Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadımız çok güzel olacaktır.Bugün geçerken gördüm çalışma yoktu ama iki ucun birleşmesine az kalmış.

Yorum

• yorumumu değiştiriyorum. seçim oldu bitti. neler olacak bundan sonra göreceğiz zati. Stadı heyecanla bekliyoruz. Trabzon'un onları sevindirdiği gibi onlarda vaatlerini yerine getirsinler bu taraftarı da sonunda sevindirsinler.
      En son sefayasin tarafından düzenlendi; 13.06.2011, 13:26.

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla türkiye ortalamasını devirdi memleketimiz(ilk defa utanıyorum memleketim demeye) şu kompleksi dedikleri vakitte yapmazsalar yatacak yerleri olmayacak öteki tarafta.
        ozaman izmir kütüğüne geçebilirsin, yol açık
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şu siyasi yorumlarınızı başka mecralarda paylaşın, twitter,facebook vs.

Yorum

• rakibi denizemi dökeceğiz şimdi, hayaldi gerçek olacak mı bakalım
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Valla şu siyasi yazıları görünce bu sitedende soğumaya başladım..
              SÜRMENELİİİ...
              https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dolu kısma aldanmayın.Bence orası Ağustosa imkansız bitmez.Dün geçtim ordan,yavaş ilerliyor,bence yıl sonuna ancak yetişir.Hızlanırsa belki daha erken.
                Dolgu alanının girişinde işe başlama tarihi 31.12.2010 yazıyor......

işin bitme süreside 540 gün..... Yani 18 ay....

Bu hesapla 2012 yılının haziran 30 una kadar zamanı var firmanın....

Ancak geçen hafta yürüyüş yaparken dolgu alanına kadar gittim..... Yaklaşık 100 civarı kamyon ve 10 civarı iş makinası akşam 8 e kadar çalışıyor.... Yani normal bitme süresinden önce bitecek gibi görünmekle birlikte bu senenin sonunu bulur gibi görünüyor.....

Dolgu yapılan alan büyük gözüküyor ancak bütün resimler kuş bakışı göründüğünden olduğundan büyük görünüyor.... Yaklaşık 1 km2 alan doldurulacakki bu çok büyük bir rakam bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var diye düşünüyorum.....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.06.2011, 13:46.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• dolgu alanıda hakikaten büyükmüş. umarım olabildiğince erken biter. ayrıca stadyumda locaların oldugu taraf ilginç durmuş, bi gözden geçirilmeli bencede orası.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Burada stat projesini seçim malzemesi yapmaya calışan,siyasi rant elde etme uğraşı içinde olan SÖZDE Trabzonsporluları kınıyorum.

Yorum

• Sanırım yıllar geçecek ...

Yorum

Sanırım yıllar geçecek ...
                        ne için ?
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• Stadı görene kadar.Doğal olarak tabii ki.
                          En son Sibel tarafından düzenlendi; 13.06.2011, 16:26.

Yorum

Stadı görene kadar.Doğal olarak tabii ki.
                            aslına bakarsak dogru soyledin. 3-4 yıl gececek. ben bi karamsarlık sezdigim icin sordum calısmalar böyle devam ederse daha kısa sürede bitecegine inanıyorum.
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Avni akeri yenileme çalışmaları ne durumda acaba ??

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avni akeri yenileme çalışmaları ne durumda acaba ??
                                Bu başlıktan daha rahat takip edebilirsin.

A. Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord Değiştirildi!
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X