Bence bastırılsa baskı yapılsa stad yapılır ama bizim yönetim akyazıyı istemiyor gibi geliyor bana....Baskı yapılsa bu stad yapılır....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePankart aÇılsın Maçtan Önce Başbakan Rize CumhurBaşkanı Kayseri Hani Trabzon'a stat vs. gibisinden o zmn bakalım oy toplamak isteyen sayın başbakan ne dicek.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha oncede dedım statta yapsalar oy vermem o partıyee ....
neyse siyasal konuları konuşmayalım
chp kazanmıştı glba trabzonu onlar böyle bişiy düşünme yetkileri yokmu acaba oy toplamak için yapılabilcek bişiy aslndaHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları başbakan sözünde durmuyor. Başkalarına stad yapıp bize yapmıyor falan gibi yazılar yazmış. Başbakan Trabzon'a stat yapma sözü verdi mi
peki ndn bşbakan ve cmhrbskanının memleketi bunlar.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'e Kayseri'ye verdi mi ? peki neden yapılıyor? Rize 2.Ligte 3.lige düşmemeye oynuyor ama ufak ta olsa adm gibi stat yaptılar. kayseri deseniz ortalarda takılıyor. bir iddası yok geçen sene kupayı aldılar da öyle uefa şansları oldu
peki ndn bşbakan ve cmhrbskanının memleketi bunlar.
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar benim sorumun cevabı değil. Ben bilmediğim için sordum. Sen bana siyaset yapıyorsun.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bıze kımı savunuyorsun!!! evet sozu var trabzona her gelısınde stat için söz verdi hatta trabzon forumun acılısında bile bunları söylemişti.. bilip bilmeden konusma yorumda yapma !!!!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiyede stadi hakeden tek sehir trabzondur, cünki futbol sehridir
Bende en çok bizim hak ettiğimizi düşünüyorum...HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum