Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya madem bütün stadin üstü kapaniyor, bari kalearkalarina bir direk daha atip büyütsünlerde öyle kapatsinlar.

zaten kalearkalarina bir direk daha attiklarinda, maraton tribünün seviyesine geliyor ve catiyla muhtesem olur.

Yorum

• Futbola olması gerekenden fazla önem verildiği için mi bu halde Trabzon diye düşünüyorum.
      Trabzonluların ve Trabzonsporlu olmayanların verdikleri ehemmiyetten bahsediyorum...Futbol bu kadar belirleyici olmamalı. Olduğu zaman iş başka mecralara kayıyor.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya madem bütün stadin üstü kapaniyor, bari kalearkalarina bir direk daha atip büyütsünlerde öyle kapatsinlar.

zaten kalearkalarina bir direk daha attiklarinda, maraton tribünün seviyesine geliyor ve catiyla muhtesem olur.
        benım tahmınımce kale arkaları 1 kat daha artırılır obur turlu bence hıc hos olmayan zaten gece kondu gıbı duruyo hepten yapmacık bısey olacak.. eger stadta bu yazda calısmalar yapılacaksa bence sunlar yapılmalı

1- stat ıcınde eskı trabzonsporlu yonetıcı futbolcu lokali adı altındaki yol tarafıyla kapalı arasında bulunan gece kondu yıkılmalı
        2- kale arkaları 1 kat daha artırılmalı
        3- kale arkasıyla maraton arasında kalan bosluklar yıne aynı yukseklıkte trıbunle doldurulmalı
        4- kapalının ustunu atıp butun stadın ustu komple tek bır catıyla kapatılmalı..
        u will need justice at the end..

Yorum

• stad isi hayal oldugu icin, avni akerin disi ve ustu kapanarak komple yenilense super olur..fener bahce stadi onumuzde ..super bi sekilde..bence ornek alinmali
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benım tahmınımce kale arkaları 1 kat daha artırılır obur turlu bence hıc hos olmayan zaten gece kondu gıbı duruyo hepten yapmacık bısey olacak.. eger stadta bu yazda calısmalar yapılacaksa bence sunlar yapılmalı

1- stat ıcınde eskı trabzonsporlu yonetıcı futbolcu lokali adı altındaki yol tarafıyla kapalı arasında bulunan gece kondu yıkılmalı
            3- kale arkasıyla maraton arasında kalan bosluklar yıne aynı yukseklıkte trıbunle doldurulmalı

sana aynen katiliyorum...hele o lokal ne is orda ya..sacma sapan bisey..futbolcu lokalinin orda ne isi var..abartilar bizim eski futbolcularda
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yeni bir Stad olayı 3-4 yıl vadede imkansız gibi,, Akyazı fiyasko olurdu zati,, Avni Aker bulunduğu yerde güzel
              Yerinin değişmemesi kanatindeyim

Önümüzde ki yıl Şampiyonlar liginde oynayacağımız maçlar için Çatı ve Otopark stadımız bize yeter,,

Çatı projesi çizilme aşamasında olan Hüseyin Avni Aker çevresindeki binaların sahiplerinin mağdur edilmeden istimlak edilmesi ve atış poligonunun bulunduğu alanın kapalı otopark yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

20 Şubat 2009
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Çatı ve Otopark işi çözülürken kale arkaları ile maraton kesiştiği noktalardaki boşluklar doldurulursa görüntü açısından güzel olacak.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim Kurulumuz Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti.

Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Trabzonspor’a verdiği destek nedeniyle Başkanımız Sadri Şener, Canalioğlu’na teşekkür ederken, meclis üyelerine de bu nedenden ötürü birer plaket vermek istediklerini belirtti. Çatı projesi çizilme aşamasında olan Hüseyin Avni Aker çevresindeki binaların sahiplerinin mağdur edilmeden istimlak edilmesi ve atış poligonunun bulunduğu alanın kapalı otopark yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, uzun vadede stadı sahile bağlayan bir tranvay projeleri olduğuna dikkat çekerken, bu sayede maç izlemeye gelecek olan taraftarların sahil yolu çevresindeki 6 bin araçlık otoparklardan da yararlanabileceklerini ifade etti.

resmi site
                  başkanda bu stad işinde varmış demekki yapılmayacağını biliyolar ama projelere bakıyolar yapıcağız diyolar sonra birer birer çıkıyolar stad işi zor biz bunu yapamıyacağız diyolar....Bu stadı anca tarftarın üzerine yıkılınca yenileme kararı verirler....

Yorum

• Kale arkalarını maratonla aynı seviyeye getirirsek, aradaki boşlukları doludurursak ve maratonun üstünü kapatırsak yeni bir stada ihtiyacımız kalmaz.

Yorum

• başkanımız ve yönetim kurulu işini bilir siz merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yol tarafındaki kale arkası zaten hemen hemen yolla birleşmiş gibi birşey.1 kat daha atılamaz oraya benim düşünceme göre çünkü zaten ileriye alındı tribünler ileriye alma imkanı yok eğer birde üstüne kat atarsak yolla kale arkası birleşir.Zaten bizim stadındın temelininde bunu kaldırcağını düşünmüyorum.

Kaç yıllık stat her tarafı çürümüşdür.Trabzondaki o yağmura dışarda duran adam çürür beton mu dayanacak.Bakalım ne yapacaklar.

Akyazı işi olmaz çünkü bildiğim kadarıyla Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu CHP li ve iktidardakilerde AKP li olduğu için anlaşamazlar.Yaptığım ufak araştırmaya göre ise şu anda stat yapımına başlanan ve başlanması an meselesi olan yerlerin belediye başkanları AKP'li rant olayları her yerde dönüyor anlayacağınız.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• 30-45 bin kişi yeter heralde
                          ~~Kim Ne Derse Desin...Bu SeNe ŞAMPİYON TRABZON~~ÖLÜMÜNE SENİNLE ŞANI BÜYÜK TS~~

Yorum

• AKYAZI uctu diyebiliriz...

Geceim Avni Akere

Eski bir stad oldugu icin cok iyi bir sekilde tribünleri dstekliyip yikmadan mükemmel sekilde modernize edilebilir bu mümkün oldugunu düsünüyorum.
                            Kale arkalarini biraz daha büyütüp ve toplam olarak 30 bin civarinda bir stadimiz olsa süper olur.
                            Cati meselesi mesela marsilya projesinde süper gözüküyor stadin disinida icine atarak cok güzel bir hale getirebiliriz.Stadimizin köselerini de dikkat emek lazim tabi.
                            Kale arkalari yakinlastigina göre belki oraya restaurant(ts club vs.) gibi yerler de yapilabilir ek gelir olur.
                            Kapali otopark la beraber iyi ve güzel bir stadyuma sahip olabiliriz.
                            En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 00:08.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• eğer trübünlerin üstü kapanacakta estetik yönede dikkat edilmeli
                              mesela maratonun çatısı ile kale arkalarının çatısı birleşik olmalı
                              .:'TraBz0nSp0r':.
                              X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AKYAZI uctu diyebiliriz...

Geceim Avni Akere

Eski bir stad oldugu icin cok iyi bir sekilde tribünleri dstekliyip yikmadan mükemmel sekilde modernize edilebilir bu mümkün oldugunu düsünüyorum.
                                Kale arkalarini biraz daha büyütüp ve toplam olarak 30 bin civarinda bir stadimiz olsa süper olur.
                                Cati meselesi mesela marsilya projesinde süper gözüküyor stadin disinida icine atarak cok güzel bir hale getirebiliriz.Stadimizin köselerini de dikkat emek lazim tabi.
                                Kale arkalari yakinlastigina göre belki oraya restaurant(ts club vs.) gibi yerler de yapilabilir ek gelir olur.
                                Kapali otopark la beraber iyi ve güzel bir stadyuma sahip olabiliriz.
                                Ben de ayni yönde düsünüyorum.
                                Herkese stad yapilir ama bize yapilmaz.
                                En iyisi avni akeri modernize edip götürmek.
                                Sampiyonluk gelirse bunu yapmak hic de zor olmayacaktir.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X