Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar benim sorumun cevabı değil. Ben bilmediğim için sordum. Sen bana siyaset yapıyorsun.
Rize'e Kayseri'ye mi verdi ?
Peki Söz VeriLcek Takımmı BunLar?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Arkdaşlar birşeyler yapalım sesimizi duyuralım bakın herkesin kameraları çevirdiği bir 61.dakikamız var mesela Gs maçında veya sesimiz duyulana kadar her 61.dakikada kocaman bir pankart açılabilir başbakanın sözü hatırlatılabilir hem burda zamanında konuşulan fikirlerde bazı arkdaslar 61.dakikada hep bi konuya parmak basalım falan denilmişti çok mantıklı bir hareket olur bence...
Yorum
-
İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonSpor'umuza Söz Vermedi Diyelim
Rize'e Kayseri'ye mi verdi ?
Peki Söz VeriLcek Takımmı BunLar?
eğer Trabzonda stad yapılabilecek uygun bir arazi varsa devlet bunu stad projesi için hibe eder. başka da bişey yapmaz. ama Trabzonda kimse alternatif bir proje üretmiyor, kimsenin Trabzona bir stadın nasıl kazandırılabileceği konusunda bir fikri yok. sadece sadri başkanın çimento fabrikası olayı var. o da uzun iş.
bizim dediğimiz tek şey onlara niye var da bize yok? devlet hangi stad için 1 kuruş para harcadı/harcıyor acaba? bize de harcamayacak. devlet cebinden para çıkmayacak şekilde desteğini veriyor sadece. bu yasa olur, arazi olur. boş bir arazimiz varsa söyleyin de yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayalım. akyazının hayata geçmesi çok zor.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım ne sözünden bahsediyosunuz anlamıyorum. rizeye stadı işadamlarından oluşan bir konsorsiyum yapıyor. kayseridekini de belediye yapıyor. daha doğrusu belediyenin hazırladığı proje doğrultusunda parası eski stadın arazisinden karşılanarak iş yapılıyor. seyrantepe aynı ama kimsenin memleketi değil. kocaeli sivas bursa antalya konya... bunlar kimin memleketi?
eğer Trabzonda stad yapılabilecek uygun bir arazi varsa devlet bunu stad projesi için hibe eder. başka da bişey yapmaz. ama Trabzonda kimse alternatif bir proje üretmiyor, kimsenin Trabzona bir stadın nasıl kazandırılabileceği konusunda bir fikri yok. sadece sadri başkanın çimento fabrikası olayı var. o da uzun iş.
bizim dediğimiz tek şey onlara niye var da bize yok? devlet hangi stad için 1 kuruş para harcadı/harcıyor acaba? bize de harcamayacak. devlet cebinden para çıkmayacak şekilde desteğini veriyor sadece. bu yasa olur, arazi olur. boş bir arazimiz varsa söyleyin de yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayalım. akyazının hayata geçmesi çok zor.
stad yapılacak dendi
ve biz o stadı istiyoruz
gerisi beni ilgilendirmez
yapamayacağın sözü vermeyeceksin...........
Yorum
-
söz verilmedi diyen arkadaşlar bu yazıyı bi gözden geçirsin
'Trabzon sporcu üretim merkezi olacak'
KAMİL ANAHAR/TRABZON
Trabzon Akyazı'ya Trabzonspor Spor ve Kültür Kompleksi yapılacak. Planı ve projesi tamamlanan komplekse AK Parti millet vekilleri destek veriyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Akyazı'da yapılması planlanan Trabzonspor Spor ve Kültür Kompleksi'nin mutlaka Trabzon'a kazandırılacağını ifade etti. Projeyi 'Asrın Projesi' olarak değerlendiren Göktaş, şunları söyledi: "Trabzon'a o projeyi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Başbakan da Trabzon'daki mitinginde proje ile ilgili 2011 Gençlik Olimpiyatları'na yetiştireceğiz' diye söz verdi. Tesislere muhteşem bir stadyum 3 antrenman sahası, bir de spor akademisi yapılacak. Trabzon, inşallah 10 yıl içinde spor merkezi ve futbolcu yetiştiren bir imalathaneye dönüşecek. Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın ve dünyanın her köşesinde futbol oynayan Trabzonlular olacak."
29.07.2007
yeni şafak
Yorum
-
Trabzon disinda her sehir birsekilde stad yapabiliyor ...
Konya'da yeni stat ihalesi!
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni stadyum için proje ihalesi yapıldı. İhaleye Ankara ve Kayseri'den iki firma katıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilen ihaleye Ankara'dan Tanart ve Atölye 5 Mimarlık ortak girişimi katılırken, Kayseri'den ise Ofis Mimarca Mimarlık şirketi katıldı.
İhalede ilk olarak ihaleye katılan firmaların dosyaları incelenerek eksik olup olmadığına bakıldı. Eksik olmadığının anlaşılması üzerine firmaların proje bedeli teklifleri incelendi. Ankara'dan katılan Tanart ve Atölye 5 Mimarlık ortak girişimi proje bedeli olarak 620 bin TL bedel sunarken, Kayseri'den katılan Ofis Mimarca Mimarlık şirketi ise 420 bin TL proje bedeli sundu.
İhalenin, fiyat dışı unsurlar olan proje, firmanın yeterliliği, deneyim ve diğer konuların incelenmesinin ardından hangi firmaya verileceğinin belirleneceği belirtilirken, inceleme sürecinin yaklaşık bir hafta kadar süreceği ifade edildi. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından mecut stadyumun yetersiz gelmesi nedeniyle Selçuklu bölgesine yaptırılacak olan Olimpik Stadyum'un 33 bin kişi kapasitesinde olacağı ve dünya standartları gözönüne alınarak projelendirilip yapım aşamasına geçileceği bildirildi.
Kaynak : İHA
-----------------------------------------------------
Trabzon disinda her yere bir sekilde bir stad yapiliyor...
Bu gidisle kocaeli de yapar biz sadece bakariz..
Yorum
-
sözlerini tutsunlar artık...sabırsızlıkla projenin başlatılmasını bekliyoruz yasa da çıkarılmış.ama anladığım kadarıyla başkan anlamış bunlar bişey yapamayacak ufaktan ufaktan avni akeri toparlıyor...hayırlısı bakalım...Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
[quote=DİE4YOU;1933096]buraya gelip hava atarcasına stad yapılacak derken düşünülseydi
stad yapılacak dendi
ve biz o stadı istiyoruz
yapamayacağın sözü vermeyeceksin...........[/quoteevet kesinlikle katılıyorum!!! VERİLDİYSE SÖZ YAPILACAK ARKADAŞ!!!! BU KENT FUTBOL KENTİDİR...ARSENAL'DE BİLE TRABZONLU OYUNCU OYNUYOR... AMA BUNU GÖRMESİ GEREKENLER, KAYSERİYE,KONYAYA,RİZEYE STAD YAPIYOR... TRABZON YİNE UNUTULUYOR!!!!
Yorum
-
[quote=balıkesirli TS;1934064]İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya gelip hava atarcasına stad yapılacak derken düşünülseydi
stad yapılacak dendi
ve biz o stadı istiyoruz
yapamayacağın sözü vermeyeceksin...........[/quoteevet kesinlikle katılıyorum!!! VERİLDİYSE SÖZ YAPILACAK ARKADAŞ!!!! BU KENT FUTBOL KENTİDİR...ARSENAL'DE BİLE TRABZONLU OYUNCU OYNUYOR... AMA BUNU GÖRMESİ GEREKENLER, KAYSERİYE,KONYAYA,RİZEYE STAD YAPIYOR... TRABZON YİNE UNUTULUYOR!!!!tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Eylem şart oldu arkadaşlar BMN artık bu işe el atmalıdır.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Zaten ancak biz şampiyonlar ligini olimpiyatta oynadığımız zaman akılları başına gelecek gibi görünüyor.Tahmin edemediler bizim bu sene ki başarımızı,2011 e yetiştirmek için bu yaza doğru yada yazın ortasında başlanması yeterli olur diye düşünüyorum.Hedef 2011 ise stad bitirmek için şimdiden ümitsizliğe kapılmayalım.Birde bize yapılacak stadın,Kayseri ya da Konya daki kadar basit olmayacağını düşündüğümden,başlanıp tamamlanması da o kadarda kolay olmayacaktır.Yoksa ver Avni Aker i düz biryere hemen yapsınlar stadı.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum