Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tribün olsa daha iyi olur...Akyazıyı yapmıyorlarsa bu satadıda iyi bi bakıma sokmaları gerek öteki çatınında kaldırılması,vede komple bi çatı yapılmalıdır.Tribünlerinde biraz yükselip kapasitesi arttırılmalıdır ayrıca dış görünüşünde kesinlikle modern bir hale getirilmesi lazım....
    bence numaralının olduğu kısımı loca yapmaları daha doğru çünkü oraya tribün yaptıkları zaman hem sahayı göremeyen noktalar oluşur hemde görünüş açısından(numaralı yüksekte kale arkası alçakta olacak) güzel olmaz ama maratonla kale arkalarının arası tribün olarak yapılabilir.tabi önemli bir noktada stadın mimarisi buna izin verip vermediğidir.

Yorum

• Akyazinin olmayacagi belliydi...
      Hic bir trabzonlu is adami el atmadiki olaya... Kayseri is adamlari sayesinde yapti stadini...

Yorum

• son gelişmeler güzel ama stadın komple yeniden inşaa edilmesi lazım fener misali

Yorum

• stadtan once taraftar degissin avni akerdeki..bu kadar kalabalik ve faydasiz taraftar olmaz stadta...
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• adamlar boşuna yeni trübün yapmadı. biliyorlardı akyazının olmayacağını. taraftarı oyalamak için bir proje hazırladılar bir yandanda avniakeri yenilmeye başladılar. şimdi taraftarda projenin olmayacaını anladı sesimizde çıkmıyor adamlar şimdi gerçek planları olan avniakeri yenileme projesini tamamen hayata geçiriyor. bari yenileyecektiniz stadı en azından 30 bine çıkarsaydınız kapasiteyi. millet 60 bin kişilik stad yaptırır bizimkilerde 3 bin kişi artırmışlar stadı büyük iş yaptık sanıyorlar.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              pelitli olması lazım polita değilen azından ben duymadım polita diye bir yer varsa kusara bakma.
              orayı bilmiyorum ama askeri arazi erdoğduda var.arka sayfalarda vardı ama bi daha koyalım.
              Resmin sol üst köşesi Polita.

Askeri arazi orada.

Yalnız tesisler oraya taşınacak diye duymuştum.
              Herkese Merhaba

Yorum

• yukarda resmı gorulen stada benzer bıse yapacaklar bıze ben oyle hıssedıyorum
                u will need justice at the end..

Yorum

• mehmet atalaya kalsa 2009 başlarında başlayacaktı. 2 ay geçti hala kimsede ses seda yok. trabzon herzaman beklmeye mahküm yaşayacak. yatırımları bekliyoruz, şampiyonluğu bekliyoruz, stadı bekliyoruz, siyasilerin vaatlerini bekliyoruz. bakalım sonunda ne olacak.
                  YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet atalaya kalsa 2009 başlarında başlayacaktı. 2 ay geçti hala kimsede ses seda yok. trabzon herzaman beklmeye mahküm yaşayacak. yatırımları bekliyoruz, şampiyonluğu bekliyoruz, stadı bekliyoruz, siyasilerin vaatlerini bekliyoruz. bakalım sonunda ne olacak.
                    mehmet atalay bol keseden atmiss anladi secimi alamayacagini cekildi kabuguna
                    u will need justice at the end..

Yorum

• n olursa olsun yepyeni en modern stad yapılmalı eğer kayseri aslantepe gibiyapılmayacaksa hiç yapılmasın bu daha iyi bari umutlarımızı kırmasınlar.
                      inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• Buyrun linkden Kayserinin stadının haline bakın sonra da dönüp bizimkine bir bakın

ve sanırım Fener maçını bu stad da oynayacaklar.Helal olsun adamlara bastırlar parayı iş adamları yaptılar stadı.Gayse nin Aslantepesi de son sürat gidiyor.Bjk de seneye yeniler Fener zaten belli ohhhh valla ne güzel bizde oraya yama buraya yama.Gerçi bize stad bile fazla ya

Yorum

• stad tamamıyle devlet tarafından yapılmalı...yoksa trabzospor tek basına bu yükten kalkamaz...düşünsenize 15 günde bir maç yapılacak yere milyon dolarlar harcıyosunuz öylece duruyor..devlet trabzona el atmadıkca yeni stadda oylece çürüyecek..kayserinin eskişehirin bursanın avantajı sadece ekonomilerinin büyük olması değil şehir avantajıda var...stadda maç yapmazlar kongreler fuarlar organize ederler stad işe yayar...ama bizim pek boyle sansımız yok....ayrıca avni aker in akşamları sisli havasını başka hiçbiryerde yakalayamayız...
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• stadın çatısı yapılmadan önce bence geçen liverpool bir takımla oynadı FA cupta PRESTON olabilir onların satdı da 23 bin kişilikti ve her tarafı kapalıydı. bana göre çok hoş bir stad olmuştu onun projesi incelenebilir.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak apaci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takıma ve çekirdekçi taraftara allianz arena yapsanız neye yarar
                              katılıyorum.yeni bi stada bu ekonomik şartlarda bu taraftarla bence de gerek yok.
                              ama kale arkalarına şu lego gibi birleştirilen kale arkalarından 2. kat atılıp üstü kapatılırsa güzel bişeyler ortaya çıkar
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Yeni stad yapılmıyacakmış zaten.Avni Aker modernze edilecekmiş
                                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X