Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar beledıye secımlerı yaklaşıyo stat sozu verenvarmı bılmıyorum ama baskı yapılırsa beledıyeye bence olur bırazda bızım ıstememıze baglı
    baskı dediğn nedir? açar mısın? haykırıyoruz stad lazım diye ama nafile...bu proje hem trabzonu hem de trabzonsporu kurtarır...trabzona alternatif büyük takım yaratılmaya çalışılıyor...örnek: kayseri,sivas gibi...

Yorum

• ben bu kadar kısa surede yanı gelecek seneye kadar yenı stad yapılamayacagı ıcın mevcut stadın yenılenmesı daha mantıklı olabılecegını dusunuyorum.. yenı bır stat mın 2 sene surer.. oysakı gelecek seneye surda ne varki.. sampıyon olalım stadı modern bı sekle sunalımç gonul ısterkıe trabzonda yepyenı bır statta oynayalım ama hepımız bılıyoruz kımsenın su anda bı ıcraatta bulundugu yok sözler havada kaldı.. seneye avrupa maclarını istanbulda oynanmasına ise karsıyım....
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu işler bakkaldan ciklet almak kadar basit değil. Sonuçta yapılmış ihaleler, imzalanmış sözleşmeler var. Multi Turkmall'ın o stadı 1 sene önce yıkması gerekiyordu, bu zamana kadar iyi sabrettiler. "Burası Türkiye" söylemleri aynen Kayseri için de gerçekleşti. Yüklenici firma iflas etti, inşaat epey uzun bir süre devam etmedi. Sonra yeni ihale süreci vs.

Ayrıca, ha sen onlara pastırma kafalı demişsin; ha onlar sana hamsi beyinli demiş. Sonuçta her iki tarafta edepsizlik yampış oluyor. Konuşmadan önce düşünmek, kelamları iyice bir tartmak en iyisi bence...

bence onlar pastırma kafalı kayserılı bır arkadasım var ordan bılıyorum!! ayrıca ıflas etmek bızı ılgılendırmez bir söz varmı var yapacaksın arkadaş!!!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          farabi ;

sen şimdi devlet 100 milyon dolar harcayıp dolguyu yapsın mı diyorsun?
          O 100 milyon dolar devletin keşif bedeli ( bu konuda da kesin rakamlar yok , havaya konuşuluyor ) . Toplam maliyetin 100 milyon dolara çıkacağına ihtimal vermiyorum . (bknz : Dolgu işi için birbirine düşenler ) Devlet ya dolguyu yapacak yahut Trabzon içinde 600 dönümlük alanı istimlak edecek , müsait bir hazine arazisi var ise Trabzon'a tahsis edecek .

Eğer bu şekilde siyasilerin samimiyetsiz ve bir takım sorumluluklarından uzak hareketleri devam ederse Kayseri , Rize , Seyrantepe , Antalya başta olmak üzere projelendirilen Konya , Eskişehir , Sivas , Kocaeli ve Antep'deki yeni stadyumların tamamının dava edilerek Rekabet Kurumu'nun devreye girmesi sağlanmalıdır .

İpin ucu kaçıyor ...

İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          baskı dediğn nedir? açar mısın? haykırıyoruz stad lazım diye ama nafile...bu proje hem trabzonu hem de trabzonsporu kurtarır...trabzona alternatif büyük takım yaratılmaya çalışılıyor...örnek: kayseri,sivas gibi...
          Maalesef forum sayfalarıdan haykırmakla olmuyor . Yapabiliyorsak , Trabzon'da görülmemiş bir organizasyon yapalım . İlimizin spor geçmişini ülkenin önemli spor adamlarına ve aydınlarına anlattıralım . Binlerle sokakları dolduralım , üzerimize ne düşüyorsa yapalım , boynumuzun borcu ne ise ödeyelim .

Bu konuya nazaran çok daha sıradan olaylarda bile organizasyon-eylem refleksi geliştirebilen BMN'in bu konuda hareketsiz kalması şahsen üzmekte . Bu forumu ne transfer başlığı için düzenli takip etmekteyim ne de sıcağı sıcağına maç yorumları için . Benim nazarımda BMN'yi farklı yapan sosyal duyarlılığıdır .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 07:42.

Yorum

• ..................

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..................
              buyurrrrrr

Yorum

• ula vallaha benim için fark etmez eğer stat yapılmazsa olimpiyat oynanacaksa oynansın inanıyorum stat 60.000 kişi rahatlıkla dolar ve bizler haftalarca beklemeyiz trabzonspor istanbul'a gelmesini

bana her yol trabzonspor
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süleyman Demirel Stat İstedi
                  01 Şubat 2009 / 18:09
                  Süleman Demirel, 'Trabzon'a çok iyi bir stat gereklidir' dedi.

Demirel, “Hem Trabzon, hem de Trabzonspor benim gözümde ayrı bir yerdedir. Bu sezon çok iyi gidiyorsunuz ve dilerim şampiyon olursunuz.
                  Trabzon'da futbol çok farklı bir yere konulur. Böyle bir kente kuşkusuz çok iyi bir stat gerekli... Bu nedenle devletin stadı yapması gerekir” dedi.
                  Trabzonspor kurmayları da, Akyazı Projesinin hayata geçmesi için çabaladıklarını ya da Avni Aker'in yeniden dizayn edilerek modern hale getirilmesi gerektiğini vurguladılar. Demirel'e yakın ilgisinden dolayı da teşekkür ettiler.

http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=31319
                  Bu Demirel niye konusiyor yaa!!! Kendisi eskiden Trabzonu düsünseydi!! Tabi o zamanlar devletin parasini yemek, Trabzonu düsünmekten daha kolaydi!!
                  !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

Bu konuya nazaran çok daha sıradan olaylarda bile organizasyon-eylem refleksi geliştirebilen BMN'in bu konuda hareketsiz kalması şahsen üzmekte . Bu forumu ne transfer başlığı için düzenli takip etmekteyim ne de sıcağı sıcağına maç yorumları için . Benim nazarımda BMN'yi farklı yapan sosyal duyarlılığıdır .
                    Bu konuda Mehdi'den dinlediğim çok güzel bir protesto türü var. Yapıldı mı, yapılamayıp projede mi kaldı emin değilim.

Taraftar stadın yapılmasının düşünüldüğü Akyazı sahiline gidecek ve denize taş atmaya başlayacak. Bir nevi stad yapımı ve denizin dolgu yapılmasını protesto edecek. Aslında seçimler öncesi iyi bir hamle olabilir "KULÜBÜMÜZ" adına. Fakat diğer siyasi partiler tarafından da sömürülmemesine özellikle dikkat etmek gerekiyor.

Olayın Temel fıkralığı da var. Onlarca Trabzonsporlu taraftar ellerindeki taşları denize atıyorlarmış. Yanlarına yaklaşan birisi sormuş, ula uşaklar napaysınız haburda? Denizi taşlayruk emice. La niye? Doldurup da stad yapacağuk istine.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• çok güzel olur bende üsküdar sahilinden atarım nası olsa bize her yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        demek istedıgım statta toplu bır şekılde bagırmak kayserıye .rızeye galatasaraya v.s . stat yapan devlet bızde ısterız dıye mısal taraftarlar stata sureklı bagırırsa ve trabzonspor basını bunu sureklı dıle getırırse trabzondan oy almak ısteyenler bu sese kulak verırler herhalde

Yorum

• İlk olarak habibyazici61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devlet stadı biraz daha oyalarsa sadri başkan bunlarada kızıp stadı 8 katlı falan yapar
                          bir televizyon programında dün gece ibrahim hacıosmanoğlu vardı vede faruk özak ın akyazı projesini istemediğini söyledi bununla birlikte yönetimin faruk özakla birlikte hareket ettiğini vede bu stad projesinin fazla üstüne gidilmediğini ortada başbakanın sözü olduğunu vede üzerine gidilse yapılabileceğini söyledi ve bencede doğru söyledi.....

Yorum

• Burası pek okunan bir yer değil sadece ilgilenenler geliyor.

Genel kısmında bir organisazyon için topic açalım sadece bmn değil tüm Trabzonsporluları kapsayacak şekilde aynı günler de türkiye de çoğu şehir de eylem yapalım
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ben hic sanmıyorum bu stad yapılır yapılsa mukemmel olur bır okadar daha büyuruz ama nerde...........

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Stad konusunda çok sessiz kaldığımız bir gerçek.

Bu konuda harekete geçilmeli artık.

Şu işe bir yüklensek diyorum.
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X