Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yandex.com dan alıntı
    stad ne tarafında yapılacak belli mi...

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stad ne tarafında yapılacak belli mi...
      Stad tam o dolmayan yere yapilacak.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 4'te biri bitmiş gibi görünüyor, böyle giderse 6 aya kadar dolgunun tamamı biter.

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yandex.com dan alıntı
          Daha detaylı olarak....

Yorum

• teşekkürler resim için bayağı detaylı gördük ama maalesef daha çok var yahuu
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Olaya sadece dolgu tarafından bakınca fazla bişe kalmamış gibi görünüyor cidden...
              Ama bu şekilde üstten bakınca da bitmeyecekmiş gibi geliyor insana...
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı projesi şekilleniyor
                Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Akyazı Projesi için İstanbul'a gidiyor.
                Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün İstanbul’da yapılacak olan Akyazı Projesi toplantısına katılacak.
                http://www.haber61.net/news_detail.php?id=96753

"Başkan Sadri Şener, İstanbul'da bu akşam saat 17:00'da yapılacak olan Akyazı'da yapımı planlanan stadyum ile ilgili olarak yapılacak Stad Projesi toplantısına katılacak.

Trabzon'un Akyazı semtinde yapılacak olan stadyumun projesinin tartışılacağı toplantıya, TOKİ ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Stadyşum Projesini hazırlayan firma yetkilileri katılacak. İstanbul'da yapılacak olan toplantıda Akyazı Stadyumu' büyük oranda şekillenecek."

Benim burdan anladığım genel olarak bütün proje değil de daha çok stadyuma odaklanmış bir toplantı olmuş.
                Stadyum büyük oranda şekillenecek diyor, buradan da bugüne kadar gördüğümüz projelerin büyük ihtimalle olmayacağını çıkarttım şahsen. Yakında bambaşka bir stadyum maketi veya görseller türerse hiç şaşırmam. İnşallah şöyle çağdaş görünümlü ihtişamlı birşeydir. =) Türkiye'deki bütün stadlardan güzel olsun Çok fazla şey mi istiyorum =)
                Başkan birkaç gün içinde stadyumla ilgili açıklama yapar sanırım. En yakın ihtimal Gaziantep maçı öncesi veya sonrası gazetecilere yakalanırsa olabilir.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• 30.000 yeterde artar daha 22binlik avni akeri dolduramiyoruz...
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    30.000 yeterde artar daha 22binlik avni akeri dolduramiyoruz...
                    Mantık Hatası.avi

Madem 22 bini bile dolduramıyoruz ve dolduramadığımız için 42 bin kişi fazla geliyor o zaman 30 binde fazla değil mi ? 15 yapalım dolsun ??
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Galatasaray bütün maçlarını dolu tribünlere oynuyor yahu

Yorum

• inşallah en kısa zamanda yeni ve modern stadımıza kavuşuruz...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Resimlerde görüldüğü üzere dolgunun bitmesi önümüzdeki yılın ilk yarısını bulacak gibi.....

çalışmalar bir an önce hızlandırılmalıdır diye düşünüyorum....

zaten resimlerdede 15-20 civarı kmyon var dikkatli gören gözler için
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• benim hayalimde 61 bin kişilik stad var.diyeeceksiniz ki nasıl dolduracağız o stadı.bilet fiyatlarını trabzon şartlarına uygun olarak belirlersek neden olmasın. sonuçta 15 günde bir maç oynanacak o stad da ,ayrıca mimari açıdan insanların ilgisini çekecek bir yapı olursa insanlar 15 günde bir istanbul'dan bile gelen olur maça çevre illeri saymıyorum bile

Yorum

• Toki'nin sitesinde de dolgu işinin 5'te 1'inin bittiğini yazıyor, şu anda ordaki çalışmalar ne durumda bilmiyorum ama 2012'nin ortasına doğru dolgu işinin biteceğini düşünüyorum.Şu boşa geçen 3 ay olmasaydı belki de 1-2 ay sonra dolgunun tamamı bitmiş olurdu.

Yorum

• elveda....
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X