Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya stad sanki Akyazıya yapılınca gitmeyecekmiyiz. Gidicez herşeye rağmen. Stad yapılsında nereye yapıldığı fazla sorun değil. Bu arada yeni stadda çok iyi bir taraftar grubu kurmamız lazım.
    Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• yeni bi maraton kale arkalarina 2. kat söyle bi cati oldu bitti

BU ARADA KALE ARKALARINN ILK KATINI 25 SIRA YAPTIM ASLINDA 20 SIRA OLMASI GEREKIYORDU

En son bekir61 tarafından düzenlendi; 19.04.2009, 01:22.

Yorum

• way way way bekire bak,bende diyodum bu cocuk nerelerde,demekki bunun üzerinde calisiyomussun
        Hic durmadan bu resimi klübe yollayalim....Cati sistemi bence güzel ve saglam duruyo
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          way way way bekire bak,bende diyodum bu cocuk nerelerde,demekki bunun üzerinde calisiyomussun
          Hic durmadan bu resimi klübe yollayalim....Cati sistemi bence güzel ve saglam duruyo
          yakinda tam avni akerin arsasina uygun bi stad yapacam
          arsayi google earth yardimi ile ölcülerini aldim
          bir kac stad denedim üstünde ve su sonuca vardim:
          avni akerin yerine en fazla 35000 kisilik stad olur
          yer ancak buna müsade ediyor

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yakinda tam avni akerin arsasina uygun bi stad yapacam
            arsayi google earth yardimi ile ölcülerini aldim
            bir kac stad denedim üstünde ve su sonuca vardim:
            avni akerin yerine en fazla 35000 kisilik stad olur
            yer ancak buna müsade ediyor
            Sen isi baya ilerletmissin,aynen calismaya devam,dedigim gibi senin projeyi gönderelim klübe belki degerlendirilir 35 bin kisilik stad bence bize yeter fazlasina gerek yok kanisindayim.35 binden fazla yapilacaksada avni akerin arazisine yapmak sacma olur..
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bana yeni fikirler lazim nasil bi stad yapim kac katli olsun?
              nekadar dik olsun? kapasite nekadar olsun?

Yorum

• resimdeki stadı tasarladıysan güel olmuş mimarlıktan anlamam ama fikrimi soracak olursan trıbunler daha dık olsa ve örneğin satdın bi çatısı olsa kapandığı zaman catı turbol torpu şeklınde olsa
                Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

bana yeni fikirler lazim nasil bi stad yapim kac katli olsun?
                  Yuvarlak olmasında zira hiç sevmiyorum stat dikdörtgen olmalı..

Yorum

bana yeni fikirler lazim nasil bi stad yapim kac katli olsun?
                    kapasitesi 30.000
                    şekli diktörtgen,çatısı böyle atafatlı şatafatlı değil normal olsun.locaları köşede olsun
                    2. katında da tribün girişi olsun

yedek klübeleri old trafforddaki gibi zeminden yukarıda olsun

futbolcu çıkış tüneli orta saha çizgisinin tam ortasından olsun...

bunları istesem abartmış olmam de mi...
                    yani mütevazı bi stad....
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      resimdeki stadı tasarladıysan güel olmuş mimarlıktan anlamam ama fikrimi soracak olursan trıbunler daha dık olsa ve örneğin satdın bi çatısı olsa kapandığı zaman catı turbol torpu şeklınde olsa
                      turbol torpu nedir?

İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kapasitesi 30.000
                      şekli diktörtgen,çatısı böyle atafatlı şatafatlı değil normal olsun.locaları köşede olsun
                      2. katında da tribün girişi olsun

yedek klübeleri old trafforddaki gibi zeminden yukarıda olsun

futbolcu çıkış tüneli orta saha çizgisinin tam ortasından olsun...

bunları istesem abartmış olmam de mi...
                      yani mütevazı bi stad....
                      yok abartmis olmassin

ilk ve ikinci kat arasi loca olmasin oralarda ilk katin girisleri olsun
                      istiyorsun dogru mu anladim?

Yorum

turbol torpu nedir?

yok abartmis olmassin

ilk ve ikinci kat arasi loca olmasin oralarda ilk katin girisleri olsun
                        istiyorsun dogru mu anladim?
                        yok hocam 2 kattaki localara elleme onlar güzel olmuş 2.tribün girişi olsun
                        köşedeki localar çok hoşuma gitmişti onu belirtmek isterken yanlış anlattım galiba...
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Neden mütevazı oluyoruz ? Abartalım demiyorum ama mütevazı da olmayalım. Bize yakışan stat mütevazı stat değil kıskandırıcak bir stat olur.
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok hocam 2 kattaki localara elleme onlar güzel olmuş 2.tribün girişi olsun
                            köşedeki localar çok hoşuma gitmişti onu belirtmek isterken yanlış anlattım galiba...
                            ikinci tribün girisi ? pek anlamadim tam olarak nerde giris eksik?
                            (kale arkalarina suanki avni aker de oldugu gibi köselerden girliyor)

Yorum

• Akyazı başka arazilerle takas edilsin biz de kurtulalım onlar da. Denize gömülecek milyonlar üstüne eften püften bir stad yapılacağına, mevcut stad çevresi genişletilerek stad yenibaştan yapılsa hem daha büyük ve görkemli olur hem de daha az masraf yaparız diye düşünüyorum. Yoksa denizi doldursak paramız bitiyor. Nasıl olacak? Devlet demiş ki kıyı kanununu değiştirdim, deniz doldurulursa sadece uluslarası spor tesisi ve buna binayen konaklama tesisi yapılabilir. Sana da bu denizden 665 dönüm arazi verdim. Kim dolduracak da yapacak? Kulüp mü? Var mı böyle bir kulüp Türkiye'de?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu stadı artık görsek...Ölmeden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X