Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad olursa bile adi ne olacak acaba

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      köy dediğiniz yer beşirli mahallesiyle burun buruna
      Evet, eger yapilirsa yürüme Stada gidebilecegim
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Sürekli Göç Veren Bir Şehir Var ve Kapasite Konusunda Endişem Var , Bundan Daha Doğal Ne Varki..

- Gerçi Ben Ben Bu Dolgu İhalesinde Bi Son Dakika Süprizide Bekliyorum Yani..
        Trabzon'un çok göç veren illerden biri olduğu doğru, yalnız nüfus istatistikleri incelendiğinde merkez nüfusunun sürekli arttığını görebiliriz.

Kaldı ki bu stad 10 yılda bir yapılmıyor; 20-30 yıl sonrasını da hesap etmek durumundayız.

E sonra bu projedeki stad yapılırsa Türkiye'nin prestijini göstereceği stadların başında gelir ve uluslarası organizasyonlarda da hayli misafiri olur diye düşünüyorum.

Yorum

• Büyük kulüp ve büyük camiayız stadımız da en az 50 bin kişilik olsun namımız yürüsün,
          çok değil 20 sene sıkıntı yaşarız sonra kesin doldururuz.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• - Maksat Nam Yapmaksa 80.000 Kişilik Yapalım abi , Elbet Birgün Dolduruz
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Maksat Nam Yapmaksa 80.000 Kişilik Yapalım abi , Elbet Birgün Dolduruz
              Aynen Sedat aynen kardeşim,dostlar alış verişte görsün yeterli.Olimpiyata 30 bin kişi gidiyor bizim taraftar sağolsun,sanki 3 bin kişi gibi görünüyor ne sesi duyulur ne uğultusu.50 bin kişilik stada 25 bin kişi gitse ne gariptirki stadın yarısı boş olacak her zaman da 50 bin kişiyi nerden bulacaksın,12 milyonluk İst.da bulamıyor 3 bacılar,e ne gerek var bunlara,TS ayrı bir kültür,biz farklıyız,bize uyan cıvıl cıvıl-fıkır fıkır bi stad yap kullanışlı elverişli,gelen rakip tırssın.Kayseri Kadir Has stadı çok ideal bana göre ama biraz soğuk bize onun biraz daha samimisini yap 35 bin kişilik,ortalama 9 bin kişiye oynuyorsun şimdilik 9 bini 35 bine bi çıkaralım 15-20 sene sonra yetmezse bi hal yoluna bakarız.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 40 bin üstü bir stadı 20 yıl içinde doldurabileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum. Ki stadın akyazıda olması (!) bile stad nüfusunu sekteye uğratabilir.

Büyük klüplerin büyük stadı olur söyleminede çok takılmıyorum.

Juventus , Liverpool gibi takımlardan ne takım olarak büyüğüz , ne şehir olarak..

Ayrıca büyüklükle atmosfer çokta doğru orantılı olamayabiliyor

40-45 bin bence gelecekte düşünüldüğünde çok ideal..

Her ne kadar stadın şekli ve şartları etken olsada 20 bin kapasiteli stadı bile dolduramıyoruz.

Liverpool maçında da fenerbahçe maçında da full değildi stat..

Avni Akeri tıka basa birtek 23 nisan ve 19 mayıslarda hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük kulüp ve büyük camiayız stadımız da en az 50 bin kişilik olsun namımız yürüsün,
                  çok değil 20 sene sıkıntı yaşarız sonra kesin doldururuz.
                  Abi sence olacak mı bu stat işi? Ben hala ümitli değilim

Yorum

• Arica Trabzonspor Taraftari Duygusal Taraftardir, Cosunca Fizana gider, Takima "Küsünce" "Bana ne ya takimdan der"...

Ben su ana kadar "Rahat edemiyorum" "Park sorunu var" diye Avni Akere gitmeyeni hatirlamiyorum.

32-35 bin arasi bence ideal olur.
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi sence olacak mı bu stat işi? Ben hala ümitli değilim
                      Orhan'ım şimdi bende onu diyip bu başlıktan musade isteyecektim valla
                      Açıkçası benim pek ümidim yok,ama dolguydu,ihaleydi sazan gibi havaya girdim hemen,yapılmadan istediğim ölçüleri veriyim de sonra sıkıntı olmasın dediydim

Yorum

• Ertan abi, söz verileli 5 sene felan oldu galiba, inşallah olur tabi.

Yorum

• 40.000 kişilik
                          Tek katlı stad bence çok şekil olur

Yorum

• 40.000 kişilik olmasını istememdeki sebep ileriye dönük ülke organizasyonları ve gelecek olan şampiyonluk ile ilgili beklentilerimdir.
                            Yoksa 30.000 bize ideal ama şoylede yapılabilir ilk yapılacağı zamandan itibaren ek kale arkası düşünülerek yapılırsa az geldiginde (5-6 yıl sonra) "aman yerimiz yok nasil büyütürüz ki şimdi bu stadı" tasası olmaz

Yorum

• Tribünler Atatürk Olimpiyat stadındaki gibi sahaya 7500 km uzakta olmaz inşallah!
                              .

Yorum

• 45 bınden asagıya olmamalı...

ayrıca Kayserısporun stadyumu cok kotu.. ambısans sıfır..cok ıtıcı bence..
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X