Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence artık stadın üstü nasıl kapansın köşeler birleştirilsinmi gibi şeyleri tartışmamız gerekir..akyazı şu durumda devlet ben yapıyorum demeden imkansız... onuda demiyor sivasa bursaya ... stad yapıcam diyor akyazı demiyor yani..
    TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• Stad projesinde yeni vaadlere hazır olun az kaldı

Siyasiler Trabzon'a mitinge gitsinler takarlar boyunlarına bir atkı sallamaya başlarlar size stad yapacağız, size stad değil yeni bir şehir yapacağız. Sonra gelecek seçimi bekleriz

Yorum

• cnn de baskani dinlerken benimde kanim dondu, yaziklar olsun bunlara... istemiyoz devletten bisey !!!
        Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• koca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.
          Beşiktaş 42 000 kişilik düşünüyorsa bizim de en az o kadar kapasiteye sahip bir stad yapmamız lazım. Büyüklüğün gereği budur. Beşiktaş bizden büyük bir takım değildir.
          Ayrıca 3 büyükler diyen kişilere tepki vermemiz lazım. Eğer Trabzonspor'u büyük olarak kabul etmiyorlarsa Beşiktaş da büyük değil. Adamların 10 şampiyonluğu var FB ve GS'nin 16,17. Yani Beşiktaş'ın şampiyonluğu bize daha yakın.

Yorum

• Avni Aker bikere şükrü saroçoğlu gibi kapalı olmalı.Kale arkaları felan çift katlı olsa süper olur.
            Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              koca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.
              Beşiktaş 42 000 kişilik düşünüyorsa bizim de en az o kadar kapasiteye sahip bir stad yapmamız lazım. Büyüklüğün gereği budur. Beşiktaş bizden büyük bir takım değildir.
              Ayrıca 3 büyükler diyen kişilere tepki vermemiz lazım. Eğer Trabzonspor'u büyük olarak kabul etmiyorlarsa Beşiktaş da büyük değil. Adamların 10 şampiyonluğu var FB ve GS'nin 16,17. Yani Beşiktaş'ın şampiyonluğu bize daha yakın.
              belki çok kere yazıldı ama tekrardan yazayım. 40.000 kişilik bir stadın maliyeti yaklaşık 80 milyon dolar civarı. akyazı gibi bir yerde o kadar alanı doldurmak ise 100 milyon dolar tutuyor. yani stadın maliyetinden daha fazla bir maliyet dolguya çıkıyor. o kadar paranın suya gömülmesi bence Türkiye ekonomisi için bir lüks. ama bizim politikacılarımızın oy için veremeyeceği söz yok tabii. dilin kemiği yok nasılsa.

dolgu için o kadar parayı denize gömeceğimize belki şehire daha uzak bir alanda stad yapılıp diğer para çevre yolları için harcanabilir.
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Bakan Özak:

Panelin sonunda kısa bir konuşma yapan Bakan Özak ise, Trabzonspor'a yardım etmenin en büyük borcu olduğunu ifade ederek, ilk etapta Hüseyin Avni Aker Stadı'nın üstünü kapatmak istediklerini söyledi.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakan Özak:

Panelin sonunda kısa bir konuşma yapan Bakan Özak ise, Trabzonspor'a yardım etmenin en büyük borcu olduğunu ifade ederek, ilk etapta Hüseyin Avni Aker Stadı'nın üstünü kapatmak istediklerini söyledi.
                  Zaten yapilmasi gereken de budur.
                  Ne yapip edip önümüzdeki sezon da avrupa maclarini avni akerde oynayabilmeliyiz.
                  Dün aksam sadri sener de bunun takipcisi olduklarini vurguladi ve ben de cok mutlu oldum.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maraton ve Kapali yikilip yerine su sekilde
                    tribün yapilmali sonra kale arkalarini büyütülmüs
                    sekilde birlestimi süper olur

Yorum

• Arkadaşlar işin özeti şu ;

Trabzonspor Stadının ve Yavuz Selim sahasının olduğu araziyi verip Akyazı'yı yaptıracak bir firma aranıyor. Yurtdışından özellikle, açıkcası hangi firma bunu kabul eder bilemiyorum. Tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizde cabası olunca bu proje zor ötesi oluyor.

İsteyen istediğini söylesin sallamayla olmuyor bu işler, işin bir de gerçeklik yanı var.
                      En mantıklısı stadın Avrupa standartlarına göre modernize edilmesi üstününde kapanması. Öyle de olacak zaten.

Ben görücem o zaman desibelleri ses akustiklerini mikrofon oyunlarını arkasına alıp hava atanları.. Bizim stadımızda bizim taraftarımız yıllarca eziyet çekti tezahurat açısından. Üstü kapandığı zaman göreceğiz el mi yaman bey mi yaman.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maraton ve Kapali yikilip yerine su sekilde
                        tribün yapilmali sonra kale arkalarini büyütülmüs
                        sekilde birlestimi süper olur

bu cok guzel yaaaaaaa çimleride mavi yapsınlar

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.

unutmayalim ki bjk gs fb 100 yili gecmiz takimlar buna bakilirsa en büyük TRABZON

Yorum

• bence yeni stad yapılmasın......avni aker geliştirilsin

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence yeni stad yapılmasın......avni aker geliştirilsin
                              yukarda koydum kendi projemi onu avni akerin gelistirilmis hali olarak düsünmüstüm zaten

Yorum

• başkan 110 milyon tl gelir sağladıklarını söylüyo eğer bu doğruysa neden stad yapamıyalım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X