Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan gaza gelmiş desteksiz atmış

Daha sondaj bitmemişken.

Ağustosta dolguyu bitirmiş.

Yok daha neler.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İşte habercilikten anlamayan Yerel Medya örneği

Bir yazı bu kadar çarptırılır.

Başkan Gümrükçüoğlu Ağustos ayında dolgu ihalesinin yapılmasının planlandığını ve 2011 yılı içerisinde stadın yapımına başlanarak 24 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Trabzon.bel.tr

Sağlam olmayan bir zemine stadyumun yapılmayacağına işaret eden Gümrükçüoğlu, ''Bu yılın Ağustos ayı sonunda oranın dolgu işlemi biter, 2011 yılında temeli atılacak ve iki yıl içinde bitirilecek. Akyazı stadı, UEFA standartlarında ve 30-40 bin kişilik bir stat olacak'' dedi.

Haber61

- Başkan biter dememiş başlar demiş.

Bizde Haber61'e güvenip yorum yapıyoruz ya
      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 15.06.2010, 17:10.

Yorum

• Yerel medyanın acınacak hali.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Basın toplantısından ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu bir basın mensubunun "Akyazı Projesine ne zaman başlanacak şeklindeki" sorusunu cevapladı. Başkan Gümrükçüoğlu Ağustos ayında dolgu ihalesinin yapılmasının planlandığını ve 2011 yılı içerisinde stadın yapımına başlanarak 24 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Gümrükçüoğlu, "Bir Avni Aker kültürü var. Kent merkezinde. İnsanlar yürüyerek gidebiliyor" şeklindeki eleştirileri de yanıtladı. Başkan Gümrküçüoğlu Akyazı projesini sadece bir stad projesi olmadığının altını çizerek, " Çocukluğumuzdan beri o kültürü biliyoruz, tanıyoruz ve seviyoruz. Büyük düşünmek lazım.Ben yaya olarak 5600 metre yürüyorum. Ben oraya istediğiniz kadar fır fır dönen ring seferleri koyarım. Akyazı'nın Stadı nerede? Beşirli Köprüsü'nün hemen ötesinde. Yani yaya olarak gidebileceğimiz bir yer. Akyazı Projesi tek başına bir stat projesi değil. UEFA standartlarında 30-40 bin kişilik bir stat. Beraberinde ne var; Trabzonspor'umuzun bir okul gibi faaliyetlerini yürüteceği sosyal tesisleri, konaklama tesisleri. 660 bin m2'yi doldurduğumuz zaman mutlaka Trabzon için gelecek olan bir kruvazör limanı. O da turizmi getirecektir. Burası keşfedilmemiş bir bölge. Batum nasıl yarışıyorsa bizim de yarışmamız lazım. Burası ilerde turizmin beşiği olacak bir yerdir. Orası 660 bin 2'si ile, sosyal yaşam alanlarıyla, kültür, sportif ve konaklama alanları ile adeta bir şehir haline getirilecektir. Başbakanımız bu projeye önem veriyor. Beni her gördüğünde 'Akyazı'yı ne yaptın diye sormuştur. Ve şu anda geldiğinde de artık işin daha önce verdiği olurlar paralelinde adeta zamanlamasını koyma cihetine gitmiştir. Ben kendilerine bilgi arz ettim. Orada 20 tane deniz sondajı yapıldı. Bunların tümünde belli bir su tabakası kalınlığında kumlu sit tabakası sonrasında sağlam kayaya, bazalta girildi. Bazaltta 10-20 metre ilerlendi. Bundan sonra yapılan tetkiklerde hiçbir zemin kırıklığı veya metan gazı çıkışına rastlanmadı. Bunun sonrasında yine de sağlam adımlarla gitmek için sismisite çalışması daha önce yapılmasına rağmen bu işi yürüten firmanın tekrar yapmalarını öngördük. Onu da önümüzdeki günlerde 15 gün içinde tamamlamış olacaklar. Bu arada bu çalışmaları mutlaka Jeoloji ve Jeofizik Mühendisi odamızla ve onlardan da eleman davet ederek onların gözetimleri altında ve onların öngörüleri çerçevesinde yürütmelerini istedik. Zaman verme yönünden; şu an değil Temmuz ayı sonunda en geç Ağustos ayında bu çalışmaların tümünü tamamlamış oluruz. Ağustos sonunda buranın dolgu ihalesi yapılır ise ondan sonra oranın dolgu ihalesiyle süratle doldurulması süratle gerçekleştirilmiş olur. 2011 yılında oradaki stadın temeli atılacaktır. Atılır atılmaz da 24 ay içinde bitirilecektir. Trabzon buna layık bir kenttir" dedi.

-----------

Başkana bak hele

Resim süper

Yorum

• stad dışarıdan bakınca gemi şeklinde olsun..
            evet trabzonspor iskele sancak yönünden atak geliştiriyor fenamı olurdu
            En son Keleşoğlu tarafından düzenlendi; 15.06.2010, 17:17.
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• sanki sayılar arasında 100- 200 gibi bir fark varmış gibi önemsiz şekilde konuşuyorlar. 30000 nerde 40000 nerde arada bir stad fark var.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                stad dışarıdan bakınca gemi şeklinde olsun..
                evet trabzonspor iskele sancak yönünden atak geliştiriyor fenamı olurdu
                katamaran avni aker arena

guzel avantajlari da olurdu aslinda, dalga sebebiyle stadyum yalma yapar bos kaleye girmekte olan toplar outa cikardi, devamli topu outa atan umutun sutlari yalpalama sonucu kaleye girerdi mesela

ayrica boyle bir zemine alisik olmayan rakip oyuncular poweraid icmek yerine deniz tutmasin diye elma yemek zorunda kalirdi ve topcularin circir olma ihtimali kacinilmaz olurdu garibanlar sorta salmamak icin kasilmaktan oynayamazdi

bize her yer Trabzon felsefesine uygun sekilde cezali oldugumuz maclarda stadyumu taraftarimizin ayagina da gotururduk

saka maka boyle bir stadyum projesini amerikada bir nfl takimi dusunuyordu ama sonucu ne oldu bilinmez

Yorum

• Sayın Başkan'a güveniyorum.

Ama 2013 değil

2014-2015'da görüşmek üzere

Yorum

• İki dakkada stadı bitirdiniz de isim mi seçiyorsunuz.
                    Allah yazdıysa bozsun stadın ismi felan değişmemeli. Şu memlekette oda boka siyasilerin isimlerini veriliyor zaten, bu projeden uzak dursunlar. Stadın ismi değişmemeli. Diğer tesislere verilecek isimler de Trabzonspor'a hizmet etmiş emektar spor adamlarımızın isimleri olmalı.
                    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 15.06.2010, 18:11.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İki dakkada stadı bitirdiniz de isim mi seçiyorsunuz.
                      Allah yazdıysa bozsun stadın ismi felan değişmemeli. Şu memlekette oda boka siyasilerin isimlerini veriliyor zaten, bu projeden uzak dursunlar. Tesislere verilecek isimler Trabzonspor'a hizmet etmiş emektar spor adamlarımızın isimleri olmalı.
                      Katılıyorum.

Birilerinin egoları tatmin olacak diye stadyum gibi özel bir mekanın ismi değişmesi çok saçma.

Bunun ortaya atılması ondan da saçma.

Doğmamış çocuğa don biçmekten farksız.

Yorum

• Arkadaş benim anlamadığım denizin dolgusu için sanırım Güliver'i kullanacaklar.Hani varya eski çocuk hikaerlerindeki dev insan.Ha onu kullanırlarsa tamam Ağustos ayı sonunda deniz dolgusu biter.Hatta stadın tavanının yapımında da faydalı olur bak.İş süresi bir kaç ay azalır.Stad da 2013'e kalmaz biter inşallah.
                        Ne diyelim.Durmak yok sallamaya devam.

Yorum

• Stadı kim yaparsa yapsın isminin bence önemi yok. En sevmediğim kişi bile stadı yapsa adını koymasına ses etmem. İsim önemli değil, önemli olan stat. Gerisi teferruat.

Yorum

• Başkan Ağustosta dolgu bitecek demedi.

O Haber61'in uydurması

Ağustos ayında ihaleye çıkacak dedi.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basın toplantısından ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu bir basın mensubunun "Akyazı Projesine ne zaman başlanacak şeklindeki" sorusunu cevapladı. Başkan Gümrükçüoğlu Ağustos ayında dolgu ihalesinin yapılmasının planlandığını ve 2011 yılı içerisinde stadın yapımına başlanarak 24 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Gümrükçüoğlu, "Bir Avni Aker kültürü var. Kent merkezinde. İnsanlar yürüyerek gidebiliyor" şeklindeki eleştirileri de yanıtladı. Başkan Gümrküçüoğlu Akyazı projesini sadece bir stad projesi olmadığının altını çizerek, " Çocukluğumuzdan beri o kültürü biliyoruz, tanıyoruz ve seviyoruz. Büyük düşünmek lazım.Ben yaya olarak 5600 metre yürüyorum. Ben oraya istediğiniz kadar fır fır dönen ring seferleri koyarım. Akyazı'nın Stadı nerede? Beşirli Köprüsü'nün hemen ötesinde. Yani yaya olarak gidebileceğimiz bir yer. Akyazı Projesi tek başına bir stat projesi değil. UEFA standartlarında 30-40 bin kişilik bir stat. Beraberinde ne var; Trabzonspor'umuzun bir okul gibi faaliyetlerini yürüteceği sosyal tesisleri, konaklama tesisleri. 660 bin m2'yi doldurduğumuz zaman mutlaka Trabzon için gelecek olan bir kruvazör limanı. O da turizmi getirecektir. Burası keşfedilmemiş bir bölge. Batum nasıl yarışıyorsa bizim de yarışmamız lazım. Burası ilerde turizmin beşiği olacak bir yerdir. Orası 660 bin 2'si ile, sosyal yaşam alanlarıyla, kültür, sportif ve konaklama alanları ile adeta bir şehir haline getirilecektir. Başbakanımız bu projeye önem veriyor. Beni her gördüğünde 'Akyazı'yı ne yaptın diye sormuştur. Ve şu anda geldiğinde de artık işin daha önce verdiği olurlar paralelinde adeta zamanlamasını koyma cihetine gitmiştir. Ben kendilerine bilgi arz ettim. Orada 20 tane deniz sondajı yapıldı. Bunların tümünde belli bir su tabakası kalınlığında kumlu sit tabakası sonrasında sağlam kayaya, bazalta girildi. Bazaltta 10-20 metre ilerlendi. Bundan sonra yapılan tetkiklerde hiçbir zemin kırıklığı veya metan gazı çıkışına rastlanmadı. Bunun sonrasında yine de sağlam adımlarla gitmek için sismisite çalışması daha önce yapılmasına rağmen bu işi yürüten firmanın tekrar yapmalarını öngördük. Onu da önümüzdeki günlerde 15 gün içinde tamamlamış olacaklar. Bu arada bu çalışmaları mutlaka Jeoloji ve Jeofizik Mühendisi odamızla ve onlardan da eleman davet ederek onların gözetimleri altında ve onların öngörüleri çerçevesinde yürütmelerini istedik. Zaman verme yönünden; şu an değil Temmuz ayı sonunda en geç Ağustos ayında bu çalışmaların tümünü tamamlamış oluruz. Ağustos sonunda buranın dolgu ihalesi yapılır ise ondan sonra oranın dolgu ihalesiyle süratle doldurulması süratle gerçekleştirilmiş olur. 2011 yılında oradaki stadın temeli atılacaktır. Atılır atılmaz da 24 ay içinde bitirilecektir. Trabzon buna layık bir kenttir" dedi.

-----------

Başkana bak hele

Resim süper

Yorum

• Yakında doldura doldura komşu olacaz rusyayla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X