İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegardas. ama dolgu ihalesi diyor. spor kompleksi yapilacak demiyor.
gerisinide bir seçim öncesi yaptırırız..
Yorum
-
bilmeyenler için hatırlatayım;yeni ihale kanununa göre ihaleden sonra taahhüt edilen sürede işin teslim edilmesi gerekiyor,aksi takdirde büyük cezai işlemler uygulanıyor.. ilgili 4735 sayılı kanun burada var.. http://www.alomaliye.com/4735_sayili_kanun.htm# BMN #
Yorum
-
- Stadı Yapıcak Olan Avni Akeri Yıkar Yapar..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Dolgu Bitmiş Halimi Bu çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu ihaleye "ben bu dolgu işi yapacam diyen firmalar mı başvuracak? fiyatımda budur mu diyecekler?" Bu aşamaya geldik mi ?
Dolgu işinin yaklaşık maliyeti belirlenmiş, ona göre ihaleye çıkılıyor; sonrada 40 gün sonra yani 22 eylül günü ihaleye girmek isteyenler tekliflerini mi sunacak?Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Bizde insanız. Gözümüzden mesajlar kaçabiliyor. Bu durumda yapmanız gereken o mesajı alıntılayıp ortamı tartışmaya sürüklemekten ziyade mesajı raporlayıp yönetici arkadaşların müdahalesine bırakmak daha sağlıklı olur.
İlgili mesajlar ve akabinde cerayan eden konuşmalar silinmiştir.En son ilhan tarafından düzenlendi; 14.08.2010, 18:23.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde insanız. Gözümüzden mesajlar kaçabiliyor. Bu durumda yapmanız gereken o mesajı alıntılayıp ortamı tartışmaya sürüklemekten ziyade mesajı raporlayıp yönetici arkadaşların müdahalesine bırakmak daha sağlıklı olur.
İlgili mesajlar ve akabinde cerayan eden konuşmalar silinmiştir.
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgin için teşekkürler İlhan. Haklısın mesajı alıntılayıp cevap yazmak ve tartışmak yerine mesajı raporlamak lazımdı kusura bakma. Sonra geçde olsa aklıma mesajı raporlamak geldi. Sanırım açlığında etkisiyle sağlıklı düşünemeyebiliyoruz ve tartışmanın içine girebiliyoruz.
Allah kabul etsin bu arada.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum