Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stopajdan yırtmak istiyor adam Reşit.

Bence mantıklı bir düşünce.

Yıl sonuna tamamlanır orası.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok 2012 sarkıtma hakkıda var adamın. 550 gündü galiba . ortalama 2012 mart nisan aylarına denk gelir oda
      Sarkıtmak istemez , Çünkü sarkıtırsa bir vergi ödeyecek.

Ama bence yıl sonuna yetiştiremezle
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• şu giresunsporun projesındeki stadı al bizim projeye koy,ozamam herşeyiyle mükemmel bir proje olmuş olur....

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha yeni resimler paylaşılmış ama ben de çekmişken birkaç resim paylaşayım.

9 Haziran 2011

devasa bir alanı dolduracaklar...o tesisler tam anlamıyla yapılırsa gerçekten trabzonun yeni yüzü olur,hiç değilse yabancı futbolcular trabzona artık burun kıvırmaz..

Yorum

• Giresunun stadi, Sporting Lizbonun stadina cok benziyor:

Anlamiyorum, cok mu zor böyle güzel bi proje cizmek?? Tirbünler 2 Katli, yani yeterince Loca sigar o araliga hatta artar

BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stopajdan yırtmak istiyor adam Reşit.

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sarkıtmak istemez , Çünkü sarkıtırsa bir vergi ödeyecek.

Ama bence yıl sonuna yetiştiremezle
              bana sorarsanan neresini yırtarsa yırtsın yetişmez 2012 ye kadar .

yaw benmi yanlıs biliyorum. buranın toplam süresi 1,5 yıl değilmi 2012 mart yada nisana kadar süresi var diye biliyordum. yanlısmı biliyorum ?

şimdi tekrar baktım 2011 yılı bası teslim tarihi bitiş icinde 540 gün yazıyor . 2012 baya bir gececek gibi görünüyor
              En son Reşit tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 19:00.
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• Estadio Jose Alvalade en sevdiğim stadlardan bir tanesidir

Yorum

• Dolgusu yapılan alanın fotoğraflarına bakılınca bu işin yaz sonuna kadar bu hızda bitmesinin imkanı olmadığı anlaşılıyor.
                  Umarım seçimlerden sonra hızlandırılır dolgu işi de çok fazla gecikme olmadan bitirilir bu kompleks.
                  Bu arada yapılacak olan stadın projelerinin taraftarın seçimine bırakılması en doğru yöntem olur.
                  İnşallah proje budur bunu yapıyoruz diye dayatmaya kalkmazlar.

Yorum

• Ben Dragao' ya benzettim Giresun'un stad projesini.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Mitingde gosterilen proje final proje mi?

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu gün Ankara Toki genel merkezinde çalışan Trabzonlu mühendis bir arkadaşımla görüştüm
                        Gerçekten şu anda medyada olan stad mı yapılacağını sordum ve GS ın stadının son derece kaliteli olduğunu Bursanın ihaleye çıkan projesininde çok güzel bir proje olduğunu tirbünler vs. bahsettim ancak Trabzona yapılması planlanan stadın prefabrik derme çatma bir stada benzediğini söyledim
                        Kendisi proje geliştirme vs. bölümüne gidip bilgi alıp bana döndü sizlerler paylaşmak isterim.

Proje geliştirme dairesindekilere gecekondu gibi bir stad projesi basında dolaşıyor bu projeyi mi yapacağız yoksa diye sormuş
                        Sonrasında aldığı yanıtlar;

1. Proje geliştirme (tam ismi bu olmayabilir) biriminin başkanı da Trabzonlu herhalde Trabzona en yakışanını yapacağız demiş
                        2. Şu anda medyada dolaşan stad resimleri ile alakası olmayan bir proje hazırladıklarını söylemiş
                        3. Stadyum projesi bittikten sonra bu proje üzerinden ihaleye çıkılacakmış

Tokinin çalışma prensibi gereği genel anlamda her yapılan projenin benzerlerinden önce yapılanlara göre daha iyi olması için yoğun çaba sarfediyorlarmış bu açıdan Bursanın stadı GS ın stadından ve belliki bizim stadda her ikisinden güzel ve kaliteli bir stad olacak

Devletin hiçbir kurumu Toki kadar Trabzon stadına özen gösteremez bencede çünkü kurumun %80'i Trabzonlu veya karadenizli
                        Öyleki o arkdaşımı ziyarete gittiğimde odayı paylaştığı 3 kişinin 2 si Rizeliydi.

İnşallah kendimden çok sevdiğim şehrime yakışır bir stad yapılır
                        beyler tekrardan alıntı yapim dedim. yeni girenler yapılacak stadın halinden yakınıyor. bu arkadaş araştırmış. yazdığımın üstünde. okuyun bi zahmet

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stopajdan yırtmak istiyor adam Reşit.

stopajla ne alakası var olayın..
                          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Aynı yıl içinde bitirirse stopaj ödenmiyormuş sanırım. Bunun için 2011 sonunda dolgunun bitmesini bekliyor herkes..
                            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Yorum

• Şu stad yapma programını bana da verin de ben de yapayım. Merak ettim nasıl bir şey
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X