Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
dolgu ne alemdeçalışmalar nasıl
bayadır foto yok şimdiden ellerinize ayklarınıza sağlık
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen İnşaat Mühendisiyim ve hatta Olimpiyat Satdı projesinde 36 ay çalıştım...Proje aşamasından sonuna kadar bilgim var,...söyledik yazdık çizdik ama ipleyen olmadı ne yazık ki...
Yorum
-
bugün caytv de trabzon belediye baskani gümrükcüoglu projenin de hazir oldugunu ve normal sartlarda haziran ayinda ihalenin gerceklesip insa asamasina gecilecegini, ve öngörülen 24 ayda bitirilecegini söyledi.
NORMAL SARTLARDA!!!!!?????
hadi hayirlisi„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Sen sabır ver yarabbi.Bunlar resmen alay ediyorlar insanlarla zorla kötü söyletecekler.Biri der 1 2 aya tamam biri der haziranda yapmayacaksanız söyleyin de hayal kurmayalım bari.Gerçi yapmıyoruz deseler mitinglerde ne diyecekler halka tempo tutturacak bir vaat lazım.
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün caytv de trabzon belediye baskani gümrükcüoglu projenin de hazir oldugunu ve normal sartlarda haziran ayinda ihalenin gerceklesip insa asamasina gecilecegini, ve öngörülen 24 ayda bitirilecegini söyledi.
NORMAL SARTLARDA!!!!!?????
hadi hayirlisi
bu senenin sonu....
önümüzdeki senenin ilk ayı.....
önümüzdeki senenin ilk 3 ayı derken....
6.yınıda bulmuşuz.....
valla böyle halkı yönetsem 10 seçim kazanırım ben.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaltepedeki Projeyi inceledim......
Projenin büyüklüğü 120 hektar..... 1 hektar 10 dönüme karşılık geliyor..Yani toplam alan 1200 dönüm.....
Akyazı Projesinde ise doldurulacak alan 800 dönüm civarı olucaktı....
Yani Maltepe Projesi Akyazıdan 1,5 misli daha büyük....
Dikkat ederseniz Akyazı yerleşimin pek olmadığı Trabzon ileAkçaabat arasına yapılıyor oysa Maltepe Projesi tam yerleşim yerinin ortasında.....
en yakın taş ocağı ve toprak alınan yer kimbilir ne kadar uzaktadır.....
Buda ayrı bir zorluk teşkil eder......
Görüldüğü gibi alanın büyüklüğü ve diğer zor şartlara rağmen dolgu işi 1 senede bitebiliyor.....
Bizse 4 aylık gecikmeyi bahane yaparak 18 ayda bitiriyoruz.....
Yani bitirlmek istenseydi değil yıl sonu bu senenin ortalarında bitirilirdi....
Ama birileri inşaata önümüzdeki yıl başlamayı düşünüyorlarsa haziranda niye bitirsinler....o zaman millet sorarki neden boş duruyor bu alan neden ihale yapılmıyor.. ama gönderirsen 3-5 kamyon çalışıyormuş gibi görünürü olur biter.....
İşte bunada siyaset deniyor yani halkı kandırma sanatı.....(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Dolgu üzerine yine dolgu yapılacak diye biliyorum, 2-3 metre sanırım.
Hergün 3-4 iş makinası, 4-5 kamyon çalışıyor.
Neredeyse çalışma yok bu yönde. Kıyı perdeleri yapılıyor şu anda. Sanırım duvar işi bitince üst dolgu başlayacak. Yani çalışma şartlarını bilmiyorum ama iyi uykular bize.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stad hakkında fikir vermesi için birkaç görsel paylaşayım. Yeni stad buna çok benzer olacak
kale arkalarının alt bölümdeki saçma çıkışlarla ve şikeci deyyusları hatırlatan koltuk renkleri dışında gayet iyihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum