stad adını artık duyamayız arkadaşlar çünkü refarandum ertelendi....belki 1,2 ay sonra tekrar günedeme gelir....
hadi diyelim stad yapdılar bize siz o akyazıda bizim ne yapacagımızı sanıyonuz....yok loca 50.000 tl,yok güneş pili, bunlarda toz pembe hayaller....trabzonda locaya kimse 50.000 vermez.....trabzonda güneş enerjisini nasıl kullanacaksın deniz kenarında....illa enerjiyle alakalı birşey olacaksa o stadda akyazıya yapılacaksa denizden gelen dalgayı kullanarak rüzgar enerjisi işi yaparsın....şimdi gelelim o stad oraya yapılırsa biri bana açıklarmı denizden gelen rüzgarı kesmek için ne yapacaklar olimpiyattaki gibi top rüzgarın etkisinden savrulmasın diye nasıl önlem alacaklar....durun soruları sormamış kabul edin çünkü anayasa taslagı şimdilik askıya alında...eee tabiki bizim stadda askıya alındı
yavrum 4 bi tarafı kapalı olacak stada rüzgar ne yapar ?
bugün spor bakanı toplantıdaydı batı anadolu şampiyonası için, akşam trabzonspor'u ağırlamış şampiyona dışında bırakılan bir futbol şehrinin eski futbolcusu,başkanı nasıl içine sindirebiliyor merak ediyorum
kardeşim nisan ayında meclisden anayasa degisikligi gecmiycekdi oda jet hızla refaranduma gidecekdi.....3 miyon secmeni olduguna göre trabzonsporun....trabzonspora stad yapacaz(şimdi askıya alındı "yagmur yagdı çamura battık")....yersen tabi yemeyin arkadaşlar siz yemeyin....
Yersiniz dostum yersiniz.
Yanlış anlama, lafım sana değil. Trabzonlu, daha doğrusu Karadenizli bal gibi yer yutar bunları. Sözde kurnaz bilir insanlar bizim oraların insanlarını, hikaye..
Bu stadyum masalı bunları temiz 2 seçim daha çıkarır.
Bizim insanımız değil miydi fındık için yolları kesip, sonra seçimde tulum çıkarttıran..
Yeriz dostum yeriz, yeriz de doymayız biz..
- Olmazsa olmazlarımızdan Kültür merkezi varmıymış yeni projede ....
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
yavrum 4 bi tarafı kapalı olacak stada rüzgar ne yapar ?
ufuk benim kafam çok takılıyo o olaya 4 tarafı degil staddan 24 kat çıksan o rüzgar olayına yine kafam takılıyor benim....ama o stad oraya yapılmaz yapılsada ben göremem
Avni Aker arazisi için muhteşem bir proje çizilmiş
Yeşil alanların ve Rezidansların,antik tiyatroların vb. olduğu
Yeşil alanların altında ise alışveriş merkezleri, otoparklar olacakmış , yol olacakmış
Böyle olursa çok daha süper olur.En azından olimpiyat niteliğinde bir stad yapmazlar çünkü yetmez.Birde deplasmana gelecek olan takımlar şehir içindeki heyecanı hissetmeli.
ufuk benim kafam çok takılıyo o olaya 4 tarafı degil staddan 24 kat çıksan o rüzgar olayına yine kafam takılıyor benim....ama o stad oraya yapılmaz yapılsada ben göremem
la yok...korkuyorum dornumda böyle şeyler yazmaya devam edecek
Yorum