Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    59 Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi Yapımı İçin Gerekli Olan Dolgu ve Tahkimat Yapım İşi 22.09.2010 11:00
    gardas. ama dolgu ihalesi diyor. spor kompleksi yapilacak demiyor.
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gardas. ama dolgu ihalesi diyor. spor kompleksi yapilacak demiyor.
      hele bir doldurmayı başarsınlar,

gerisinide bir seçim öncesi yaptırırız..

Yorum

• Dolgu gezi alanı olsun diye yapılmıyor herhalde...

Yorum

• dolduktan sonra üstü boş kalmaz.stad olmasa bile terminali oraya taşırlar.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

• bilmeyenler için hatırlatayım;yeni ihale kanununa göre ihaleden sonra taahhüt edilen sürede işin teslim edilmesi gerekiyor,aksi takdirde büyük cezai işlemler uygulanıyor.. ilgili 4735 sayılı kanun burada var.. http://www.alomaliye.com/4735_sayili_kanun.htm
            # BMN #

Yorum

• Bu stadı yapmayacaklar gibime geliyo
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• - Stadı Yapıcak Olan Avni Akeri Yıkar Yapar..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akyazı projesiyle ilgili yeni bir resim.
                  Tek kelimeyle enfes, görünce insanın iştahı kabarıyor.

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• - Dolgu Bitmiş Halimi Bu ççç
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu ihaleye "ben bu dolgu işi yapacam diyen firmalar mı başvuracak? fiyatımda budur mu diyecekler?" Bu aşamaya geldik mi ?

Dolgu işinin yaklaşık maliyeti belirlenmiş, ona göre ihaleye çıkılıyor; sonrada 40 gün sonra yani 22 eylül günü ihaleye girmek isteyenler tekliflerini mi sunacak?
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Bizde insanız. Gözümüzden mesajlar kaçabiliyor. Bu durumda yapmanız gereken o mesajı alıntılayıp ortamı tartışmaya sürüklemekten ziyade mesajı raporlayıp yönetici arkadaşların müdahalesine bırakmak daha sağlıklı olur.

İlgili mesajlar ve akabinde cerayan eden konuşmalar silinmiştir.
                        En son ilhan tarafından düzenlendi; 14.08.2010, 18:23.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk kazmayı ben vurucam.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizde insanız. Gözümüzden mesajlar kaçabiliyor. Bu durumda yapmanız gereken o mesajı alıntılayıp ortamı tartışmaya sürüklemekten ziyade mesajı raporlayıp yönetici arkadaşların müdahalesine bırakmak daha sağlıklı olur.

İlgili mesajlar ve akabinde cerayan eden konuşmalar silinmiştir.
                            İlgin için teşekkürler İlhan. Haklısın mesajı alıntılayıp cevap yazmak ve tartışmak yerine mesajı raporlamak lazımdı kusura bakma. Sonra geçde olsa aklıma mesajı raporlamak geldi. Sanırım açlığında etkisiyle sağlıklı düşünemeyebiliyoruz ve tartışmanın içine girebiliyoruz.

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlgin için teşekkürler İlhan. Haklısın mesajı alıntılayıp cevap yazmak ve tartışmak yerine mesajı raporlamak lazımdı kusura bakma. Sonra geçde olsa aklıma mesajı raporlamak geldi. Sanırım açlığında etkisiyle sağlıklı düşünemeyebiliyoruz ve tartışmanın içine girebiliyoruz.
                              Elbette abi. Sonuçta hepimiz insanız. Bizim gözden kaçabiliyor, sizler raporlamayı unutabiliyorsunuz. İnsanız sonuçta, birlikte kapatacağız bu açıklarımızı.

Allah kabul etsin bu arada.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X