50 tane taraftar gurubunun olduğu bir statta isterseniz çatı altını seramikten döşeyin.. var olan kötü tezahuratları bir adımda ileriye götürmekten daha fazla bir işe yaramaz.. hatta rezil olmamıza katkıda bulunur....
katılıyorum. hatta stad büyüyünce taraftar grubu sayısının iki katına çıkmasından endişe bile ediyorum
Proje ortaya kondu. Bütün hepsi yapılacak dendi. Ek yapıların maliyeti de projeye dahildir endişelenmememiz lazım
Bu proje tam anlamıyla anlaşılıp hayata geçirilirse bölge ekonomisi için önemli katkı sağlayacaktır. Hatta komşu ülkelerin de ilgisini çekecektir. Ama projenin büyüklüğü sözüm meclisten dışarı Trabzon'da bazılarını korkutuyor çünkü cazibe merkezi artık orası olacak, maddi kayıplar yaşanacak. Onun için de engeller çıkartıyorlar
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Proje ortaya kondu. Bütün hepsi yapılacak dendi. Ek yapıların maliyeti de projeye dahildir endişelenmememiz lazım
Bu proje tam anlamıyla anlaşılıp hayata geçirilirse bölge ekonomisi için önemli katkı sağlayacaktır. Hatta komşu ülkelerin de ilgisini çekecektir. Ama projenin büyüklüğü sözüm meclisten dışarı Trabzon'da bazılarını korkutuyor çünkü cazibe merkezi artık orası olacak, maddi kayıplar yaşanacak. Onun için de engeller çıkartıyorlar
Kazık Temel çok masraflı bir yöntemdir.
Şuanda yapılan dolgu ihalesiydi daha yapım ihaleleri belli değil.
Bence dediğiniz gibi olmayacak , statdyum ihale edilecek aradan 1-2 geçtikten sonrada diğer tesislerin ihalesi açılacak.
O 1-2 yıl içerisinde zati gerekli oturmanın bir kısmı sağlanacak
En son bordo61 tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 10:25.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Evet ben de öyle düşünüyorum, stadyum ihalesi öncelikli, ama diğerleri de yapılacak
evet süreç önemli projenin tam anlamıyla hayata geçmesi 5-7 yılı bulur gibime geliyo (Not: stad 2 yıl içinde kalan diğer yapıları ve cevre düzenlenmesi kalan süre olarak düşünüyorumbahsediyorum. )
Sofucan bundan sonra ben stad isterken liverpool un stadından isterim diyeceğim,eğer isteğim yerine gelirde tariflerime uymuyorsa seni işaret ederim,
sorumluluk sana ait,övgü bana kahır sana
tamam abi
öyle stadı yapsınlar ben bütün sorumluluğu alırım
En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 13:30.
Sebep: bu kadar bilgi içeren mesajdan sonra boş yorum yapmışım yahu :D
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
sta dbır sekılde yapılacak bu kesın herseyey olumsuz tarafından bakmayalım dolgu basladı .....sıkıntı yok o kadar doldurduktan sonra ıptal mı edecekelr kı bence agustos ayında temel atılır...eh 2 sene surse stad sorun yok ...bence de böle olacak yanı 2014-2015 sezonu na orda oynarız.....
Tirbünler isitmali olabilirse iyi olacak. zemin alti isitma sistemi varsa oda yapilmasi lazim bence , kisin da rahat olur hic olmasa
Orasini sonra düsünürüz ... hele su dolgu bitse
Yorum