Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avea ile olan gögüs reklamı anlaşmamız senelik mi yenileniyor yoksa belirli bir bitiş süresi varmı ?
    Bunun dışında Samsung olayının doğru olma ihtimali yüksek. Bunun dışında bu kompleks tamamen bitince dediğiniz gibi Uefa Finali bile oynatılabilir bu Stadda.
    öncelikle avea değil türktelekom hoş ikiside aynı kapıya çıkıyolar ama farklı yapılanmalar ...

sorunuza gelirsekde bildiği kadarıyla belli süreler çerçevesinde yapılıyor anlaşmalar ve bu süreler sonunda tekrar görüşülüyor ....
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• o zaman ne diyelim az olsun samsung olsun bence.. her açıdan çok şey katar Trabzonspora.. umarım doğrudur bu haberler..

Yorum

• Rakam çok uçuk O paraya fındık bahçelerinden yerde veririz
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• bugün özgür ansiklöpediden şuan yapılan üç büyük stadn kapasitelerine baktım trabzon akyazı arena stadı 41461 beşiktaş wodafon arena 41903 bursa timsa arena 43670 yazıyor bunlar kesin rakammı acaba merak ettim gerçi şuan konumuz beğil ama neyse.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Birilerinin şişirmesi, uydurma bir rakammış gibi geliyor bana.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• O 100 Milyon TL dir , yaklaşık 35 Milyon Euro... 100 Milyon Euro falan hikaye... Kur kargaşası olmuştur...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Senelik 10 bence olabilecek bir rakam. Ki bu sadece stad ismini içermiyor da olabilir. Tıpkı Vodafone bjj anlaşmasındaki gibi yan sponsorluklar ve işbirliği anlaşmaları da içeriyor olabilir.

Olmaz bir rakam değil 10 yıl için.
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Arkadaşlar kule vinçten çekilmiş resimler.
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 13:49.

Yorum

• Teşekkürler Fatih süper görüntüler.
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Geçenlerde vodafone 60 milyon€ teklif etti diye bir haberde vardı.100 milyon € iyi rakam bence kulübü rahatlatır bayağı ama haber asparagas olabilir.

Yorum

• o paralar ödene bilinir.10 senelikse 7-10 mio euro senelik verirler.önemli olan o paralara affiniza siginarak "kirolarin" eline vermemeli.is bilenin eline vermeli.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler Fatih süper görüntüler.
                          Sağol Eren.. Bu arada şu anda stadyumda 130 işçi çalışıyor. 2-3 hafta içinde bu sayı 2 katına çıkacakmış. Tribün basamak sayısı ve eğimi konusunda sorduğum soruya cevap alamadım. Unutmadan farklı bir forumda bir gazeteci bu gün için randevu almıştı akyazı şantiyesinden resimler ve bilgileri paylaştığında o bilgileri de paylaşırım burada kaynağını belirterek
                          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 14:15.

Yorum

• Haber61 net köşe yazarı KTÜ öğretim görevlisi jeoloji mühendisi prof Dr Osman Bektaş, Akyazı’yı bekleyen büyük tehlikeyi yazarak yetkilileri uyardı

KTÜ Öğretim görevlisi Jeoloji mühendisi prof Dr Osman Bektaş Akyazı projesi konusunda yaşanabilecek büyük tehlikeleri köşesinde yazarak yetkilileri uyardı. Haber61net köşe yazarı Prof Dr Bektaş 8 şubat 2014 de haber61.net’te “ Akyazı Stadı’nda Bilimi Neden Kullanmadık” başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında yetkilileri bir kez daha uyardı

Akyazı’nın dolgu işleminin büyük oranda yanlış yapıldığını köşesinde yazan Prof Dr Bektaş Bol yağış alan, dik yamaçlı, faylı- kırıklı bir yapıya sahip Akyazı’nın aktif heyelan sahasında olduğunu belirterek” Yamaçta sürülen tüneller, Yamaca bitişik masif dolgu alanı potansiyel mühendislik sorunları yaratacaktır” dedi

Bektaş Akyazı’nın yamaçla birleştirilmesinin Akyazı’da yer altı sularının biriktireceğini ve yapılacak tüm tesislerinde belli bir zaman dilimi sonra tehlike yaratacağını açıklarken doğru model olarak 2014 Kış oyunlarının yapıldığı Soci’yi örnek gösterdi

Olimpiyatlara yetiştirilen Federasyon Adaları, Akyazı’dan 4-5 kat daha büyük olduğuna değinen Bektaş Soçi dolgu sahası ekolojik dengeyi bozmamak, sahili korumak ve yeraltı su seviyesini hem sahil yamaçlarında hem de dolgu alanında yükseltmemek için sahilden açıkta tasarlanmasının doğru bir uygulama olduğunu ifade eti

Bektaş Stad sahasına ulaşım heyelan sahasına sürülen galeriler yerine Ada şeklindeki dolgu alanına yine tıpkı Soçi de olduğu gibi iki adet yer altı tüneli ve bir yer üstü köprüsü ile ulaşım sağlanması konusunda bir kez daha yetkilileri uyardı.

Haber61 net köşe yazarı KTÜ öğretim görevlisi  jeoloji mühendisi prof Dr Osman Bektaş, Akyazı’yı bekleyen büyük tehlikeyi yazarak yetkilileri uyardıKTÜ Öğretim görevlisi Jeoloji mühendisi prof Dr Osman Bektaş Akyazı projesi konusunda  yaşanabilecek büyük

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• samsungun 100 milyon euro önermesi astronomik ve gerçekçi bir rakam değil..

ayrıca bir arkadaşın dediği gibi; "samsung trabzonspor a sponsor olursa o reklam yapmış olmaz biz reklam yapmış oluruz"

Yorum

• Fatih Ç

Teşekkürler, sağol varol
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X