Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ortada proje yokken nasil ihale oluyor anlamiyorum
    proje tamamlandı dedi başbakan zaten bakalım heralde projeyi ihaleye katılacaklara sunacaklardır 22 eylülde belli olacak artık bakalım..

Yorum

• bende projedeki stadın değişeceğini sanıyorum yani modelinin değişeceğini v e güzel bişey olacağını düşünüyorum
      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• yemeyin aynı numaraları....
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• akyazi projesi

22 eylülde yapilacak proje icin yapilan ihale. tokinin internet sayfasindan alinti

„Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

22 eylülde yapilacak proje icin yapilan ihale. tokinin internet sayfasindan alinti

ama bu sadece dolgu ihalesi
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

59 Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi Yapımı İçin Gerekli Olan Dolgu ve Tahkimat Yapım İşi 22.09.2010 11:00

Yorum

• Ben onu bunun bilmem.

Zaman en büyük şahittir.

Ve hep hareket eder.

Hala hareket halinde.

Yorum

• İhaleye çıkması mühim değil. O ihaleye katılan firma olmasın bakın zaman cümbüşe..

Yorum

• sonunda ihale tarihi verildi...

Yorum

• Ah şu hep ben bilirim ben yaparım edaları yok mu. Bilmediğiniz konularda atıp tutmayın, olacak inşallah geçte olsa olacak.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• valla ben göremedikten sonra ne edeyim o stadı... bunlar o stadı yapana kadar avrupa standartlarında dedıklerı proje demode olur..
                        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sonunda ihale tarihi verildi...
                          bu doğrumu ve nedir tarih..
                          ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu doğrumu ve nedir tarih..
                            Doğru, 22 Eylül

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Doğru, 22 Eylül
                              hee 22 eylül, bu kaçıncı tarih

geçen nisan ayının 14 üne de tarih vermişlerdi ne oldu? ne zaman seçim olsa hemen alevlenir stad söylentileri, oyları toplayınca ne haliniz varsa görün deyip giderler bunlara sağlam bir tokat lazımki akılları başlarına gelsin, stad işine inananların mercimek kadar aklı yoktur Trabzon düşmanı bunlar buraya stad mıtad yapmazlar

Yorum

• - Ah Birde Şurda Hep Yapılacak , Yapılınca Sizi Göreceğim Edaları Yokmu..

- Bencede Yapılacak Bende İnanıyorum ..150 Sene İçinde Yapılmazsa Adam Değilim..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X