İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Herkes bu Stadin yapilmasini istiyor.
Bir Kismi, yillarca verilip tutulmayan sözler yerine getirilsin, ve sonunda Stadimiza kavussun diye.
Öbür kisim ise, "bakin iste hersey yapilyior, daha ne zirliyorsunuz" diyip, saksakcilik yapmak icin...
Ama herkes istiyor...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes bu Stadin yapilmasini istiyor.
Bir Kismi, yillarca verilip tutulmayan sözler yerine getirilsin, ve sonunda Stadimiza kavussun diye.
Öbür kisim ise, "bakin iste hersey yapilyior, daha ne zirliyorsunuz" diyip, saksakcilik yapmak icin...
Ama herkes istiyor...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hangi taraftasın ?Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin teslim ediliyor yuklenici firmaya.Yakinda dolgu baslar.
Stat yükleniyor
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartılar dolguya başlamış.ne zamana kadar bitirirler..
SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartılar dolguya başlamış.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Arkadaşlar,
Az önce Albayrak grubunun ihale bölümünden Osman Bey'le görüştüm.
Öncelikle ÖZTAŞ İnşaat Albayrak grubu şirketi midir, sitenizde ismi görünmüyor dedim. EVET Albayrak şirketidir dedi.,
Peki Akyazı dolgu ihalesini siz mi kazandınız diye sordum. Evet, kazandık dedi.
Sözleşme imzalandı mı dedim? EVET, sözleşme imzalandı dedi.
Peki çalışmalar başladı mı diye sordum? HAYIR, başlamadı, yakında başlar dedi.
Ne kadar yakında diye sordum. 1-2 ay içinde çalışmalar başlayabilir dedi.
İşin süresi ne kadar, ne zamana biter diye sordum.? 2 yıl kadar sürer dedi.
Albayrak grubu ihale departmanında çalışan Osman Bey'den aldığım bilgiler bu yöndedir.
Ne kadarı doğru, ne kadarı kafadan sallama bilgidir bilemiyorum.
Albayrak grubunun Sistem İnşaat değil de Sistem Dağıtım ve Pazarlama An. Şti. adlı bir firması varmış.
ÖZTAŞ İnşaat isminde birçok firma var. Birkaçını aradım bizim albayrak grubu ile alakamız yok diyorlar.En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 04.01.2011, 17:23.
Yorum
-
Bu stat icin söz verenler incinmesin diye, yapilan elestirilere kizanlar var, sanki bu adamlar babalarinin paralariyla bize
stat yapacaklar, yok böyle bir sey, milletin parasiyla yapilacak bu stat, yapilacaksa eger. Baskalarina nasil yapildiysa
bizede öyle yapilsin.
Ister iktidar yanlisi olsun ister olmasin, bu ise tam olarak inanan yok, sanki her an vazgecilecekmis gibi bir durum var
ortada. Bu güvensizligin nereden kaynaklandigini belki herkes biliyor, fakat tam olarak bunu anlatanda yok.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stat icin söz verenler incinmesin diye, yapilan elestirilere kizanlar var, sanki bu adamlar babalarinin paralariyla bize
stat yapacaklar, yok böyle bir sey, milletin parasiyla yapilacak bu stat, yapilacaksa eger. Baskalarina nasil yapildiysa
bizede öyle yapilsin.
Ister iktidar yanlisi olsun ister olmasin, bu ise tam olarak inanan yok, sanki her an vazgecilecekmis gibi bir durum var
ortada. Bu güvensizligin nereden kaynaklandigini belki herkes biliyor, fakat tam olarak bunu anlatanda yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum