Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Avni Aker Stadi

Kapasite 33000 civari köselerdeki localar yikilip tribün yapildigi zamam kapasite 45000 civari olur

stad yükseldicke genisliyor böylece kücük avni aker arsasini daha iyi
    kullanmis oluruz

kale arkalari ve yan taraflar toplam 40 sira
    (1.kat 20 sira, 2.kat 3 sira, 3.kat 17 sira)

1. kat komple 15000-16000 kisilik bütünlük saglanmis yani giris cikislar tribünleri bölmüyor 1. kat daha cok taraftar gruplari icin düsündüm

1. kat suanki avni akerdeki kale arkalarinla ayni diklikte

Yorum

• başkan spor61de siyasilere verdi veriştirdi herkese stad yapıyorlar bize bırakın yapmayı avni akerin üstünü kapatmak için bile ödenek vermiyorlar ödenek vermeyen adam spor bakanıydı murat başeskioğlu şimdi faruk özak oldu artık o imzalar dye düşünüyorum ama başkan ümitli değilmiş hem staddan hemde belediyeden gelecek olan araziden
      Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• bekir bunu zaten biliyoduk ..
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bekir bunu zaten biliyoduk ..
          neyi biliyordunuz?

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkan spor61de siyasilere verdi veriştirdi herkese stad yapıyorlar bize bırakın yapmayı avni akerin üstünü kapatmak için bile ödenek vermiyorlar ödenek vermeyen adam spor bakanıydı murat başeskioğlu şimdi faruk özak oldu artık o imzalar dye düşünüyorum ama başkan ümitli değilmiş hem staddan hemde belediyeden gelecek olan araziden

Faruk Özak'ın da görevi değişti
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Murat Başesgioğlu denen uyuz bakanlıktan oldu çok şükür bize gıcığı vardı şimdi eğer Faruk Özak spor bakanı olursa durumlar değişecekir.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• sivas da yenı stad yapacakmıs yav.onlara bızden önce yapsınlar ben boyleısın.....................

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni Bakanlar Kurulu
                  Başbakan: Recep Tayyip Erdoğan
                  Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Cemil Çiçek
                  Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Bülent Arınç
                  Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Ali Babacan
                  Devlet Bakanı: Egemen Bağış
                  Devlet Bakanı: Hayati Yazıcı
                  Devlet Bakanı: Mehmet Aydın
                  Devlet Bakanı: Faruk Nafiz Özak
                  Devlet Bakanı: Mehmet Zafer Çağlayan
                  Devlet Bakanı: Faruk Çelik
                  Devlet Bakanı: Cevdet Yılmaz
                  Devlet Bakanı: Selma Aliye Kavaf
                  Adalet Bakanı: Sadullah Ergin
                  Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül
                  İçişleri Bakanı: Beşir Atalay
                  Dışişleri Bakanı: Ahmet Davutoğlu
                  Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek
                  Milli Eğitim Bakanı: Nimet Çubukçu
                  Bayındırlık ve İskan Bakanı: Mustafa Demir
                  Sağlık Bakanı: Recep Akdağ
                  Ulaştırma Bakanı: Binali Yıldırım
                  Tarım ve Köyişleri Bakanı: Mehmet Mehdi Eker
                  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ömer Dinçer
                  Sanayi ve Ticaret Bakanı: Nihat Ergün
                  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Taner Yıldız
                  Kültür ve Turizm Bakanı: Ertuğrul Günay
                  Çevre ve Orman Bakanı: Veysel Eroğlu
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• baskanin haber61 verdigi röportajin bir kismi

HESABI BEN DEĞİL STADI YAPMAYANLAR VERECEK

"Stadyumu yaptırmayı ben beceremedim. Gücüm o kadar demek ki. Avni Aker'in üstünü kapatmayı beceremedim. Dün görevden ayrılan Spordan sorumlu devlet. bakanı Murat Başeskioğlu'na masasının üstündeki 20 trilyonluk ödeneği imzalatamadım.Yapacak da bir şeyim yok. Sizin basın mensubu arkadaşlarınız kulübün ekonomisiyle uğraşacağına bu işlerle uğraşsınlar. Baksınlar TOKİ neler yapıyor. Sivas'ın yeni stadını TOKİ yapacak. Eskişehir'in stadını TOKİ yapacak. Antalya'nın temelleri atıldı . Ben ise Avni Aker stadının üstünün kapanması için gereken 20 trilyonluk ödeneği ÇI �KA- RA- MA- DIM . Artık stadla uzaktan yakından ilgilenmiyorum.Demek ki Trabzonspor siyasi anlamda büyük kulüp değil"

"TOKİ başkanı Trabzonlu öylemi? TOKİ başkanı Galatasaray'ın kongre üyesidir.Sivas'ın stadını TOKİ, Eskişehir'in stadını da TOKİ yapıyor.Akyazı stadı nerde ?"

TRABZONLU TOKİ BAŞKANI TRABZON HARİÇ HERKESE STAD YAPIYOR

"TOKİ başkanının Trabzonlu olduğundan bahsederler öylemi. TOKİ başkanı Galatasaray'ın kongre üyesidir. Bu demek değildir ki Galatasaraylıdır! Ama Sivas'ın stadını TOKİ, Eskişehir'in stadını TOKİ yapıyor. Antalya stadı çok kıymetli bir arsada yapılıyor. Burası yap işlet devret modeli ile yapılıyor. Biz ise Avni Aker'de tadilat yaparken kulübün kasasından 3,5 trilyon lira para harcadık. Bir Avni Aker stadının orada ki atış poligonunu yıktıramadık. Başka bir yere taşıyamadık. Stadın üstünü kapattıramadık. Beceremedik. Bende sonuçta sizin gibi bir insanım, benimde bir dayanma, direnme gücüm var. Oraya geldik dayandık.Kim ne yaparsa yapsın artık ilgilenmiyorum.

TARAFTAR HESABI SİYASİLERE KESECEK, BANA DEĞİL

"Ben Avni Aker'in UEFA kriterlerine uygun olmadığını bir yıldır anlatıyorum, dilimde tüy bitti. Bu takım Avrupa kupalarına katılırsa ve maçlarını başka ilde oynarsa bunu Trabzonspor taraftarına artık ben anlatmayacağım. O Zaman geldiğinde bu durumu o taraftara siz anlatacaksınız! Çünkü ben onu çok anlattım. Ben size 50 defa dedim 6 aydır bir yıldır beni kimse dinlemiyor anlamıyor.Kimse heyecan duymuyor. Maç bitiyor herkes evine gidiyor ,biz ortada kalıyoruz. Avrupa kupası maçlarını Trabzon kenti dışında oynamak zorunda kalırsak, bu durumu Trabzonspor taraftarına burayı yapmayan siyasiler anlatacak. Benden geçti ben anlatacağımı anlattım.Biz müteahitlik kuruluşu değil, spor kulübüyüz nihayetinde Eğer 4 mayısta Trabzon Belediye meclisinden Fuar alanıyla ilgili karar çıkmazsa ,onun vebalini de siyasilerin üstüne yıkarım"

helal olsun su baskana, allah basimizdan eksik etmesin. Adam calisiyor cabaliyor.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet. Sen diğer arkadaşların 40 milyon ödenek çıkacak söylemi üzerine, kanunun emrettiği şekilde yorumladın durumu. Bense onların söylediğinin yanlışlığını, rakamlarla ifade ederek netleştirmek istedim. Sonuçta devlet usulsüzlük yapmıyor. Sen mutlusun, ben mutluyum, Trabzon mutlu, devlet mutlu, Halil Mutlu.
                      Evet son röportajını okuduk ve Başkanın da mutlu olduğu belli...

Yorum

• Başkanın açıklamalarını duyduk arkadaşalr taraftar oalarak üstümüze düşen görevi yapmamız gerekiyo...
                        KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet son röportajını okuduk ve Başkanın da mutlu olduğu belli...
                          Sapla samanı karıştırmayalım. Biz arkadaşla 2011 tesislerini müzakere ediyorduk.

Yorum

Sapla samanı karıştırmayalım. Biz arkadaşla 2011 tesislerini müzakere ediyorduk.
                            O sapla saman birbirine bağlı ama.

Yorum

• O bağ senin için geçerli. Defalarca size durumun fotoğrafını çektiğimi, kimsenin tarafı olmadığımı, sadece ve sadece stadın yapılmasıyla ilgilendiğimi söyledim. Hani ben malımı biliyorum diye bir laf vardır ya... Buyrun:

07-04-2009, 20:15

İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyler öncelikle sapla samanı birbirine çok güzel karıştırdığınız için sizlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum. yahu arkadaşlar, modernizasyon için yeni bir başlık açıp, orada didikleseniz konuyu. Yeni stadyum projesini ne gsgm üstlendi, ne de trabzonspor. Modernizasyon uefa için gerekli. belki de gsgm'den paranın halen çıkmamasının nedeni, trabzonspor'un bu performansıyla 6.'lığa gerileme olasılığının olmasıdır, ha! Ne dersiniz? belediye başkanı vaatte bulunuyor, mazbatasını almış, sizse dakka bir gol bir pes ediyorsunuz, havlu atıyorsunuz. Mücadele etmeden, peşini bırakacak mısınız bu işin? Ha doğru ya, siz zaten hiç mücadele etmediniz ki... Anca gelip buraya yeni stadyum başlığını baltalayın. Herbirinizi gözlerinizden öperek, hımbıllığı bir kenara bırakıp harekete geçmeye davet ediyorum. Lafla peynir gemisi yürümüyor yurttaşlarım, azıcık da eylem görsek?
                              22-04-2009, 18:16

İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonspor, Şampiyonlar ligi'ne kalmadıktan sonra uefa'dan avni aker için kapsamlı bir düzenleme emri gelmeyecektir zaten. avrupa ligi'ne kalırsa şu anki avni aker'de dahi maçlar oynanabilir. Ancak Şampiyonlar ligi'ne kalırsa avni aker'in modernizasyonu kaçınılmaz olur. Ki zaten bunun için çalışmalar yapılıyor.

Akyazı'nın bu konudan farklı olduğunu kavrayamıyor bazı arkadaşlar. Akyazı, modern bir stadyum projesi olmanın yanı sıra, kente marka değeri katabilecek bir proje aynı zamanda... Belediye bunun için çabalayacağını beyan etmişse, yok ben almayayım demek olmaz. Tabii otobüs bekler gibi beklemek de olmaz, birilerinin bu işin takipçisi olması lazım. Lakin bu kişilerin aklıselim olmaları da gerek. Yoksa süreci bilmeden isyan eden bazı arkadaşlarımız gibi, kendi kendilerini gaza getirip çığırmaktan öteye gidemezler. Sadri başkan, trabzon'da yerel basın çok kuvvetli diyor. Peki bu basın kafayı sporla bozmuşken, biraz da belediye başkanının stadyum projesinin üzerine gitse fena olmaz mı? Nasıl olacak, neler olacak, kimlerle olacak? Biz bunları hep olup bittikten sonra öğrenmiş durumda oluyoruz bu ülkede... Bir defada süreci şeffaf bir biçimde kamuoyuyla paylaşsalar, olmadı basın üzerine gitse biz de kızamık çıkarmasak...
                              En son hknsngr tarafından düzenlendi; 03.05.2009, 02:46.

Yorum

O bağ senin için geçerli. Defalarca size durumun fotoğrafını çektiğimi, kimsenin tarafı olmadığımı, sadece ve sadece stadın yapılmasıyla ilgilendiğimi söyledim. Hani ben malımı biliyorum diye bir laf vardır ya... Buyrun:

07-04-2009, 20:15

22-04-2009, 18:16
                                Aklınız sıra lafı oturttunuz, ne yazdığınızı, neyi savunduğunuzu, modernizasyon ile akyazının ne olduğunu biliyoruz, ben de malımı biliyorum, taraf olmadığınızı da(!)
                                Taraf olmayan bertaraf olur, sorun taraf olmak değil, kör olmak, körü körüne taraf olmak. Nokta; daha da size bu konuda bir şey yazmayacağım, selametle kalın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X