Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak avniaker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    avni aker den başkası yalan bence modernize edilmeli boş hayallerin peşide koşmayalım sadece dolgusu 50 milyon dolar tutan bir stad olamaz
    Avni Aker'in her tarafı derme çatma ve modern stadyum ihtiyaçlarına yapısal engeller çıkaracak kadar eski teknikle inşaa edilmiş .

Yıkıp yeniden yapmak hangi tekniği kullanırsanız kullanın maliyeti , sıfırdan yapılacak yapıya göre en az %30 arttırır .

Eğer elde "yanlıca Avni Aker'in mevcut bölgesi ve Akyazı" var ise , ikinci olasılık çok daha fazla kentin geleceğine hizmet eder ve modern bir futbol stadı ihtiyacını karşılar .

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkes kafasına göre konuşmaya başladı yine .bırakında tavla anlaşırsak başlayalım şu stada .size ne 2015 te bitmesinden stad bizim stad...
      Size ne derken

Onlar Bu işlerle oynayan Öğretim üyeleri olacakları anlatıyorlar.

Onlar desede demesede bunlar olacak
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avni Aker'in her tarafı derme çatma ve modern stadyum ihtiyaçlarına yapısal engeller çıkaracak kadar eski teknikle inşaa edilmiş .

Yıkıp yeniden yapmak hangi tekniği kullanırsanız kullanın maliyeti , sıfırdan yapılacak yapıya göre en az %30 arttırır .

Eğer elde "yanlıca Avni Aker'in mevcut bölgesi ve Akyazı" var ise , ikinci olasılık çok daha fazla kentin geleceğine hizmet eder ve modern bir futbol stadı ihtiyacını karşılar .
        Şimdi size göre Avni akerin yeri akyazı statını karşılar nitelikte mi ?

Dolgu maliyetinin saymazsak.Onu devlet karşılayacak desek
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bu kadar polemik olmaz avni aker havada karada modernize edilebilir bence hemde 5 te 1 fiyatına

Yorum

• Olay Avni Aker Stadı'nın modernize edilmesi değil ki. Avni Aker Stadı daha az bir maliyetle tabiki modernize edilebilir. Akyazı Projesi'ni cazip kılan Trabzon'un ve Trabzonspor'un uzun vadeli sorunlarına çözüm üretebilmesi. Bir kaç sene sonra Trabzon Havalimanı'na ek pist yapılacak bu nedenle tesisler devlete devredilecek. Stat yapmak için düzgün arazi bulamazken ekstradan tesisler için uygun arazi nasıl bulunacak. Otogar şehrin içinden çıkacak bu da otobüsler yüzünden özellikle yazları sıkışan Değirmendere trafiğini rahatlatacak. Bu proje Trabzon kentinin büyüyüp büyükşehir olabilmesine de katkı yapacak. Avni Aker'e harcanacak kuruş bile hesaplanıp bu projeye saklanmalı. Dolgu alanı için bahsedilen miktar 600 dönümlük arazi için geçerli. İlk etapta stadın yapılması için küçük bir bölüm doldurulacak. Yani ilk etapta stat ve Gençlik Spor İl Binası felan yapılacak. Projedeki diğer yapılar daha sonra yapılacak. Projenin zorluğunun herkes bilincinde, ancak geleceği de düşünmek lazım. Günü kurtarmakla bir yere varamadığımız ortada. Trabzonspor için en iyisini dilemek, onu istemek taraftar olarak hakkımız. Ben hep şuna inanmışımdır, Türkiye'de en kolay şampiyon olacak, en kolay istediği projeleri hayata geçirebilecek kulüp Trabzonspor'dur. Ancak nedense bizde birileri bir şey yaparken diğer kısım muhalif oluyor veya elini taşın altına koymuyor. Bu camianın bütünlüğe birlikte hareket etmeye ihtiyacı var. Bunun içinde en iyi yöntem Trabzonsporlu İşadamları Derneği'ni canlandırmak, camiada ne kadar etkili adam varsa bir araya getirip bir baskı grubu oluşturmaktır. Sadece stat için değil her konuda, hakemler, federasyon, transferler vs vs...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• içinde dışında ortasında veya sonunda mutlaka bu işe çomak sokmak isteyen belli belirsiz konuşmalar ve açıklamalar yapan bu insanlara kulaklarını tıkayıp bir an evvel başlanmalı adam atlas okyanusunun üzerine stad dikicek sanki ! bir an evvel başlansın elimizdeki bu büyük fırsatı kaçırmayalım yoksa biz daha çoook bekleriz..

Yorum

• 2 senedir nerdesiniz

sağırmısınız 2 senedir akyazı projesi gündemde,koskoca sahil yolu yapılırken nerdeydiniz,ayrıca,çinde denizin ortasından kilometrelerce köprü geçiriliyor,dubaide denizin ortasına şehir kuruluyor,japonyada okyanusun ortasına hava alanı kuruluyor siz gelmişsiniz derenin kenarında boğulacaksınız bırakın,düşün bu şehrin yakasından yazıktır ayıptır

bu yorum haber61.net yapılmış arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum bu zaman kadar neredesiniz ayrıca dünya da neler oluyor bir bakın allah aşkına
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 senedir nerdesiniz

sağırmısınız 2 senedir akyazı projesi gündemde,koskoca sahil yolu yapılırken nerdeydiniz,ayrıca,çinde denizin ortasından kilometrelerce köprü geçiriliyor,dubaide denizin ortasına şehir kuruluyor,japonyada okyanusun ortasına hava alanı kuruluyor siz gelmişsiniz derenin kenarında boğulacaksınız bırakın,düşün bu şehrin yakasından yazıktır ayıptır

bu yorum haber61.net yapılmış arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum bu zaman kadar neredesiniz ayrıca dünya da neler oluyor bir bakın allah aşkına
                  Elin avrupalısı 1802 de Fransa ile İngiltere yi denizden tünelle birleştirelim diye ortaya bi fikir atıyor. (İmkan olmasa böyle bir düşünce olmazdı herhalde.) Düşünün 1802 de.Osmanlı çöküş dönemini yaşarken.Daha sonra siyasi , askeri , ekonomik nedenlerle tünelin yapımı hep kesilmiş.En sonunda 1991 de iki ülkeyi birbirine bağlayan tünel açılmış.Tünelim uzunluğu 147km suyun altında olan bölüm 38 km.
                  Bir de bize bakın.2010 a giriyoruz hala bizim " Marmaray " ımız inşaat halinde.Üstelik 1km lik bir boğazda.İşte bu da diğer ülkelerden onlarca yıl geride olduğumuzun apaçık kanıtıdır.Abi senin dediğin gibi Dubai Denizin üstüne şehir kurdu.Biz bir kıyıyı doldurmaktan aciziz.
                  Bundan sonra da bana artık kimse Türkiye gelişmekte olan bir ülkedir saçmalıklarıyla gelmesin.
                  Aslında tam siyasetlik konu ama forum kurallarına uyuyorum.Bu örümcek beyin ülkeye hakim olduktan sonra benim bu ülkeden hiç bir beklentim olamaz.
                  Kusura bakmayın fazla sinirli bir yazı oldu.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Dolgu, dolgu, dolgu. Ya bu dolgu kamyonlarla mı yapılacak? Yani bir yerde malzeme üretip getirip kamyonlarla oraya dökecek misin? Bu zaten imkansız bana göre. O kamyonlar nereden geçirilecek? Oradaki yolu tek şeride düşürdüğünde ulaşım felç olur. Hem de taşıtların sıkışıklıktan ötürü ekstradan harcayağı akaryakıtı söylemiyorum bile.

Ben bu dolguya kafayı taktım. Kazık mı çakılacak, kamyonla moloz mu dökülecek yoksa başka bir yöntem mi bulunulacak?

Yorum

• Yok bizim deniz kesin hepsinden farklıdır hiç bir yerde görülmeyen bir iklim yapısı yüzünden yapılan dolgu üstündeki stadı denize sürükleyebilir kesin yapılmaması lazım çok tehlikeli
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Akyazı 2.derece deprem bölgesi olduğu için bu proje rafa kalkacak ,
                        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Bu proje biraz zor en iyisi Avni Aker'i geliştirmek..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• alın arkadaşlar kazma küreğinizi dolgu alanını biz dolduralım
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• arkadaşlar 40 defa söyledim yine söylüyorum bizim mabedimiz avni akerdir modernize edilmeli en doğrusuda bu zaten

Yorum

• Avni aker kaç yaşında yani kaç yıllık bir stad ?
                                Avni aker, yapılacak yanilikleri kaldırabilir mi ?
                                Mesela kale arkalarına ikinci kat çıkılsa bir sorun olur mu?

Eğer bu sorulara göre Avniaker sorunsuz ise bende modernize edilmesinde yanayım.
                                Bu Akyazı işe çok tuzlu ve riskli kimse istemeyecek o ihaleyi.
                                Dallas Mavericks
                                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X