Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...hamdolsun ha...dalga geçmek için güzel kelime seçmişsin...siyaset yapmadan duramazsınız di mi...bu proje uzasa da kısalsa da,bunu Türkiye de bu insanlardan başka yapacak bi kadro biliyormusnuz ??? bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek veriniz ??? 22 eylül dolgu ihalesi tarihi...ayrıca oradan 120 ile gitmek kanunen yasaktır....bisürü insan denize giriyor ordan az YAVAŞ...

çok rahat insanımız var. daha dolgu ihalesi yapılacak sonra hamdolsun başbakanın keyfi nezaman isterse biter 20 seneye...

Yorum

• dolgu ihaleye çıkacağına göre işi yarıladık demektir...

Yorum

• Hele bi dur bakalım.. Bir şeyleri belirleyici tarihler hep referandum tarihinden öteye atılıyor. Bu proje (!) nin altından daha çok sular akar. Zaten barajlarda bu suların önüne kurulmadı mı (!) ? En karlı barajlardan biri.. Değil mi servet-i ruh ))) ?

Yorum

• 50 sene sonra biter bu proje.
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• bu tarihte sürekli değişiyor ççç

bu stad konusunda ısrarla saçmalayanlar var gördükçe gülüyorum ççç
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Kasmayın kimse Trabzon'a stat yapmak zorunda değil. Bizim şehrin ileri gelenleri ve Trabzonspor bu konuda maalesef yetersiz kalıyor. Gs ve Fb siyaseti güzel kullanıyorlar bizim yöneticiler ve şehrin ileri gelenleri siyasetin maşası oluyorlar. Evet kimse Trabzon'a stat yapmak zorunda değil, ancak hükümetin bu konuda geç kalınmış sözü var. Keyiflerine kalmış, ister yaparlar ister yapmazlar. Ancak yapmazlarsa Özak'ında tutun da bütün Trabzon milletvekilleri gözümüze görünmesin. Buna muhalefet vekilleri de dahil. Sağda solda karı kızlarla takılacağınıza işinizi yapın muhalefetseniz kontrol edin, takip edin.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - İyi Bişey Oldumu Herşey İktidarın , Kötü Bişey Oldumu Muhalefet'de Dahil Nasıl Bi Anlayıştır Bu..

- Keyif söz verenlerinmiş İster Yaparlar , İster Yapmazlarmış Vay be Ne Güzel Memleket , Yani söz vermek Bu Kadar Ucuz Oldu..

- Klübü siyasete Alet edenler Verdikleri sözü Yerine Getirsin Yeter , Gerçi Ben İnanmıyorum ama , Yanılmayı Çok İstiyorum..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

D
                  İlker Yasin süper maç anlatır bu statda
                  Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - İyi Bişey Oldumu Herşey İktidarın , Kötü Bişey Oldumu Muhalefet'de Dahil Nasıl Bi Anlayıştır Bu..

- Keyif söz verenlerinmiş İster Yaparlar , İster Yapmazlarmış Vay be Ne Güzel Memleket , Yani söz vermek Bu Kadar Ucuz Oldu..

- Klübü siyasete Alet edenler Verdikleri sözü Yerine Getirsin Yeter , Gerçi Ben İnanmıyorum ama , Yanılmayı Çok İstiyorum..
                    Bana cevap vermek için yorulmana gerek yok. Konuyu yine iktidar muhalefet kısır döngüsüne çekmene de gerek yok. Biraz dönüp rakiplerinize bakın siyasileri nasıl kullanıp arazileri kapatıyorlar ve daha neler neler. Bizim yönetim ise siyasilerin maşası oldu, yaptırım gücü yok. Başkan ise sağda solda İstanbul'daki dostlarını anlatmakla meşgul. İktidarın sözü varsa, Trabzon'daki diğer partilerin milletvekilleri de bu işin takipçisi olmalı... ancak onlar başka şeyleri takip etmekle meşgul, iktidar partisinin vekillerinin derdi başka başka...

Stat sözü verenler, sözünü tutar diye umuyoruz işte, sen de tutmaması için umut ediyorsun herhalde
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Tabi Canım Benim Tek derdim sözlerin Tutulmaması.. ..

- Yönetim siyasilerin Maşası Oldu Diyorsun , Yönetime saydırıp duranlar Hiç Siyasilere ağzını açmıyorlar , Nasıl Oluyor anlamıyorum

- BenSözü Verenlerin sözünü Tutmasını İstiyorum , Kimse Gelipte Yok Yönetimi Yok Muhalefeti felan suçlamasın..

- Bu İşin Başı Bellidir Kardeşim , Yapacakta bellidir eğer Yapmayıp Kandıran Varsa Oda Bellidir

- Ha Bana Göre Yapacak Olan Avni akeri Yıkar Yapar , Göz Var Nizam Var Türkiye Şartlarında Akyazı denen O Kadar Büyük Alan Dolacak Sonra Nerdeyse Ufacık Bi Kent Kurulacak , İnanasım Gelmiyor

- Ayrıca Akyazı Başlayınca Kaç Kere Mahkeme Karaıyla Durdurulacak Tahmin Bile edemiyorum
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sedat abi lütfen durup durup stad aynı yere yapılsın deme..
                        Akyazı hayal de bizi kandırıyorlar yapamazlar (yapmazlar ) de ne dersen de ama aynı yere yapılsın deme..
                        Stadın şuanki yerini bir kere görmüş, oraya sıkışıp kaldığını görmüş, maç sonları kitlenen trafiğe şahit olmuş bir insan aynı yere stad yapılsın nasıl der anlayamıyorum..
                        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• - Şehrin İçine alacaksın ki Rakipleri Deplasmana Geldiğini Anlasın , Her zaman Fikrim , Aynı Yerine Yapılmasıdır

Yorum

- Şehrin İçine alacaksın ki Rakipleri Deplasmana Geldiğini Anlasın , Her zaman Fikrim , Aynı Yerine Yapılmasıdır
                            ozaman stadyum filan yapilmasin. bos bir alanda oynansin maclar. nasil olsa etrafinda evler var, deplasmana gittikleri belli olur. düsünceye bak yau. artik hersey parayla oluyor. büyük bir alana, hotelini, alisveris merkezini, otoparkini, sinemani, restoranlarini vs. hersey olmasi lazim. stadyum ismini bir sponsora satmalisin. bütün dünya böyle yapiyor. mesela bjk de carsi gurubu inönü stadumunun ismini sponsorlara satilmasini istemiyormus. ulen sanane ulen. ben para kazanacagim, gerekirse o parayla oyuncu alacagim yada oyuncularimin parasini ödicem. bunu sanami sorcem carsi tavuklari. yani demek istedigim, akyazi kesinlikle yapilmali!!!
                            „Choose a lazy person to do a hard job.
                            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                            BILL GATES

Yorum

• Artık futbol endüstrisi var, öyle bir stad yapalımki fabrika gibi olsun.
                              Doldurduğumuz yere mağzalar müzeler sinemalar oteller vs. bissürü şey yapılmalıki işte Trabzonun kalbi burda atıyor denilsin.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

- Şehrin İçine alacaksın ki Rakipleri Deplasmana Geldiğini Anlasın , Her zaman Fikrim , Aynı Yerine Yapılmasıdır
                                kusura bakmayın ama bu dar kafalılıktır. kocaman bir kulübü ufacık bi yere tıkmaktır. siz egonuzu tatmin etmek için böyle bir şey isteyebilirsiniz ama gerçek şu ki insanlar daha rahat daha güvenli daha huzurlu daha lüks daha ferah daha iyi daha teknolojik statlarda maç izlemek istiyor. buda geniş bir arsa geniş bir mekan ferah bir atmosfer gelişmiş ulaşım dan geçiyor. bunların hiç biri avni akerde yok. avni akerde ancak amatör takımlar maç yapabilir. büyük bir kulübün stadı avni aker gibi olmamalı. bunu anlayın artık !!
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X