5 yıl daha başlamaz bu proje. 2016-2017 sezonunda yeni stadımızda oynarız maçlarımızı. bence yeride çimento fabrikasının orası olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu adamın Trabzon şehrine karşı içten içe bir garezi olduğunu düşünüyorum.Bizim tek bir adım dahi ileri gitmemizi istemediğine adım gibi eminim.Konya,Denizli,Sivas,Kayseri ,Bursa stat yapılan ve yapılacak şehirlere bakarmısınız.Dikkatinizi çeken birşey yokmu.Hepsi birer kale.
Yorum
-
ülkedeki tüm yatırımları o zaman özel sektöre devredelim. özel sektör karlı görmediği yaptığı yatırım karşısında kazanç elde edemeyeceği hiç bir işe para yatırmaz. bu kayseri içinde geçerli trabzon için de geçerli. sosyal devlet denen olgu ise ülke için gerekli yatırımların devlet eliyle yapılması, halkın temel ihtiyaçlarının karşılanmasının devlet tarafından sağlanmasıdır. bu hizmetler içinde eğitim, kültür, sağlık, güvenlik sosyal güvence gibi konulardır. spor tesislerinin yapılması da sosyal devletin görev ve sorumluluğu altındadır. şimdiki stadın yapılması, ülkedeki tüm stadların zamanında yapılması ve hepsinin devlete ait olması bunun örneği. sorumluluğu özel sektöre ihale etmek devletin sorumluluktan kaçmasıdır.
Yorum
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan olsanız 4000 kombıne alan taraftara stad yapar mısınız? iğneyi kendimize batırsak artık
sen son sistem güzel bir stat yap her yıl 2 tanede yıldız al takıma bak bakalım bunun parası kombinelerden ve formalardan çıkıyor mu çıkmıyor mu?
adını ilk kez duyduğumuz çoğu 3. sınıf olan bir sürü topçu alındı bu takıma adam akıllı bir sadri başkan uğraşıyor kalıcı bir şey yapmak istiyor ama sermaye olmayınca kulüpte mecbur bir yerden başlamak zorunda borçumuz olduğu doğru ama hes projeleri hayata geçsin borç morç kalmaz artık nokta transfer yapılır bu takıma 3-4 oyuncu ile ama sağlam oyuncu ile her yıl dahada güçlenmeli.
1-basketbol takımı kuruldu
2-karadenzispor devralındı
3-stat onarıldı
4-tesisler onarıldı
5-20 küsür oyuncuya bonservis ödendi.
6-hes projesi alındı
insanlar o borçları görüyor ama bunu görmüyor ülkenin en çok yağmur alan bölgesinde trabzon ve stat her türlü hava olayına açık bazı maçlarda insanlar yağmurluktan sahayı göremiyor genede geçen yıl 15 bin kombine ve her maç full çekti avni aker dükkanına bakmazsan para gelmesini bekleme sadri baba elinden geleni yaptı ona hak veriyorum şimdi sıra televizyonlarda Trabzonsporlu geçinipte elini cebine atmayanlarda ama sadri başkanın 3 yıllık görev süresince daha çok şeyler yapacağını sanıyorum.
hoş kimse yapmazsa sadri başkan kendide yapar stadı ama bunun için en az 3 yıl beklemek gerekir bu bir gerçek sadri başkan sabit gelir kaynağı oluşturdu yani borç ödenip faaliyete geçince her yıl garanti para gelicek kulübe beni en çok sevindiren noktada bu.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan olsanız 4000 kombıne alan taraftara stad yapar mısınız? iğneyi kendimize batırsak artık
türkiyede kombine gercegi var dogrusunu soylemek gerekirse fb den baska hiç bi klup dogru duzgun kombine satamıyorEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
o zaman cincona yada anadolunun hiç bir takımına stad yapmaalım böyle mantık olurmu cincon bırak kombineyi bom boş oynı-uyordu şampiyon olduğu 2 sene önce olsun bu sene olsun potada oldukları zaman bile hatta 4 yıl üst üste şampiyon olduklarında bile
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri kaç kombine sattı acaba ama yinede satdı yapıldı onlar sadece bahene olabilir
türkiyede kombine gercegi var dogrusunu soylemek gerekirse fb den baska hiç bi klup dogru duzgun kombine satamıyor
Yorum
-
Ne stadı ya bakanlar seçim zamanı konuşur, başka zaman unutur. Başbakan hadi belediyeyi alamıyor diye stad yapmadı diyeceğim. Belediyeyi de verdi bu halk ona ama onun Trabzona niyeti yok stad yapmaya anca seçim araçı olarak kullanıyor, böyle konuşmalarda yüzeysel geçip gidiyor. 1 çivi çakıldığı yok zaten. Hayal bu hayal açın gözünüzü. Zaten ben ümitli olan pek kişi olduğunu da sanmıyorum.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Başbakanın bugünkü konuşmasını tam dinleyemedim ama genel kanının aksine önümüzdeki aylarda stad konusunda gelişme bekliyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Hala Toki başkanı yok Trabzonlu yok oflu deyip duruyorsunuz ya başka bişey demeye gerek yok
Okuyun oku yeter daha bu muhabbetleri de yapmayın olanlar ortada
Galatasaray stadını yapan, işi bırakan da benim arkadaşım, Galatasaray başkanı da arkadaşım. Bunu burada söyleyeyim ben TOKİ Başkanı'ndan randevu alabilirsem giderim. Ama TOKİ Başkanı Trabzonlu olmasına rağmen Galatasaray kongre üyesi. Adnan Polat, sallana sallana yanına gider, bu tabir doğrudur yanlıştır, aramızdaki fark. Bütün devlet, basın bu stadın bitmesi için uğraşıyor. Türk futboluna faydası açısından doğrudur'' ifadelerini kullandı.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum