En ideali 40 bin civarı olmalıdır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Robbie Fowler 9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe degişiyor misal Chelsea stadı. 5 adım tribün mesafesi.. Bizzat kendim gördüm ölcdüm.. Ama Avrupa kupası maçlarında 3-4 adım geriye oturtuyorlar ön sıralar kapatılıyor.. Bu yanı kötü işte..
Yorum
-
beyler burda çok boş yorumlar görüyorum gerçekten kimisi sponsordan kimisi dolduramicamızdan bahsediyo gülüyorum hakkaten. bu takımın sadece trabzondamı seyirci kapasitesi var sanıyosunuz bakz. olimpiyat stadı. herhafta binlerce insan maç izlemeye gelicek akyazıya modern ve büyük bi stadı kim görmek istemez.sponsor değil
stadı toki yapıyor bitmesi muhtemel sponsorlarla uğraşılmıyo. 42 bin kişilik bi stad düşünülüyo çizim aşamasındadır şuanda büyük ihtimalle.
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn ideali 40 bin civarı olmalıdır.
Varsa 40 bin + 150 küsür localık bir stad Çağ atlatır Trabzon'a..
Senede 100 milyon $'lık gelir elde edersin.. Zaten muthiş bir kitlesi var arkasında birde ekonomik yönden güclü bir yapıya sahip olursa 6. Şampiyonlugun üstüne birkaç şampiyonluk daha koyulur..En son Robbie Fowler 9 tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 17:15.Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler burda çok boş yorumlar görüyorum gerçekten kimisi sponsordan kimisi dolduramicamızdan bahsediyo gülüyorum hakkaten. bu takımın sadece trabzondamı seyirci kapasitesi var sanıyosunuz bakz. olimpiyat stadı. herhafta binlerce insan maç izlemeye gelicek akyazıya modern ve büyük bi stadı kim görmek istemez.sponsor değil
stadı toki yapıyor bitmesi muhtemel sponsorlarla uğraşılmıyo. 42 bin kişilik bi stad düşünülüyo çizim aşamasındadır şuanda büyük ihtimalle.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene statlar yapılır edilir ama hiç biri Signal İduna nın yerini tutmaz
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması...
Yorum
-
İlk olarak Robbie Fowler 9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon misal Aslantepe'deki gibi 157 loca yapsa bunların tamamını satabilecek kadar zengin iş adamlarına sahip kitlesi varmı ?
Varsa 40 bin + 150 küsür localık bir stad Çağ atlatır Trabzon'a..
Senede 100 milyon $'lık gelir elde edersin.. Zaten muthiş bir kitlesi var arkasında birde ekonomik yönden güclü bir yapıya sahip olursa 6. Şampiyonlugun üstüne birkaç şampiyonluk daha koyulur..Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Çok Boş Yorumlar Görüyorsan Okumazsın Yada Görmemezlikten Gel , Senin Bütün yorumların Boş Ama Bak Biz Bişey Diyormuyuz..sen biraz mantıklı yönünden bakmayı öğren madem yorumun boş değilse üstüne alınma
Yorum
-
Açıkçası bence yapılacak proje 30-35 bin civarında olmalıdır maksimum ancak 40 bine kadar artırılabilir özellikleri olan bir proje olmalı.40 bin şu an Trabzon şehri için fazla diye düşünüyorum ama yeni bir stad yapılacağından 30-35 bin civarında olmalı ama istenildiğinde 40 bine çıkartılabilmeli.
Yorum
-
Hele stad yapılsın dolar o merak etmeyin. Konforun çekici yanları oluyor. Mesela benim oturduğum yerde iki hat otobüs çalışıyor. Güzeline binmek için 10-15 dakika bekliyorum. Stad da bunun gibi bir şey. Bence de 40 bin bize en ideal rakamdır.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenım bütün yorumlarım boş olsa burda biri çıkıp sölerdisen biraz mantıklı yönünden bakmayı öğren madem yorumun boş değilse üstüne alınma
- Ben Gayet Mantıklı Buluyorum Söylediklerimi İzahta Ediyorum Zaten , Ama Şunu Unutma ki ŞAHSİ düşüncelerim Bunlar..
- Ayrıca Burdaki Yorumlar Çok Boş vs.. Gibi Şeyleri Söyleme Cesareti Gösteriyorsan , Mesajı alıntılayıp Söyle , Ondan Sonra Mukayese edilsin Bakalım Kim Boş Kim Dolu Konuşuyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Hala 30.000'de Israrcıyım Ben , Hatta Rize Stadına Bile RazıyımAmmada Dar Görüşlüyüm Yahu
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum