Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pelitli olması lazım polita değilen azından ben duymadım polita diye bir yer varsa kusara bakma.
    orayı bilmiyorum ama askeri arazi erdoğduda var.arka sayfalarda vardı ama bi daha koyalım.
    buraya yapılamasmı yeni stad

Yorum

• başkan dün divanda ağustos a kadar stadın üzerini kapatacağız demiş. gözüken o yeni stad falan yok.

bu şekilde bu stadın kapatılması pek uygun değil diye düşünüyorum.

sponsorlardan fayadalanmak, iş adamlarımızdan faydalanmak yolu ile stadı fener modeli gibi yık yap daha uygun duruyor gibi
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• sadri baskandan duzeltme stad konusunda....sadece proje trabzonspor tarafindan karsilanacak...para ise genclik spor bakanligindan karsilaniyo..buda iyi bi gelisme...bunun yapilmasinida faruk ozak saglamis...protokol trubununde ustunude yikip komple birlestirip kapanacakmis...insallah guzel bir sey ortaya cikar
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Stadın sadece projelendirilmesinin finansmanını kulup sağlayacak.Bunu K.T.Ü ye yaptıracaklar.Uygulamanın bütçesi ise 2011 bütçesinden karşılanacak
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• stadın üzerinin kapatılması finansmanı 2011 bütçesinden karşılanacakmış. sadece projenin hazırlanmasının finansmanının kulüp yapacakmış.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadri baskandan duzeltme stad konusunda....sadece proje trabzonspor tarafindan karsilanacak...para ise genclik spor bakanligindan karsilaniyo..buda iyi bi gelisme...bunun yapilmasinida faruk ozak saglamis...protokol trubununde ustunude yikip komple birlestirip kapanacakmis...insallah guzel bir sey ortaya cikar
              kapalınında ustunun yıkılıp komple bırlestırme haberını nerden duydunuz :?
              u will need justice at the end..

Yorum

• bence mevcut stadın kale arkalarını tekrar yıkıp birazdaha yıkıp yükselirse maratonda aynı şekil sahaya 1 metre kala tekrar inşa edilip kale arkası ile maraton köşesi (telekomun reklamının olduğu köşe) koluklanırsa yani o köşeler koltuk olsa zaten 1500 koltuk konulsa güzel bir mimariyle zaten 1500x3 =4500 kişi ek koltuk olacak maraton yaklaştırlsa 5000 koltuk rahat konar 9500 ek kontenjan yani kapasite 29500 olur bu sayıda çok rahat ihtiyacı karşılar birde stadın üstü yekbare olarak kapanırsa saraçoğlu gibi daha mantıklı olur akyazı şuan hayal görünüyor

Yorum

• bana göre stadın içi kadar dış güzelliğide önemli hem şehire yakışması için gece kondu gibi durmaması için.Stadın dış görüntüsünüde komple değiştirilmesi gerek......

Yorum

• Atış Poligonu taşınıyor

Trabzonspor Yönetim kurulu Avni Aker stadyumunun yanında bulunan Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne ait atış poligonunun yerinden taşınarak otopark yapımı ve Migrosa kiralanması konusunda önemli mesafeler aldı.

Atış Poligonunu sahil mevkiinde Trabzon Belediyesine ait arazilerden birine yeniden inşa edildikten sonra Atış poligon'un bulunduğu yerin altı UEFA nın istediği standarta kapalı otopark yapılacak.

Yönetim kurulu kale arkası tribünün yanı sıra bu araziyi de Avni Aker stadyumuna katarak bir kısmını Migros'a kiralayacak
                    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• "AKYAZI'NIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
                      Şener, Divan Genel Kurulu'nun dilek ve temenniler bölümünde sık sık gündeme gelen Akyazı Projesi'nin yapım maliyetinin Trabzonspor'un bütçesini aştığını belirterek, "Akyazı projesine gönülden sahip çıkıyoruz. Devlet nasıl Hakkari'de, Bingöl'de özel sektörün sahip çıkmadığı projeleri hayata geçiriyorsa, burada da stat yapmalıdır. Bunun için yönetim kurulu olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Akyazı'daki stat projesini hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

"MEVCUT STADI UEFA KRİTERLERİNE UYGUN HALE GETİRECEĞİZ" Şener, ligdeki konumlarına bakıldığında lig sonunda Avrupa Kupaları'na katılacaklarını da belirterek, "UEFA kriterlerine bakıldığı zaman mevcut stadımız bu kriterleri karşılamıyor. Avrupa kupalarına katıldığımız zaman UEFA, 'Ben burada maç oynatmam' derse ben bunun politik sonuçlarına katlanamam. Gidip Fenerbahçe'ye stadını ver de diyemem. Bu amaçla stadımızı yenilemek için çeşitli projeler yaptık. 2011 Gençlik Yaz Festivali bütçesinden stadımıza kaynak aktarıp, Avni Aker Stadyumu'nun modernizasyonunu sağlayacağız. Stadın 4 tarafının da üstünü kapatmak istiyoruz. Eğer Akyazı'yı devlet yaparsa mevcut stadımızı da yıktırmak istemiyoruz. Orada da Karadenizspor maçlarını oynar" diye konuştu.

Yorum

• bence in iyis avni aker i parça parça yapmak

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bencede sporsorluk anlaşması ile bu sdat yapılır hatta yayıncı kuruluşlarla ayrı bir anlaşma yapılıp stadın loca kısımları biraz daha aşada tutulup onların önendeki duvaralara elektronik reklam panoları konulup gelir devamlılığı artar. Birde yönetim tarafından kulübe stadın etrafındaki bina ve evlerin bir kısmı alınırsa istediğimiz herşeyi yaptıra biliriz. Stadın etrafından geçen yollar stada yaklaştığında tünellerle stadın altına sokulursa yapılacak otoparkların çıkışıda kolaylaşır.

Bu hükümette bu tünel yapma işine elini soksun artık. İstanbulda bildikleri en iyi iş tünel ve viyadük yapmak

Yönetim stadın yerini değiştirmeden sponsorluklarla bu işi çözebilir. Hatta stadın altına otel ve alışveriş merkezi bile yapılabilir. Buda ek bir gelir.
                          bende aynen böyle düşünüyorum trabzonspor isterse 10 yıllığına rajkam alır o stadı tek başına diker oraya

Yorum

• Avni Aker'e yeni makyaj
                            21 Şubat 2009 / 14:17
                            Başkan Sadri Şener Akyazı stadının bugünkü ekonomik koşullarda yapılmasının zor olduğunu belirterek A.Aker'ı modernize edeceklerin söyledi.

Trabzonspor'un uzun yıllardır yükünü çeken Avni Aker'in UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için yönetim kurulu hareket geçti. Yönetim KTÜ 'ye proje çizimi için müracaat etti. Başkan Sadri Şener Divan Başkanlık kurulu başkanlığı Genel kurulunda üyelere Avni Aker ile ilgili bilgi verdi. Şener Avni Aker'in mevcut durumuyla UEFA kriterlerine uymadığını ve bu nedenle tadilata ihtiyacı olduğunu belirterek”, “Gelecek sezon Trabzonspor'un Avrupa'da yer alması büyük bir olasılık. Ama stadımız UEFA'nın isteklerine henüz uygun değil.
                            Basın Tribünün büyümesi gerek. Takımların sahaya ayrı kapılardan girmelerini sağlayan değişikliğe ihtiyaç var. Kapalı-açık otoparklar gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz.KTÜ ile görüştük.Avni Aker stadyumunun modernizesi ve UEFA standartlarına uygun hale getirilmesi için ,bize proje hazırlayacaklar.
                            Ayrıca Eski futbolcular derneğini yıkarak kendilerine başka bir yer vereceğiz. Atış poligonunu bulunduğu yerden kaldırarak sahile taşıma k için GSİM ile görüşmelerimiz sürüyor. Büyük oranda anlaşma sağlandı.
                            Avni Aker'in yanındaki bu yeri kaldırıp altını da kullanarak acık ve kapalı Otapark yapmayı planlıyoruz. Otopark sorununun mutlaka çözmeliyiz.Ayrıca tribün yanlarındaki boşlukları da direkler üstünde havaya kaldırıp oraları da loca haline getirme planımız var.
                            Tüm bunları gerçekleştirmek için devlet desteğine gerekiyor. Girişimlerimizi başlattık. Biz de ne gerekiyorsa yönetim olarak üstümüze düşeni yapacağız.
                            Aslında Trabzon'un yeni bir stada ihtiyacı var. Bunun için de çalışmalar sürüyor. İlk planda denizin doldurulup üstüne stad yapılması teklifi yapıldı. Bu hem çok pahalı hem de zor bir proje” Umarım yapılacak tadilatlar sonrası UEFA yetkilileri Avrupa kupası maçlarını Avni Aker'de oynamamıza izin verir. Ayrıca Politik mevkiinde bulunan ve Milli Emlak'a devri söz konusu olan araziyi de Belediye aracılığıyla alırız. Bu arazide benim sosyal alanlar yapmayı düşünüyoruz.

Kaynak:

Yorum

• stat falan hıkaye sadece laf salatası mevcut statın ustunu kabartsınlar yeter

Yorum

• bu takıma ve çekirdekçi taraftara allianz arena yapsanız neye yarar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X