Görüntüler ve animasyonlar çok kabataslak. Bunlar üzerinden yorum yapıp umutsuzluğa düşmeyelim. Eksikler var orası doğru ama çok facia bir durum yok ortada
Arkadaş şu resme bile bakınca ne kadar basit bir stad olacağı belli oluyor...Bazıları çıkmış müthiş bir stad diyorlar...Çatı hariç git bir kaynak ustasını getir aynısını yapar eminim
Bu görüntü kötü gerçekten. Acaba dolgu masrafı yüzünden stadın maliyeti mi kısılmak isteniyor? Gerçi aldıkları arsalar da değerli arsalar, ayrıyeten dolgu üzerine yapılacak bir sürü gelir getirici tesis var TOKİ'ye...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Arkadaş şu resme bile bakınca ne kadar basit bir stad olacağı belli oluyor...Bazıları çıkmış müthiş bir stad diyorlar...Çatı hariç git bir kaynak ustasını getir aynısını yapar eminim
bu şekil bir stadın güvenlik açısındanda sakınclı olacagını düşünüyorum.
stada böyle bir giriş olabilirmi. türübin altı boş.
Renktaslar caniniz síkílíyorsa eski sayfalari bi açip okuyun, kim ve hangi takim hakkinda ne dedik neler konusuldu bi okuyun. Trabzonspora resmen eziyet ediyorlar, stad yapacaksaniz yapin .. yapmiyacaksaniz kaldirin ordan toki tabelasini .. reklamdan baska birseye yaradigi yok.
Arkadaşlar dolgu bitmedi bitmedi diyorsunuz da şartnamedeki işin bitim tarihine hala 4 ay var.Adamlar ihaleyi bu şartlar altında almışlar neden acele etsinler ki.
Stadyumun fikirsel bazdan dolgu bitme aşamasına gelmesi tam 6 yılımızı aldı....
Proje aşamasından bitme aşamasına gelmesi kaç yılımızı alacak kim bilir....
Ha bir başlayalım yeterki biter diyenler Şanlıurfa Stadyumunun hikayesini okusunlar derim...
Faik abi bazı şeyleri biraz abartıyorsun bence.O stadyumun temeli yıllar yıllar önce atılmıştı, bitirmek de şimdiki hükümete nasip oldu.Önümüzde bu iktidar dönemin başlanıp biten örnekler var.Kadir Has, Rize Şehir, kısa sürede bitirilen projeler.Şu anda da yapımı devam eden ve ihale sürecinde olan onlarca stadyum var.
Bir düzeltme yapalım.İşin yapım süresi 540 gün.Aslında bu süre doldu fakat mahkeme sürecinden dolayı dolgu işi durdurulduğu birkaç ayları daha var.Dolgu işi kaç ay durdurulmuştu bir bilgisi olan var mı ?
En son Murat' tarafından düzenlendi; 05.12.2012, 12:06.
Su tenis kortu muabbeti iyiymis Bana da kort tribunlerini animsatti ustteki fotograflar. Bu son fotograf ne oyle ya 1950 insali stadlar bile daha modern.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Trabzon İlimiz, stad ihtiyacı en hızlı ve en önde değerlendirilen İllerimizden birisidir. Akyazı projesi ile ilgili olarak dolgu çalışmaları sürdürülmekte ve halen devam etmektedir. En kısa sürede bitirilmesine çalışılmaktadır. İyi günler iyi çalışmalar dileriz.
Trabzon İlimiz, stad ihtiyacı en hızlı ve en önde değerlendirilen İllerimizden birisidir. Akyazı projesi ile ilgili olarak dolgu çalışmaları sürdürülmekte ve halen devam etmektedir. En kısa sürede bitirilmesine çalışılmaktadır. İyi günler iyi çalışmalar dileriz.
Hangi maile cevap geldi?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Arkadaşlar dolgu bitmedi bitmedi diyorsunuz da şartnamedeki işin bitim tarihine hala 4 ay var.Adamlar ihaleyi bu şartlar altında almışlar neden acele etsinler ki.
Faik abi bazı şeyleri biraz abartıyorsun bence.O stadyumun temeli yıllar yıllar önce atılmıştı, bitirmek de şimdiki hükümete nasip oldu.Önümüzde bu iktidar dönemin başlanıp biten örnekler var.Kadir Has, Rize Şehir, kısa sürede bitirilen projeler.Şu anda da yapımı devam eden ve ihale sürecinde olan onlarca stadyum var.
Bir düzeltme yapalım.İşin yapım süresi 540 gün.Aslında bu süre doldu fakat mahkeme sürecinden dolayı dolgu işi durdurulduğu birkaç ayları daha var.Dolgu işi kaç ay durdurulmuştu bir bilgisi olan var mı ?
5 ay kadar durmuştu.....
Nisandan eylüle kadar....
Tabi 540 gün artı 5 ay süreyi kapsadığında önümüzdeki yılın mayısına kadar var...
Peki bunu Belediye başkanı bilmiyormuydu bu senenin ağustosunda eylülünde bitecek diyorlardı.....
Sevgili Murat yıl 2007...
Herkes bu stadyumun 2011 deki gençlik olimpiyatlarına kadar biteceğini söylüyordu ben bitmeyeceğini iddia ediyordum....
gelinen noktada daha ihale aşamasında bile değiliz....
hal böyle iken çokta ümitli olamıyorum doğal olarak...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
forumdaki uzun metin kopyala yapıştır olmadığı için ben kendim stadın projesi ve yapım hızından şikeyet eder bir mesaj gönderdim ona gelen cevap
Şunu anlamak için sordum; GSB'nin mail adresi yok açıktan. Şikayet dilekçesi oluşturuluyor sadece. Eğer o şikayet dilekçelerine geri dönüş yapılıyorsa, oradan yüklenebiliriz...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Şunu anlamak için sordum; GSB'nin mail adresi yok açıktan. Şikayet dilekçesi oluşturuluyor sadece. Eğer o şikayet dilekçelerine geri dönüş yapılıyorsa, oradan yüklenebiliriz...
Gençlik ve Spor Bakanlığı - Bilgi Edinme Başvuru Cevabı
04.12.2012
Yanıtla ▼
Bimer Kişilere ekle
Kime: tahirayas_61@hotmail.com
Kimden: Bimer (webbimer@gsb.gov.tr)
Gönderme tarihi: 04 Aralık 2012 Salı 14:41:00
Kime: tahirayas_61@hotmail.com
Microsoft SmartScreen bu iletiyi gereksiz olarak işaretledi ve on gün sonra sileceğiz.
Dur, bu güvenli! | Emin değilim, içeriği göster
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi Edinme Hakkı Cevabı
Cevap : Trabzon İlimiz, stad ihtiyacı en hızlı ve en önde değerlendirilen İllerimizden birisidir. Akyazı projesi ile ilgili olarak dolgu çalışmaları sürdürülmekte ve halen devam etmektedir. En kısa sürede bitirilmesine çalışılmaktadır. İyi günler iyi çalışmalar dileriz.
Başvuru No : 11477
Cevap Linki : Cevabı bu linkten de görebilirsiniz.
Yorum