Abi koşu pisti olmayacak dimi ? Bu konuda kesin bir bilgi varmı?
- Olmayacak , kesinlikle olmayacak
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
40 bin kişilik yaparsın. Akustiğini de güzel yaparsın. Stadın yarısını çekirdekçiler doldururlar. Çekirdeklerini yerler. Kalanlardan 10 bin kişisi bağırır, o stadı yıkar. Ufak tefek olmasın, büyük olsun. Bağıran sayısı önemli olan, ses yüksekliği stad güzel yapılırsa aynı etkiyi gösterir.
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
40 bin kişilik yaparsın. Akustiğini de güzel yaparsın. Stadın yarısını çekirdekçiler doldururlar. Çekirdeklerini yerler. Kalanlardan 10 bin kişisi bağırır, o stadı yıkar. Ufak tefek olmasın, büyük olsun. Bağıran sayısı önemli olan, ses yüksekliği stad güzel yapılırsa aynı etkiyi gösterir.
bağırmayanların içinde bende varım maç esnasında çekirdek de yemiyorum gerçi yanımdakiler bağırmayınca sende bağıramıyorsun. neyse akustik iyi olduğu sürece bin kişi bağırsa bile iyi iş çıkar yeter ki stat iyi yapılsın
Stad'ın yerinde kalması gerektiğini söyleyenlerden biri de benim..yalnız kapasite konusunda size katılamıyorum..modern bir stad bence 40 bin de olsa dolar..Avni Aker'in şu halini bilen kaç kişi ailesini alıp maça geliyor ki..
Kesinlikle gerçek Singapurda sakız çiğnemek yasak hatta kuş beslemekde yasak
- Sponsorumuz belli oldu Arkadaşlar , çerez dünyasının ünlü firması Tadım Kuruyemişçilik ...
- Tadım Arena
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum