İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ölmeden şu projeyi görebilsem keşke.
Nedense stadyum için temel atılmadan, ciddi ciddi olacağına dair umut beslemiyorum.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
yaa hala satadın dolmayacağı endişesini taşıyanlar var.. dolmayacak bile olsa stad 40 bin kişiden az olursa hiç bir işe yaramaz.yarın öbürgün avrupa şampiyonası falan türkiyeye vreildiğinde uefa şampiyonanın yapılacağı stadların en az 40 bin kişi olmasını istiyor..eğer siz 39999 kişilik bile stad yapsanız o stada maç vermezler..konya kayseriye gider maçlar..bu tarz organizasyonlarda yer alabilmek adına çok ama çok önemli stadın kapasitesi..dolmazsa dolmasın. tamamı kapalı staddaki 25 bin kişi her yeri açık avini akerdeki 50 bin kişiye bedel olacaktır bunu göreceksiniz..antep maçında gs trübünlerinin yarıya yakını boştu..ama stad full doluymuş gibi muhteşem bir ses vardı..o yüzden bu kapasite mevzunu artık tartışmayalım...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Canım ne gerek var yeni stada? Eskisini siler kullanırsın. Atarsın da iki tabure. Kapasitesi artar :hııhTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Başkan Sadri Şener, İstanbul'da bu akşam saat 17:00'da yapılacak olan Akyazı'da yapımı planlanan stadyum ile ilgili olarak yapılacak Stad Projesi toplantısına katılacak.
Trabzon'un Akyazı semtinde yapılacak olan stadyumun projesinin tartışılacağı toplantıya, TOKİ ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Stadyşum Projesini hazırlayan firma yetkilileri katılacak. İstanbul'da yapılacak olan toplantıda Akyazı Stadyumu' büyük oranda şekillenecek."
Benim burdan anladığım genel olarak bütün proje değil de daha çok stadyuma odaklanmış bir toplantı olmuş.
Stadyum büyük oranda şekillenecek diyor, buradan da bugüne kadar gördüğümüz projelerin büyük ihtimalle olmayacağını çıkarttım şahsen. Yakında bambaşka bir stadyum maketi veya görseller türerse hiç şaşırmam. İnşallah şöyle çağdaş görünümlü ihtişamlı birşeydir. =) Türkiye'deki bütün stadlardan güzel olsunÇok fazla şey mi istiyorum =)
Başkan birkaç gün içinde stadyumla ilgili açıklama yapar sanırım. En yakın ihtimal Gaziantep maçı öncesi veya sonrası gazetecilere yakalanırsa olabilir.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa hala satadın dolmayacağı endişesini taşıyanlar var.. dolmayacak bile olsa stad 40 bin kişiden az olursa hiç bir işe yaramaz.yarın öbürgün avrupa şampiyonası falan türkiyeye vreildiğinde uefa şampiyonanın yapılacağı stadların en az 40 bin kişi olmasını istiyor..eğer siz 39999 kişilik bile stad yapsanız o stada maç vermezler..konya kayseriye gider maçlar..bu tarz organizasyonlarda yer alabilmek adına çok ama çok önemli stadın kapasitesi..dolmazsa dolmasın. tamamı kapalı staddaki 25 bin kişi her yeri açık avini akerdeki 50 bin kişiye bedel olacaktır bunu göreceksiniz..antep maçında gs trübünlerinin yarıya yakını boştu..ama stad full doluymuş gibi muhteşem bir ses vardı..o yüzden bu kapasite mevzunu artık tartışmayalım...
ben bişey sorcam ulaşımla ilgili bişey yapılıyor mu o arkadan geçen yol dışında raylı sistem falanBizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2013-2014 sezon maçlarını yeni stadımızda oynayabilirmiyiz acaba ?Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ediyorum Trabzonda olsam şimdiye kadar gidip çekerdim fotoğraf ne zor işmiş yaa hergün bakıyoruz bi kare fotoğraf görmek için ama kimsenin çekeceği yokTÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senedir konuşulan proje için elimizde olan sadece maket ve birde koskoca deniz.
3 senedir bir arpa boyu yol alamamışız. Hâlâ daha yapılacağını sanıyoruzNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ediyorum Trabzonda olsam şimdiye kadar gidip çekerdim fotoğraf ne zor işmiş yaa hergün bakıyoruz bi kare fotoğraf görmek için ama kimsenin çekeceği yok
Yorum
-
Münih Olimpiyat Parkının örnek alınması gerektiğini düşünüyorum. Akyazı'da yer alan tüm binalar görüntü olarak birbiriyle uyum içinde olmalı.
Ayrıca madem bu bize özel bir proje olacak, Karadeniz'in karakteristik özelliklerini yansıtmalı bence binalar. Ne bileyim, stada düz çatı yerine dalgalı bir çatı yapılabilir. Ya da arazide bulunacak olan büfeler alışılmış beyaz kulübe şeklinde değil de, daha çok bir takayı andıran ufak bir kulübe şeklinde olabilir.
Aklıma projenin tasarımıyla ilgili çok şey geliyor aslında. Örneğin Hollywood'daki Walk of Fame gibi bir yapılıp efsane olan futbolcular ölümsüzleştirilebilir. Ya da, madem insanları maç olmayan günler de Akyazı'ya çekmek istiyoruz, balık tutmak için uygun bir iskele yapılabilir.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Aslında Sera Gölü'nün yanındaki malzeme kullanılabilse iş çok daha hızlanır, orası Maçka'ya göre çok yakın ama kaya değil toprak çıkıyor oradan. Bu yüzden sadece dolgunun yüzeye yakın bölümü buradan doldurulabiliyor sanırım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum