Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonda fabrika kurmak için yeterli düz arazi olmaığından dolayı,yapılan yatırımlar direkt sıcak praya dönüşecek yatırım oluyor... sakın kimse bana "bi fabrika yapacak düzlük buluruz demesin" çünkü bi organize sanayi bölgesi kurulması ve yol bağlantılsı ve araç giriş çıkışı için gereken düzlük tranzonun şehir merkezi kadaardır..
    Seçim yatırımı olsun diye denize dolgu yapılır diyerek oraya stadyum inşaası vaad ediliyor. Fabrika kurmak isteyen pekala bunu yapar.Gerçekten çok basiretsiz bir yorum olmuş. Ben çok organize sanayi gördüm ve Trabzon için gereken organize sanayi dediğin gibi çok büyük arazi istemez. HAva-Kara-Deniz yolunun varlığı ve tren yolu projesi düşünülürse Trabzon bir sanayi kenti olmak için herşeye fazlasıyla sahiptir. işgücü-teknik altyapı da gayet üst düzeydedir.

Yorum

• Herkes bu Stadin yapilmasini istiyor.

Bir Kismi, yillarca verilip tutulmayan sözler yerine getirilsin, ve sonunda Stadimiza kavussun diye.

Öbür kisim ise, "bakin iste hersey yapilyior, daha ne zirliyorsunuz" diyip, saksakcilik yapmak icin...

Ama herkes istiyor...
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes bu Stadin yapilmasini istiyor.

Bir Kismi, yillarca verilip tutulmayan sözler yerine getirilsin, ve sonunda Stadimiza kavussun diye.

Öbür kisim ise, "bakin iste hersey yapilyior, daha ne zirliyorsunuz" diyip, saksakcilik yapmak icin...

Ama herkes istiyor...
        Sen hangi taraftasın ?

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen hangi taraftasın ?
          Besirlide, akyaziya yakin...
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Trabzon'a stad yapılacağı konusunda kimsenin şüphesi yoktur.

Merak edilen ne zaman yapılacağı?

Arada canlı kameralaradan Gs'nin stadına bakıyorum da imreniyorum.İnşallah bizim stada bakacağımız günlerde gelir.

Yorum

• Akyazı'da var mı bir hareketlilik giden gören ??
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarin teslim ediliyor yuklenici firmaya.Yakinda dolgu baslar.

Stat yükleniyor

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Martılar dolguya başlamış.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Martılar dolguya başlamış.
                    ne zamana kadar bitirirler..
                    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Martılar dolguya başlamış.
                      süpermiş,koptum valla
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Arkadaşlar,

Az önce Albayrak grubunun ihale bölümünden Osman Bey'le görüştüm.
                        Öncelikle ÖZTAŞ İnşaat Albayrak grubu şirketi midir, sitenizde ismi görünmüyor dedim. EVET Albayrak şirketidir dedi.,
                        Peki Akyazı dolgu ihalesini siz mi kazandınız diye sordum. Evet, kazandık dedi.
                        Sözleşme imzalandı mı dedim? EVET, sözleşme imzalandı dedi.
                        Peki çalışmalar başladı mı diye sordum? HAYIR, başlamadı, yakında başlar dedi.
                        Ne kadar yakında diye sordum. 1-2 ay içinde çalışmalar başlayabilir dedi.
                        İşin süresi ne kadar, ne zamana biter diye sordum.? 2 yıl kadar sürer dedi.

Albayrak grubu ihale departmanında çalışan Osman Bey'den aldığım bilgiler bu yöndedir.
                        Ne kadarı doğru, ne kadarı kafadan sallama bilgidir bilemiyorum.

Albayrak grubunun Sistem İnşaat değil de Sistem Dağıtım ve Pazarlama An. Şti. adlı bir firması varmış.

ÖZTAŞ İnşaat isminde birçok firma var. Birkaçını aradım bizim albayrak grubu ile alakamız yok diyorlar.
                        En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 04.01.2011, 17:23.
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bence Tamamen doğru bilgilerdir.

İlk defa araştırmacı bir üye çıkıp doğruları öğrenmeye çalışmış

Teşekkürler Abi
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu stat icin söz verenler incinmesin diye, yapilan elestirilere kizanlar var, sanki bu adamlar babalarinin paralariyla bize
                            stat yapacaklar, yok böyle bir sey, milletin parasiyla yapilacak bu stat, yapilacaksa eger. Baskalarina nasil yapildiysa
                            bizede öyle yapilsin.

Ister iktidar yanlisi olsun ister olmasin, bu ise tam olarak inanan yok, sanki her an vazgecilecekmis gibi bir durum var
                            ortada. Bu güvensizligin nereden kaynaklandigini belki herkes biliyor, fakat tam olarak bunu anlatanda yok.
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu stat icin söz verenler incinmesin diye, yapilan elestirilere kizanlar var, sanki bu adamlar babalarinin paralariyla bize
                              stat yapacaklar, yok böyle bir sey, milletin parasiyla yapilacak bu stat, yapilacaksa eger. Baskalarina nasil yapildiysa
                              bizede öyle yapilsin.

Ister iktidar yanlisi olsun ister olmasin, bu ise tam olarak inanan yok, sanki her an vazgecilecekmis gibi bir durum var
                              ortada. Bu güvensizligin nereden kaynaklandigini belki herkes biliyor, fakat tam olarak bunu anlatanda yok.
                              Stadın yapılacağı konusunda bir şüphem yok. Sizin varsa kendi adınıza konuşun lütfen...

Yorum

• daha öncede yazmıştım 2014-2015 sezonunu yeni stadımızda açarız
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X