Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben yeni stad falan istemiyorum!!.. avni akerde calismalar yapilsin yeter.. kale arkalari ve maraton birlessin, ve üstü kapatilsin.. al sana stad .. hem yeni stad yapilirsa kesin kosu pisti vs olacak yoksa olimpiyatlar oynanamaz o sahada.. hem avni akerin yeri farkli !Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
Avni Aker bu şehir için bi Sümela gibi değerlidir. Bende yıkılması halinde onun yerine yükselecek bir alışveriş merkezi görmeyi içime sindiremem açıkçası , fazla duygusallık mı yaptığım bilmiyorum ama, mevcut stadın modernizasyonunu , akyazıdan daha fazla ister oldum. İstemeseydim de "şartlar" beni buna zorlardı diye de düşünmeden edemedim. Akyazı , Cem Uzan vaadleri gibi duruyor artık gözümde.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
yeni stadı bıraktık avni akerdeki tadilat işi ne oldu?
stadın üstü kapatılacak mı?
kapalı otopark sorunu ne oldu?
kapasite artırımı işi vardı ne oldu?Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
hala stad yada tadilatmi bekliyoruz..takimda ne hoca ne yonetim var..bizde hayal kuruyoruztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
çok mu zor yani bunlarEn son Volkan Taş tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 12:24.Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim anlamadıgım bir nokta var.. Trabzonlu yüzlerce büyük iş adamı var.. bunlar neden ellerini cebine sokmuyor.. bir kısmı borcu öder bir kısmıda stadyum için inşaat masraflarını karşılasın (tabi projeye onay çıkınca )
çok mu zor yani bunlar
Trabzonlu Bakanımız var stat tadilatı için ödeneği imzalamıyor sence kolay mıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda gerekirse belediyeyede yürünür başbakanlığada. trabzonda da hiç bir kurum trabzonspordan üstün olamaz. bunu yeni gelen belediye başkanı da iyice anlamalı ve trabzonspora tüm imkanlarını açmalıdır. Trabzonsporun trabzon şehrinden çok daha önde giden bir marka olduğunu trabzondaki tüm yönetimsel konumda bulunan insanların bilmesi ve anlaması gerekir. trabzonspor olmasa trabzon adının yurt genelinde pekte anılmayacağını anlamaları gerekir. trabzon şehrinin gelişmesinin tek anahtarı trabzonsporun muhtemel şampiyonluk ve muhtemel avrupa kupaları başarılarıdır. Trabzon bir spor şehridir ve yatırımlar bunlar göz önüne alınarak yapılmalıdır. Yani yatırımların trabzonspora yapılması trabzonun tek geleceğidir....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum