Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bastırılsa baskı yapılsa stad yapılır ama bizim yönetim akyazıyı istemiyor gibi geliyor bana....Baskı yapılsa bu stad yapılır....
    TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar benim düşüncem stadın yapılması için bir site kurulsun.Bu zamanda herkes bir şeyin olması için site kuruyor.Sitenin reklamlarını heryere veririz.Zamanla bi habere veya gazetelere çıkar.
      Olmaz mı ?
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• iş adamları ve siyasetçiler için kolay değil belki ama kadir has gibi eli açık ve cesaretli adamlara ihtiyacımız var.
        YA SEV YA TERKET

Yorum

• Pankart aÇılsın Maçtan Önce Başbakan Rize CumhurBaşkanı Kayseri Hani Trabzon'a stat vs. gibisinden o zmn bakalım oy toplamak isteyen sayın başbakan ne dicek.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pankart aÇılsın Maçtan Önce Başbakan Rize CumhurBaşkanı Kayseri Hani Trabzon'a stat vs. gibisinden o zmn bakalım oy toplamak isteyen sayın başbakan ne dicek.
            daha oncede dedım statta yapsalar oy vermem o partıyee ....
            u will need justice at the end..

Yorum

• şu stadı en fazla hakeden biziz aslında
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Tayip bey verdiği sözde durmuyor.Zaten o partide hilal eksikliği var

o bakımdan sözünde durmuyorr
                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Bazıları başbakan sözünde durmuyor. Başkalarına stad yapıp bize yapmıyor falan gibi yazılar yazmış. Başbakan Trabzon'a stat yapma sözü verdi mi

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    daha oncede dedım statta yapsalar oy vermem o partıyee ....
                    ßizimkiler de aKparty'e vermiyor. benim yaşım tutmuyor ama bende vermem şahsen

neyse siyasal konuları konuşmayalım
                    chp kazanmıştı glba trabzonu onlar böyle bişiy düşünme yetkileri yokmu acaba oy toplamak için yapılabilcek bişiy aslnda
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazıları başbakan sözünde durmuyor. Başkalarına stad yapıp bize yapmıyor falan gibi yazılar yazmış. Başbakan Trabzon'a stat yapma sözü verdi mi
                      Rize'e Kayseri'ye verdi mi ? peki neden yapılıyor? Rize 2.Ligte 3.lige düşmemeye oynuyor ama ufak ta olsa adm gibi stat yaptılar. kayseri deseniz ortalarda takılıyor. bir iddası yok geçen sene kupayı aldılar da öyle uefa şansları oldu

peki ndn bşbakan ve cmhrbskanının memleketi bunlar.

Yorum

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rize'e Kayseri'ye verdi mi ? peki neden yapılıyor? Rize 2.Ligte 3.lige düşmemeye oynuyor ama ufak ta olsa adm gibi stat yaptılar. kayseri deseniz ortalarda takılıyor. bir iddası yok geçen sene kupayı aldılar da öyle uefa şansları oldu

peki ndn bşbakan ve cmhrbskanının memleketi bunlar.
                        Bunlar benim sorumun cevabı değil. Ben bilmediğim için sordum. Sen bana siyaset yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar benim sorumun cevabı değil. Ben bilmediğim için sordum. Sen bana siyaset yapıyorsun.
                          sen bıze kımı savunuyorsun!!! evet sozu var trabzona her gelısınde stat için söz verdi hatta trabzon forumun acılısında bile bunları söylemişti.. bilip bilmeden konusma yorumda yapma !!!!
                          u will need justice at the end..

Yorum

• türkiyede stadi hakeden tek sehir trabzondur, cünki futbol sehridir

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen bıze kımı savunuyorsun!!! evet sozu var trabzona her gelısınde stat için söz verdi hatta trabzon forumun acılısında bile bunları söylemişti.. bilip bilmeden konusma yorumda yapma !!!!
                              Ya sabır ya. Soru soruyoruz bilip bilmeden konuşma diyosun. Sanırım algılama problemin var. Dikkat edersen ben soru sordum. Siyasi tartışma peşinde değilim. Onun yeri de burası değil.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                türkiyede stadi hakeden tek sehir trabzondur, cünki futbol sehridir
                                Çok doğru futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz sadece maç günü değil her zaman futbol var bizim oralarda.

Bende en çok bizim hak ettiğimizi düşünüyorum...
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X