Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri bana şunu açıklayabilir mi ;

Neden Türkiyede yeni yapılmaya planlanan stadların kapasiteleri 30 ile 40 bin arasında yani ülkemiz ilerisi için bir Avrupa kupası bir dünya kupası hedeflemiyor mu ? Yapılmışken standart olarak neden 50 bin civarlarında yapılmıyor ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biri bana şunu açıklayabilir mi ;

Neden Türkiyede yeni yapılmaya planlanan stadların kapasiteleri 30 ile 40 bin arasında yani ülkemiz ilerisi için bir Avrupa kupası bir dünya kupası hedeflemiyor mu ? Yapılmışken standart olarak neden 50 bin civarlarında yapılmıyor ?
      emirhan biraz makul olmak gerekmez mi
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kapasite artıtılabilir şekilde yapılması lazım...
        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Hamidoların statı içinde toki sitesinde ihale ilana çıkmış..
          Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Kompleksi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 25.08.2011 14:30
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hamidoların statı içinde toki sitesinde ihale ilana çıkmış..
            Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Kompleksi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 25.08.2011 14:30
            Anlaşılan her ile yapacaklar stad ama Trabzon'un bir farklı olması şart hala benim aklıma takılan 42.500 den 40.000 e düşürülmesi....

Yorum

• Heralde yakında rusyaya bağlanacaz denizi doldura doldura.

Birde otoban yaparız oldu da bitti maşallah
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Heralde yakında rusyaya bağlanacaz denizi doldura doldura.

Birde otoban yaparız oldu da bitti maşallah
                Rusyadaki plajları izlemek için dürbün gibi birşeyde koyarlarsa Trabzon apaçi patlaması yapar

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biri bana şunu açıklayabilir mi ;

2 bin kişilik stada şampiyonluk yarışında tam kapasite oynamadığımızı gördükten sonra kendi kendime soruğum bu sorununda cevabını vermiş oldum sultan. 3-5 gün full kapasite olacak diye senelerce oltukların toz tutması akıl işi değilmiş gibi. he 40 bin kişi gidecek mi ? orasıda ayrı muamma.
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giresuna yapılması planlana Çotanak Arena.Stan icin aynı biizm gibi denizi dolduracaklarmış...

Şu stadın güzelliğine bakın birde bizim projemize arada uçurumlar var helal olsun giresuna inşallah yaparlar bu stadıda karadenizin senbolü olurlar
                    En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 13:28.

Yorum

• işin garip tarafı ise o malum projede yer alan stadı begenenler bile var aramızda. hatta ve hatta facete bu projenin videosu vardı. ismini vermiyim ama bilindik bir gurup. ( TG GG değil ) neymiş efendim gece bordo mavi ışıklandırılacakmış.. eeee ben stada uzak olduktan sonra ambiyans saglanmadıktan sonra her tarafı bordo mavi yansa ne olur yani.. sen dünya para harcayıp denizi doldurup onca tesis yapacaksın sonra stat diye ne olduğu belli olmayan düzgün tek bi tarafı olmayan stat koyacaksın. güzelim projenin içine edeceksin
                      En son only ts tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 02:19.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Böyle bir stadın Giresun a yapılacağına inanıyorsanı aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz demektir.

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar dolgu iyi gidiyorda agustos sonuna kadar imkansız gibi bir şey. toplam dolgu alanının nerdese 5 te 1 dolduruldu muazzam bir alan var orda. 2012 senesini bulabilir ki sözlesme sartlarına göre 500 küsür gündü..
                          İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dolu kısma aldanmayın.Bence orası Ağustosa imkansız bitmez.Dün geçtim ordan,yavaş ilerliyor,bence yıl sonuna ancak yetişir.Hızlanırsa belki daha erken.
                          Ben zaten saka yaptim

Zaten sene sonu deniyordu. Ama 2012'ye kesin sarkmayacak.

Yoksa Vergi mergi basi derde giriyor Albayrak'in.

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha yeni resimler paylaşılmış ama ben de çekmişken birkaç resim paylaşayım.

9 Haziran 2011

İki resim'e aynı anda bakınca doldurulacak alanın gerçekten çok Büyük olduğu göz önüne daha iyi çarpıyor...
                            En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 13:18.

Yorum

• gösterilen akyazı projesinde stat dışındaki notum, 10 üzerinden 11.
                              stat ise hayal kırıklığı.

stadın gösterilen projedekiyle aynısı olmayacağı muhabbeti dönüyor.

ancak geçtiğimiz günlerde bir tv programında e.bayraktar, stadın projesinin-herşeyinin hazır olduğunu söylemişti. bu açıklamaya göre bahsedilen stadın en son ortaya çıkan projedeki stat olması kuvvetle muhtemel. yoksa stadın projesi hazır olupta akyazı projesinin içinde neden farklı bir stat gösterilsin.

projedeki stadın dışı bir nebze; ancak iç taraftar özellikle de numaralı diye tabir edilen tribünde estetikten yoksun bir görünüm var. bu çağda yapılan yeni statlar içerisinde böyle bir tribün görmüş değilim. yapılmışken herşeyiyle dörtdörtlük bir stadın yapılması gerekir. hele yapılması düşünülen ülkedeki diğer stat projelerini gördükçe, sesimizin daha fazla çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben zaten saka yaptim

Zaten sene sonu deniyordu. Ama 2012'ye kesin sarkmayacak.

Yoksa Vergi mergi basi derde giriyor Albayrak'in.
                                yok 2012 sarkıtma hakkıda var adamın. 550 gündü galiba . ortalama 2012 mart nisan aylarına denk gelir oda
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Yükleniyor...
                                X