Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapsinlar su stadi Allianz arene modeli gibi olay bitsin ya
    bosuna ugrastirmasinlar milleti söyle olsun böyle olsun diye

Bence forumun basina bunu koymak lazim bunu istiyoruz diye
    ve simdiden belirleriz ne istedigimizi mutlaka bir duyan olur
    En son Uzay Kaplan tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 16:16.
    Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• dışının neresi güzel ?? demir yıgınını örtmüşler absuruk bişeyle..
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dışının neresi güzel ?? demir yıgınını örtmüşler absuruk bişeyle..
        Demir degil iste o,

Allianz Arena'da kullanilan sistem, deseni farkli..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir tasarımcı olarak stadın şekli hoşuma gitti benim
          iç tasarımı iyi değil be abi,özellikle protokol tribünü biçimsiz olmuş...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demir degil iste o,

Allianz Arena'da kullanilan sistem, deseni farkli..
            hammaddesi umrumda değil.. nasıl göründüğü umrumda.. güzel mi ? değil !
            u will need justice at the end..

Yorum

• Gerçekçi olmak gerekir, proje öncekinden güzel ama projenin içinde sunulan stadyumun içi güzel değil, estetik olarak güzel olmuş, sahili plajı sürekli bir yaşam alanı olacak görüntüsünde ama stadyum o şekilde olmamalı
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Proje stad hariç gayet güzel

Stad kesinlikle çok kötü tasarlanmış zaten mainz bile beğenmemiş bu projeyi

Tribünler sahaya uzak. Çatı tribünlerin üzerini bile yeterince örtmüyor.

Projede yapılan beton tribünlerin dışını kaplayarak güzel bi görüntü verilmek istenmiş ve bana pelitlideki spor salonunu andırdı bu yöntem

Dün birisi bu projenin yapılmayacağını ve asıl projenin hazırlandığını söylemişti

Stadı sırf dışı güzel diyerek beğenenleri zaten hiç anlamıyorum

Rakip takımlar sahaya çıktığı zaman ayaklarını titreten bir ambiyans olsun istiyoruz

Bu projede görünen stad bu iş için uygun değil kesinlikle

Olması gereken temel özellikleri sıralamak gerekirse;

Tribünler sahaya daha yakın ve dik olmalı

Kale arkası tribünleri tek katlı olmalı

Stad çatısı daha büyük olmalı akustik ve yağmurlu havalar için (Mevcut projedeki çatı tribünlerin üzerini bile tam örtmüyor)

Stadın içinde cafeler taraftarlarımızın alışveriş yapabilecekleri yerler olmalı

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hammaddesi umrumda değil.. nasıl göründüğü umrumda.. güzel mi ? değil !
                  Önceki sayfalardada yazdim disi ho$ bana göre..

Orasi mac aksamlari veya özel günlerde, milli macta kirmizi beyaz bizim maclarda bordo mavi isiklandirilabilir..

Icini bende begenmedim.. Dedigim gibi önceki sayfalarsa ici berbat. Eger bu stat yapilacaksa, yani degisdirtemessek en azindan ici degismeli..

Localar maraton ve protok denen yerlere dagitilmali bir tarafta degil üstteki gibi..

Kale arkalari tek kat..

Sahaya daha yakin..

Desibel göz önüne alinmali..

Yorum

• Niye herkes tek katlı olsun ıstıyor anlamadım sankı tek katlı kotu oluyor maratondakıler tek katlıya usten bakıyor bırlestıklerı yerde. ben nıye ıse cıft olmasını ıstıyorum

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye herkes tek katlı olsun ıstıyor anlamadım sankı tek katlı kotu oluyor maratondakıler tek katlıya usten bakıyor bırlestıklerı yerde. ben nıye ıse cıft olmasını ıstıyorum

al benden de o kadar tek katlı olunca en tepedeki adam sahaya çok uzak olacak ama iki katlı olunca nispeten daha yakın olacak tamam akustik belki daha iyi olacak bütünlük vs. ama uzaktan izleyeceksem ben ne anladım o işten..

Yorum

• Takipcisiyiz. İnsallah söyledikleri gibi anket yaparlar, yoksa su üstteki gece kondudan baska bir sey dedil.
                        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• bence stadın tasarımı gayet guzel hıc yoktan ıyıdır bundan daha berbat bı tasarımla gelselerdı daha mı ıyıydı bence guzel bu hem ıyısınıde yapsalar bı bahane bulunur burda
                          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• herşey gayet iyi gidiyor yakında temel atılır inş.
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Koskoca Kamiyon oyuncak araba gibi duruyor

Aceba stat oraya sigar mi??

*

Sene sonu diyordum, ama Agustos sonuna kadar bitirecekler gibi..

Yorum

Yükleniyor...
                              X