bence artık stadın üstü nasıl kapansın köşeler birleştirilsinmi gibi şeyleri tartışmamız gerekir..akyazı şu durumda devlet ben yapıyorum demeden imkansız... onuda demiyor sivasa bursaya ... stad yapıcam diyor akyazı demiyor yani..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
koca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.
Beşiktaş 42 000 kişilik düşünüyorsa bizim de en az o kadar kapasiteye sahip bir stad yapmamız lazım. Büyüklüğün gereği budur. Beşiktaş bizden büyük bir takım değildir.
Ayrıca 3 büyükler diyen kişilere tepki vermemiz lazım. Eğer Trabzonspor'u büyük olarak kabul etmiyorlarsa Beşiktaş da büyük değil. Adamların 10 şampiyonluğu var FB ve GS'nin 16,17. Yani Beşiktaş'ın şampiyonluğu bize daha yakın.
Yorum
-
İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.
Beşiktaş 42 000 kişilik düşünüyorsa bizim de en az o kadar kapasiteye sahip bir stad yapmamız lazım. Büyüklüğün gereği budur. Beşiktaş bizden büyük bir takım değildir.
Ayrıca 3 büyükler diyen kişilere tepki vermemiz lazım. Eğer Trabzonspor'u büyük olarak kabul etmiyorlarsa Beşiktaş da büyük değil. Adamların 10 şampiyonluğu var FB ve GS'nin 16,17. Yani Beşiktaş'ın şampiyonluğu bize daha yakın.
dolgu için o kadar parayı denize gömeceğimize belki şehire daha uzak bir alanda stad yapılıp diğer para çevre yolları için harcanabilir.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakan Özak:
Panelin sonunda kısa bir konuşma yapan Bakan Özak ise, Trabzonspor'a yardım etmenin en büyük borcu olduğunu ifade ederek, ilk etapta Hüseyin Avni Aker Stadı'nın üstünü kapatmak istediklerini söyledi.
Ne yapip edip önümüzdeki sezon da avrupa maclarini avni akerde oynayabilmeliyiz.
Dün aksam sadri sener de bunun takipcisi olduklarini vurguladi ve ben de cok mutlu oldum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Arkadaşlar işin özeti şu ;
Trabzonspor Stadının ve Yavuz Selim sahasının olduğu araziyi verip Akyazı'yı yaptıracak bir firma aranıyor. Yurtdışından özellikle, açıkcası hangi firma bunu kabul eder bilemiyorum. Tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizde cabası olunca bu proje zor ötesi oluyor.
İsteyen istediğini söylesin sallamayla olmuyor bu işler, işin bir de gerçeklik yanı var.
En mantıklısı stadın Avrupa standartlarına göre modernize edilmesi üstününde kapanması. Öyle de olacak zaten.
Ben görücem o zaman desibelleri ses akustiklerini mikrofon oyunlarını arkasına alıp hava atanları.. Bizim stadımızda bizim taraftarımız yıllarca eziyet çekti tezahurat açısından. Üstü kapandığı zaman göreceğiz el mi yaman bey mi yaman.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu cok guzel yaaaaaaa çimleride mavi yapsınlar
Yorum
-
İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoca Trabzon'da bir tek Akyazı mı var stad yapılacak. madem maliyeti yüksek bu kadar,vazgeçin Akyazı'dan. Başka ve daha düşük maliyetli bir proje ile en az 40 000 olmak üzere bir stad düşünülmeli ve 2009 yılında inşaatına başlanılmalıdır.
unutmayalim ki bjk gs fb 100 yili gecmiz takimlar buna bakilirsa en büyük TRABZON
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yeni stad yapılmasın......avni aker geliştirilsin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum