Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazi arkadaslara cevab olarak yazmak istedim...

SADRI SENER ne diyor herzaman; Eger ben Sampiyon olacagiz dersem ozaman sezon sonu sampiyon olmaya mecburuz yani mazeretlerim olmaz diyor..

2007 mitinglerine cikip yapilacak diyorsa yapacaksin...yada cikip diyeceksin ki yapmaya calisacagiz basaramasin ozaman kimsede bisi demez ama yapilacak diyorsan kusura bakma yapacaksin sayin basbakan...Mazeret kabul edemem sene olmus 2009 yani 2 sene gecmis...AVNI AKERI bari adam gibi yapabilirler...!

1 Keren söz verilir ve uygulanir...bukadar basit...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yok kardeşim ben stad isterim.Gittiler en dandik şehirlere stad yaptılar.Ne Avrupa'ya gibiliyolar ne bi şey yapabiliyorlar ama stad yapılıyor.Allah aşkına Kayseri'ye stad yaparken hiç içininz sızlamadımı be.

Zaten bütün taraftarlarını toplasan anca o stadı doldurur.Ayıp günah ya.Burada milyonlarca Trabzonspor taraftarına yapılan büyük bir haksızlıktır bu.

Madem oraya yaptın bizede yapacaksın.Yoksa biliyorsun biz Trabzonlu'lar çok piskopat adamlarız.
      En son Gökhan ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 18:08.
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Trabzon'a belediye dışında stad yapacak kimse yok. Kayseri'ye nasıl belediye ile yapıldıysa Trabzon'a da öyle yapılmalıdır.

Yorum

• suanki belediye 5 senede ne vermiski trabzonspora ...hala bile stadin ismini bile anmiyor belediye baskani...
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Belediyelerin bütçesini aşar diye düşünüyorum stadyum işi . Kayseri ile bir değil Trabzon şehri bunu iyi analiz etmek lazım . Kayseri'de birsürü iş adamı yardım ediyor kulübe . Bizde ise Sadri Başkan'ın dediği gibi iş adamlarının desteği çok az . Bu işi belediye tek başına yapamaz ki stadyumu yapma vaatini de Başbakan vermiş .

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              suanki belediye 5 senede ne vermiski trabzonspora ...hala bile stadin ismini bile anmiyor belediye baskani...

haa "seçilirsem stad yapılması için herşeyi yapacağım, para hazır, seçimden sonra başlayacağız" diye bağırsa meydanlarda, sallasa dinleyenlere büyük adammı olacaktı. iktidar partisinin bizden olmayana beş para vermeyiz, burnundan getiririz nidalarıyla kol gezdiği bir memlekette trabzonu paris yapamadıya haklısın. hala anlayamıyorsunuz dimi trabzon halkının bu adamı neden sevdğini. neyse bu muhabbet uzar gider. bu stad hikayesi gibi. da suçu bu konuda halka yalan dememiş tek adama atmayın bari.

Yorum

• kayseri ile trabzon'u karşılaştırmak doğru değil çünkü adamlar hazır toprağın üstüne stad diktiler bizde sorun o toprağın olmaması.yer olsa trabzon belediyeside diker stadı.

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kayseri ile trabzon'u karşılaştırmak doğru değil çünkü adamlar hazır toprağın üstüne stad diktiler bizde sorun o toprağın olmaması.yer olsa trabzon belediyeside diker stadı.

olay budur. ama kimse anlamak istemiyorki. yok kayseri, yok antalya, yok bursa. adam değerli bir arsayı verip stad yapmış. birkere senin arsan o kadar değerli değil. ikinci olarak istediğin stadın maliyeti ile 3 tane kayseri stadı yapılır.
                  En son shcebi tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 21:06.

Yorum

• Bence hic gerek yok stada örnek veriyorum: liverpolun stadi ve kayserinin yeni stadini karsilastiriyorum birisi cok eski bi stad digeri daha yepyeni, 2 macida seyrettim: fener-kayseri ve liverpol-real madrid,kayserinin stadini begenmedim diye yazmistim daginik tribun düzeni,taraftarin daginikligi,isiklandirma,staddaki sogukluk vs.vs.,liverpolun stadina bakiyorum mac seyretmesi bile zevk veriyo,kale arkalari,tribun bütünlügü stadin sicakligi bambaska, uzaklarda armayada gerek yok benc sükrü saracoglu bile yeterli bir örnek o stad benim cok hosuma gidiyo ve diyorumki avni aker düzenlenip her tribunu yeniden yapildiginda cok süper bi eser cikar ortaya.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

suanki belediye 5 senede ne vermiski trabzonspora ...hala bile stadin ismini bile anmiyor belediye baskani...

Stad sozu verip ve bir suru vaatte bulunarak bu takıma baskan olanlarıda gorduk.. İlk İcratları Limanı Trabzonsporun elinden almak oldu..

Takımı ne hale düşürdüklerini hep beraber görmedikmi.. Boş vaatlere ne kadarda meraklıyız.. En ufak çıkarları söz konusu olunca ayağa kalkanların Trabzonspor için kılı kıpırdatmadığını daha 3 gün once sahit olmadıkmı.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence hic gerek yok stada örnek veriyorum: liverpolun stadi ve kayserinin yeni stadini karsilastiriyorum birisi cok eski bi stad digeri daha yepyeni, 2 macida seyrettim: fener-kayseri ve liverpol-real madrid,kayserinin stadini begenmedim diye yazmistim daginik tribun düzeni,taraftarin daginikligi,isiklandirma,staddaki sogukluk vs.vs.,liverpolun stadina bakiyorum mac seyretmesi bile zevk veriyo,kale arkalari,tribun bütünlügü stadin sicakligi bambaska, uzaklarda armayada gerek yok benc sükrü saracoglu bile yeterli bir örnek o stad benim cok hosuma gidiyo ve diyorumki avni aker düzenlenip her tribunu yeniden yapildiginda cok süper bi eser cikar ortaya.
                        Çok doğru

Yorum

• yapin şuu stadıı yeter artıkk

Yorum

• bu isi siyaset olmadan yapamiyacagiz anlasilan..ama imkansiz yoktur..illaki bi yolu bulunacak..
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Devlet bile destek vermeye yanaşmazken Trabzon Belediyesi' nin 150 milyon euro çıkarıp stada yatırmasını mı bekliyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadece o alana sigmaz. ama diger yeni yapilan dolgu yerleriyle birlikte sigmazmi... yoksa sahil yolu cokmu yakininda kaliyor. fuar alaniyla birlikte sahil yoluna kadar olan yere sigar diye düsünüyorum.
                                yok oraya stad yapılabilmesi için sahil yolunun kapanması lazım yani imkansız gibi birşey yan yana sahil yoluyla
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X