti, asilliği sert mizacıyla birleştiebilecek bir stad

Bu soruların hiç birine cevap alamadığımız gibi, projenin de %100 ortada dolaşan proje olduğundan emin değiliz.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Juventus stadı demişken

Yorum

• kesin proje belli oldu mu?
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..www.stadiumDB.com..
              Erdoğan Bayraktar'ın açıkladığı proje bu site de aynen yayınlandı.. site ayrıca bizim projeyle birlikte tüm projelerin başlangıç ve bitiş tarihleri ile çizim yapan mimarlık bürolarını da açıklamış..
              Madem taraftarımızın büyük çoğunluğu bu projeyi beğenmiyor yapılacak olan şey projeyi değiştirmek..allahın emri değil ya mutlaka değiştirilir.. hem almanyadaki mimarlık bürosunu hemde bakanlığı bu konuda sürekli uyaralım.
              İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesin proje belli oldu mu?
              Kesin değil diyoruz ama üstte Pascalli'nin yazısını okursan o proje tamam-kesin ve son karar diyebilirsin.

Transfer forumunun duyumcusu stad duyumculuğuna başlamış ona inanırsan belediye başkanı Gümrükçüoğlunun elindeki proje olacakmış.

Resmi açıklama ve aydınlatma yok eldeki veriler bunlar,
              inanıp inanmamak sana kalmış
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Öyle duruyor ki; o alanın üstüne ve etrafına brandalar çekilecek. Her şey gizli kapaklı yapılacak. İnşaat bitince de "tataaaa bunu yaptık. Nasıl?" diye bir stat koyacaklar önümüze. Biz de öyle bakacağız.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bence proje gösterilen proje çünkü spor bakanlığı gösterdiği projeleri yapıyor örneğin mersin malatya samsun gibi bunlar değiştirilmedi.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

15 haziran 1977..başkan şamil ekincinin milliyet gazetesine 2. şampiyonluk sonrası verdiği röportajdan..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

ahmet suat özyazıcı ve süleyman demirel.. 27.7.1977
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Paylaşılan karikatürlerden görülüyor ki; politika politikadır. Her dönemde aynıdır. Trabzon'a her dönem ve her iktidarda aynı muamele yapılmıştır.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Juventus stadı demişken
                          bizim stad yapılışına da koysunlar sürekli kayıtta olan bi kamera bence çok etkileyici olur.

Yorum

• Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• benim anlamadım şu da dorusu ben öle biliyorum ihaleye giren firmaler kendi projeleri ile girmiyormu en çok beyenilen hangisi ise o kazanmıyormu yani proje kesin olmaya bilir henüz ben böle düşünyorum

Yorum

• İlk olarak kikiemre198961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim anlamadım şu da dorusu ben öle biliyorum ihaleye giren firmaler kendi projeleri ile girmiyormu en çok beyenilen hangisi ise o kazanmıyormu yani proje kesin olmaya bilir henüz ben böle düşünyorum
                                Hayır öyle olmuyor, galiba gençlik ve spor bakanlığı bir proje çizdiriyor sonra ihale için bir fiyat belirliyor en düşük teklifi veren de ihaleyi alıyor.İnşaat firmasının proje yaptırmaası gibi bir durum yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X