Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok yavaş ilerliyor maalesef...

Yorum

• Trabzon un adını İstanbul olarak değiştirelim. Stad 2 senede biter

Yorum

• Stadın yeri mayısa kadar biter demek komediden öteye geçmez.Dua edinde 540 günde bitsin.

Yorum

• erken biter geç biter kaderimize razı olacağız artık da,
          rakibi baskı altına alabileceğin,kullanışlı bir satad olsa bari,
          benim tek derdim de o...
          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• valla bildiğim birşey varsa o da şudur: bu proje bittiğinde çok deli birşey olacak. inanın herkes imrenecek . . .
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              valla bildiğim birşey varsa o da şudur: bu proje bittiğinde çok deli birşey olacak. inanın herkes imrenecek . . .
              Hajduk Splitin 100. yil kutlamasi gibi bir acilis töreni bekliyorum.
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 22:43.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Benim tahminim stad yeri Eylül ayına hazır olur... O zaman dek de stad ihalesi falan yapılır ve sözleşme aşamasına gelir...Ekim-kasım gibi yada en geç sene sonunda stad inşaatına başlanır.
                Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Bence bu kadar da acele etmeye gerek yok. Mayıs olmasında Haziran olsun Temmuz olsun. Çalışmaya başlanılmış, oraya çiftlik yapacak değiller ya. Ama bir yandan da hiç belli olmaz. Şu Haziran'ı bir beklemek lazım
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• stad öyle böyle bitecek herkeste hayran kalacak...en azından o arada maçlar istanbulda olsun...doya doya maça gidelim
                    TRABZONGULDAK

Yorum

• yeni foto yok mu yeni foto..trabzondaki arkadaşlardan bekliyoruz...
                      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• istanbuldayim oynayalim maclari
                        trabzon taraftar gorsun

Yorum

• dolgu sol tarafa doğru dönmüştü bugün
                          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• o stad yapılacak halen dhaa siyasi yatırım olarka görenler var

ne yani ülkenin basında olan hukumet iş yapar oy için yaptı denir her hangi birşey yapmazlar bunlarda bşie yapmadı olurlar

bu stad biricek dolgu zatan hızlı aceleye gelicek bi iş deil en ufak hata başa sar yada işi uzatır dolgu bitsin gerisi hızlı gelir

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o stad yapılacak halen dhaa siyasi yatırım olarka görenler var

ne yani ülkenin basında olan hukumet iş yapar oy için yaptı denir her hangi birşey yapmazlar bunlarda bşie yapmadı olurlar

bu stad biricek dolgu zatan hızlı aceleye gelicek bi iş deil en ufak hata başa sar yada işi uzatır dolgu bitsin gerisi hızlı gelir
                              Habu siyasetin ''s''sini bile yazmayalım artık şu sayfalara ne olur. Çok güzel bir ortam var şu an, bilgi alışverişi var, bozmayalım bu havayı lütfen, yalvarıyorum...

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dolgu sol tarafa doğru dönmüştü bugün
                                Sayılmaz, fotoğraf çekip göstermen lazım.

İnanmıyorum işte

Yorum

Yükleniyor...
                                X