Daha 2 gün önce konuşuyorduk, 96'daki fb maçında o statta yaklaşık 30bin kişi vardı. Kapasite hiçbir zaman 30bin olmadı fakat 30bin gördü o stat.
Uluslararası maçlara ev sahipliği yapacak kapasitede olmadıktan sonra yapılmasın zaten.
Gökçe abi,
Maraton'un sadece orta kısmında belli bölümün koltuklu olduğu, kale arkalarının ise
tamamen koltuksuz olduğu dönemde o stad 37 bin biletli seyirciyi gördü..
Merak edenler araştırıp bulabilir...
Yıl 90'lı yıllar arkadaşlar... Trabzon ne bu kadar gelişmişti ne de nüfus bu kadardı.
Çevre illerden, ilçelerden maça insan seli akıyordu. 50 bin olsaydı yine dolardı o derece..
Çocuktum ama iyi hatırlıyorum üst üste 3 kişi maç izlerdik...
Merdiven boşluğu diye de bişey yoktu.
Şimdi neden bunu dert ediniyorsunuz ki?
Takım iyi olduğu müddetçe. Heleki bir şampiyonluk küskünleri stada döndürecekken...
Avrupa'da bir mücadele de işin içine girince. Modern bir stadyuma ailelerinde iştirak edeceğini düşününce...
Söylenenlerin hiç birisi hayal değil.
Bir başka yönden bakarsak;
Stadın 42 bin kişilik ve koşu pistsiz olacağı en yetkili ağızlardan kesin bir dille açıklanmasına rağmen tartışılmasındaki mantığı açıklayabilirmisiniz?
Hayır canınız sıkılıyorsa Ganita'da bir çok eğlendirici başlık mevcut..!
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Ülkemiz birçok alanda başarıyla ilerliyor. Eğer "Sende teknoloji mi var ki?" ve "Japonlar yapmış. Vay be!" diye soranlarla, söyleyenlerle ilerlenseydi bugün kendi sanayimiz yerine hala başka sanayilerin pazarı halinde tarım toplumu olmaya devam edecektik
42 bin kişilk stad dolmaz mı? Doldurmasını beceremeyenler mi var?
Eğer seyirci baskısı vs deniyorsa 10 bin kişilik yapalım. Toplayalım içeriye "Savaşçı" tiplerimizi, şampiyon olalım. Diğer kulüpler hata mı ediyor? Büyük kulübün küçük stadı mı olur? Nasıl dolduralım? Sahip çıkalım, pazarlamasını yapalım dolduralım.
Maarif bakanına sormuşlar nasıl eğitim öğretim durumları diye. Şu okullar olmasa çok iyi de.. diye iç çekmiş. Bizde böyle. İmkan olur, azıcık aşım ağrısız başımcılar başlar... Yazıktır günahtır yapmayın kardeşim
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
stadın aynı yerde kalmasını isteyen arkadaşlar....
merak ediyorum stad aynı yerde kalsa tokiye, yapacağı yeni stadın karşılığında hani arsayı vermeyi düşünüyosunuz??? malum klübümüzün stad yapacak gücüde yok...
hala nasıl anlamadınız, biz yeni stadı, avniaker ve bunun gibi bir kaç tane daha arsayı vererek yaptıracaz. hem avniakeri verme hemde yeni stadı avniakere yap böyle bir mantık şekli yok... kaldıki acı olan bir gerçek te şu: biz avniakerin arazisini verdiğimiz halde, ancak o para dolgu masrafının bir kısmını ancak karşılayabiliyo. yeni stad yapımına yetmiyorki avniakerin arsa parası... gs ye yapılan kıyak bizede yapıldığı için stadımız yapılıyo. lütfen bunu kabul edelim. ve yeni stadın avniakere yapılamayacağını kavrayalım....
Lazio maçında zamanın Türkiye hasılat rekorunu kırdığımızı hatırlıyorum. Sportif başarı olduğu sürece insanlara medeni şartları sunarsanız stad dolar.
Maça gidiyoruz zaman zaman (Antalya) stada girmek eziyet. Kendi koltuğuna oturmak eziyet. Koltuklar çamur içinde, iki saat ayakta dikilip maç izlemeye çalışıyorsun. Arkanda ki adam kendi koltuğuna tünemiş, elinde çekirdek kabuğunu sırtına tükürüyor.
Aynı rezillik A.Aker'de de vardır. İnsan gibi girip çıkabileceğin, koltuğunun zaptedilmediği, temiz bir stad olsun A.Aker'in mevcut potansiyeline +10.000 eklenir.
Küskün kuşak teoriside son derece doğru. Kahredip, pasif durumda olan taraftarımız bu pozisyonlarından aktife geçerlerse çok daha farklı şeylerden konuşabiliriz.
- Benim anlamadığım Albayrak'ın şirketi bu konuda ne kadar tecrübeli...
- Yoksa bu ihaleyi alıcağı bellimiydi , gerçi ben şaşırmadım ama...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bildiğim kadarıyla yapılacak dolgunun % 70'i Toki'ye verilecek. Tasarruf onlarda. Yani kıyak bir yana, bence Toki gayet karda, eğer o alanı vizyonlu kullanacak insanlar bulabilirseler. Alanı dolduracak firmalar (Öztaş ve Sistem İnşaat) ihaleyi 36,950 milyon TL'ye kazandı. Üzerine ve etrafına yapılacaklarla birlikte orası ihya olacak
stadın aynı yerde kalmasını isteyen arkadaşlar....
merak ediyorum stad aynı yerde kalsa tokiye, yapacağı yeni stadın karşılığında hani arsayı vermeyi düşünüyosunuz??? malum klübümüzün stad yapacak gücüde yok...
hala nasıl anlamadınız, biz yeni stadı, avniaker ve bunun gibi bir kaç tane daha arsayı vererek yaptıracaz. hem avniakeri verme hemde yeni stadı avniakere yap böyle bir mantık şekli yok... kaldıki acı olan bir gerçek te şu: biz avniakerin arazisini verdiğimiz halde, ancak o para dolgu masrafının bir kısmını ancak karşılayabiliyo. yeni stad yapımına yetmiyorki avniakerin arsa parası... gs ye yapılan kıyak bizede yapıldığı için stadımız yapılıyo. lütfen bunu kabul edelim. ve yeni stadın avniakere yapılamayacağını kavrayalım....
Konuyu net bir şekilde özetlemişsin renkdaşım sağol. Ama bazı arkadaşlar tatmin olmadıkları için yine de aynı şeyleri yazar dururlar. Yok küçük stad olsun, küçük olsun bizim olsun, yok akyazı olmasın avni akerin yerine yapılsın diye. Ayrıca birkaç sayfada bir koşu pisti olacak mı? diye de sormadan geçemiyor bazı arkadaşlarımız. Koşu pisti olmayacağı defalarca söylenmesine rağmen.
En son İskender66 tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 13:18.
- Avni Akerin Yerine yeni stadın yapılmayacağını herkes biliyor...
- Ama kiminin içindede Avni akerin yerine yapılması vardır ve bunu dile getiriyorlar ki bende bunların içindeyim .
- Bunun dile gelmesi kimi niye rahatsız ediyor bunuda anlamış değilim , Hey Allahım ya...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Verdiğim linkte neye göre kullanacağını söylüyor zaten. Devlete veriyoruz, nasıl kullanmak isterse kendi tasarrufunda. Ama iyi kullanırsa hem bölge kalkınır hem de hayli hayli kar eder
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da yapılacak olan Akyazı projesine ilişkin olarak "Trabzon'umuzun bir futbol ve spor şehri olması dolayısıyla Akyazı'da 660 bin metre kare alanda, denizden kazanılacak alan üzerinde yapılacak spor kompleksinin ihalesini bitirdik. Dolgu inşaatları bayramdan sonra başlayacak'' dedi.
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret eden Bayraktar, yaptığı konuşmada, Trabzon'un Türkiye'deki şehirlerarasındaki gerçek yerini alması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, ''Gerek hükümet gerekse bölgemizin bakanları, milletvekillerim ve belediyemizle birlikte burada hakikaten çok canhıraş bir gayretle çalışıyoruz'' dedi.
Trabzon'un tarihi konumu ve ağırlığını ortaya çıkaracak kentsel dönüşüm ve kentsel yenilemeleri yapmak için belediye ile ortaklaşa bir gayret içerisinde olduklarını anlatan Bayraktar, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan da bu projelerin takipçisidir. Bunun yanında Trabzonumuz'un bir futbol ve spor şehri olması hasebiyle Akyazı'da 660 bin metre kare alanda, denizden kazanılacak alan üzerinde yapılacak spor kompleksinin de ihalesini bitirdik. Dolgu inşaatları bayramdan sonra başlayacak'' şeklinde konuştu.
Yorum